- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Tamam canimcim yemem tereyağı ile yapsam daha iyi biliyorum ama hazirda margarin vardi. Dikkat ederim bundan sonra canim cok tsk ederim:)
Iyi yetistin bir tane gidiyordu valla mideye
Benim beslenme şeklimi göre diyet listemi yapacakmıs. Evet canım yediklerimi yazacağım götüreceğim. Haftaya cuma gideceğim kontrole.
Bu arada boyum 171 kilom ise 88.4 çıktı ideal kilom ise 68 .
20.4 kilom var. Ben inanıyorum bu sefer .
Psikolojik olarak rahatladım. En çok sıkıntım tatlı dedim o da merak etme çok katı değilim gerektiğinde çikolatanı yedirecegim dedi 2 kare bıtter Nereme yeteceksetatli bile vercem dedi. Nayse guzel sonuclanir insallah
geldim kızlar ikinci günüm yine kaçamaklı geçti yaa aööööf nolcek böyle bilmem
sabah
1 peynir
5 zeytin
1 domates
2 ekmek
bol çay
ara
1çb leblebi
ögle
1 t.kıymalı kabak yemeği
turp salatası
1 sb ayran
akşam
3 tereyağlı çörekotlu kurabiye (bimden aldım nefisti ya bitane kesmedi
2 yk kabak
1 kase mantı sulu sulu
2 yk yoğurt
yeşil çayımıda içtim tıka basa doymuş hissediyorum
ve böylece dükkanı kapattım akşamdan sonra bişey yememek bana çok iyi geliyor
Canım bence böyle olması daha iyi olacak senin için..
Canım yanlış anlamadığına çok sevindim. Ben Alina' nın beslenmesine karşı inanılmaz takıntılıyım, ek gıdalara geçtiğimizden beri yaptıklarımı anlatmıyorum kimseye deli demesinler diye
Nelere Takıntılı sın mesela merak ettim. 7 aylık falan dimi.
yağ tuz salça baharat gibi şeyler mi
Bence de iyi olacak psikolojik olarak bile rahatladım. Üstümden kocaman bir yük kalktı ve ben bugun hiç kaçamak yapmadim
Az yemenin hos azda yemedim amaRahatligu cok guzel.
bu arada hocan nasil oldu.yasi ileri ya o yuzden merak ettm
Nelere Takıntılı sın mesela merak ettim. 7 aylık falan dimi.
yağ tuz salça baharat gibi şeyler mi
Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Kızıma mevsiminde olmayan ve marketten/pazardan alınan hiçbir şey yedirmiyorum. Hiç kavanoz meyve-sebze püresi yemedi. Arkadaşımın annesi haftalık olarak kendi yetiştirdiği ürünlerden gönderiyor. O ürünler sadece Alina' ya özel. Ofis boy bir buzdolabımız var onlar için :)
Sütümüzü çiftlikten keçi sütü olarak alıyorum, yoğurdunu kendim mayalıyorum günlük olarak. Peyniri kendim yapıyorum yine keçi sütünden. Ne kadar yiyebileceğini tahmin ettiğim için yemeğini her sabah hazırlayıp minik porsiyonlara bölüp anneme veriyorum. Annemi bile karıştırmam kızımın beslenmesine.
Mesela şu an 1. aşama besinleri yiyor, 9. aydan sonra 2.aşama besinlere gireceğim.
Her yeni besin denediğimde, 3 gün bekleme kuralını uyguluyorum alerjik reaksiyonlar için.
Pirinç yedirmem mesela ya da hazır muhallebi hiç yemedi, tam yulaf unundan muhallebi yapıyorum kendim. Yulaf unu, buğday ruşeymi değirmenden alıyorum.
Tavuğu, yumurtayı (henüz sarısına geçmedim, daha var) serbest dolaşan doğal tavuklardan alıyorum, onu da arkadaşımın ailesi sağolsun hallediyor. Etimizi babaannemin yetiştirdiği hayvanlardan kestiriyoruz.
İlk aklıma gelenler bunlar. Evet normal değilim kabul ediyorum :)
Canım asıl senin yaptığın normal. Benim eşim de mevsimi olmayan sebzeyi bize bile yedirmez. Dediğin gibi yoğurt süt bende hazır almam. Kızıma hiç kavanoz da olan mamalar dan yedirmedim. Tavuk ne zamandır canım istiyordu. Kendisi almaz bana da almaz di yeme daha iyi diye .
Tabi ben bugun alışverişte aldım kendime.
umarim devamli olabilirsin bu konuda canım. Çok güzel. Etrafta kiler e de hiç aldırma en doğrusu senin yaptığın.
Tebrikler bu zamanda yapanı alkışlamak lazim
Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Kızıma mevsiminde olmayan ve marketten/pazardan alınan hiçbir şey yedirmiyorum. Hiç kavanoz meyve-sebze püresi yemedi. Arkadaşımın annesi haftalık olarak kendi yetiştirdiği ürünlerden gönderiyor. O ürünler sadece Alina' ya özel. Ofis boy bir buzdolabımız var onlar için :)
Sütümüzü çiftlikten keçi sütü olarak alıyorum, yoğurdunu kendim mayalıyorum günlük olarak. Peyniri kendim yapıyorum yine keçi sütünden. Ne kadar yiyebileceğini tahmin ettiğim için yemeğini her sabah hazırlayıp minik porsiyonlara bölüp anneme veriyorum. Annemi bile karıştırmam kızımın beslenmesine.
Mesela şu an 1. aşama besinleri yiyor, 9. aydan sonra 2.aşama besinlere gireceğim.
Her yeni besin denediğimde, 3 gün bekleme kuralını uyguluyorum alerjik reaksiyonlar için.
Pirinç yedirmem mesela ya da hazır muhallebi hiç yemedi, tam yulaf unundan muhallebi yapıyorum kendim. Yulaf unu, buğday ruşeymi değirmenden alıyorum.
Tavuğu, yumurtayı (henüz sarısına geçmedim, daha var) serbest dolaşan doğal tavuklardan alıyorum, onu da arkadaşımın ailesi sağolsun hallediyor. Etimizi babaannemin yetiştirdiği hayvanlardan kestiriyoruz.
AAA sen çok güzel bi yerde yaşıyosun o zaman. Neresi ki orası?Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
masallah nehir ne guzel dikkat etmen bende herseyi yazin koyde yaparim annemle birlikte bu sene peyniri bile keci sutunden yaptirdim biraz pahaliya mal oldu ama olsun sagligimizdan onemli degil..cok kati olmasamda bende imkan varsa dogal urunleri tercih ediyorum sutum bile her sali koyden geliyo bi yumurta isini ayarlayamdik sadece onu marketten yiyoruz ..mevsiminde meyve sebze tuketiyoruz felan iste..nehircim bide sana bi sey sormak istiyorum su ariticilari hakkinda ne dusunuyosun ..suyuda hafta sonu koyden dolduruyoruz kaynak suyu ama zor geliyo als ak mi ki bi ariticiBu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Canım yanlış anlamadığına çok sevindim. Ben Alina' nın beslenmesine karşı inanılmaz takıntılıyım, ek gıdalara geçtiğimizden beri yaptıklarımı anlatmıyorum kimseye deli demesinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?