1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Tamam canimcim yemem tereyağı ile yapsam daha iyi biliyorum ama hazirda margarin vardi. Dikkat ederim bundan sonra canim cok tsk ederim:)
Iyi yetistin bir tane gidiyordu valla mideye

Canım yanlış anlamadığına çok sevindim. Ben Alina' nın beslenmesine karşı inanılmaz takıntılıyım, ek gıdalara geçtiğimizden beri yaptıklarımı anlatmıyorum kimseye deli demesinler diye

Canım bence böyle olması daha iyi olacak senin için..

Ben de menümü yazayım

Sabah:
Peynirli kepek ekmekli tost

Ara:
1 parça ceviziçi+1 adet gün kurusu

Öğle:
Tavuk Izgara (avuç içi kadar)
1 dl tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt

Ara:
200 ml light süt+2 adet minik mandalina

Akşam:
Peynirli salata

Ara:
1 adet çilekli activia

Canım kaçamaklar oldugu surece kilo verme olmyor. Daha dikkat canim 1 tane yesen iyiydi ama 3 tane yaa

Canım bence böyle olması daha iyi olacak senin için..

Bence de iyi olacak psikolojik olarak bile rahatladım. Üstümden kocaman bir yük kalktı ve ben bugun hiç kaçamak yapmadim
Az yemenin hos azda yemedim amaRahatligu cok guzel.

bu arada hocan nasil oldu.yasi ileri ya o yuzden merak ettm

Canım yanlış anlamadığına çok sevindim. Ben Alina' nın beslenmesine karşı inanılmaz takıntılıyım, ek gıdalara geçtiğimizden beri yaptıklarımı anlatmıyorum kimseye deli demesinler diye

Nelere Takıntılı sın mesela merak ettim. 7 aylık falan dimi.
yağ tuz salça baharat gibi şeyler mi

14.04.14 doğumlu kızım canım, 8 aylık.
Yok ben bir tık daha fazla takıntılıyım. Çoğu insana aşırı geliyor yaptıklarım ondan pek bahsetmiyorum ama ben de böyleyim ne yapayım :)

Daha iyi canım, pazartesi hastaneden çıkacakmış büyük ihtimalle.
Zaten normalde çok dinçtir, yaşını da hiç göstermez

Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Kızıma mevsiminde olmayan ve marketten/pazardan alınan hiçbir şey yedirmiyorum. Hiç kavanoz meyve-sebze püresi yemedi. Arkadaşımın annesi haftalık olarak kendi yetiştirdiği ürünlerden gönderiyor. O ürünler sadece Alina' ya özel. Ofis boy bir buzdolabımız var onlar için :)
Sütümüzü çiftlikten keçi sütü olarak alıyorum, yoğurdunu kendim mayalıyorum günlük olarak. Peyniri kendim yapıyorum yine keçi sütünden. Ne kadar yiyebileceğini tahmin ettiğim için yemeğini her sabah hazırlayıp minik porsiyonlara bölüp anneme veriyorum. Annemi bile karıştırmam kızımın beslenmesine.
Mesela şu an 1. aşama besinleri yiyor, 9. aydan sonra 2.aşama besinlere gireceğim.
Her yeni besin denediğimde, 3 gün bekleme kuralını uyguluyorum alerjik reaksiyonlar için.
Pirinç yedirmem mesela ya da hazır muhallebi hiç yemedi, tam yulaf unundan muhallebi yapıyorum kendim. Yulaf unu, buğday ruşeymi değirmenden alıyorum.
Tavuğu, yumurtayı (henüz sarısına geçmedim, daha var) serbest dolaşan doğal tavuklardan alıyorum, onu da arkadaşımın ailesi sağolsun hallediyor. Etimizi babaannemin yetiştirdiği hayvanlardan kestiriyoruz.
İlk aklıma gelenler bunlar. Evet normal değilim kabul ediyorum :)

Canım asıl senin yaptığın normal. Benim eşim de mevsimi olmayan sebzeyi bize bile yedirmez. Dediğin gibi yoğurt süt bende hazır almam. Kızıma hiç kavanoz da olan mamalar dan yedirmedim. Tavuk ne zamandır canım istiyordu. Kendisi almaz bana da almaz di yeme daha iyi diye .
Tabi ben bugun alışverişte aldım kendime.
umarim devamli olabilirsin bu konuda canım. Çok güzel. Etrafta kiler e de hiç aldırma en doğrusu senin yaptığın.
Tebrikler bu zamanda yapanı alkışlamak lazim

Ay çok sevindim böyle düşünmene
Benim en yakın arkadaşım bile başka işin mi yok diyor çünkü. Tatlım ben de babamdan böyle gördüm, benim babam hem ürolog hem onkolog, çok değişik vakalar görmüş, çok değişik şeylere tanık olmuş. O yüzden doğal besin konusunda fazlaca ısrarcıdır, ben evimi ayırmadan ne kilo ne sağlık problemi hiç yaşamadım.
Babam 55 yaşında, hala her sabah 5' te kalkıp koşuya çıkar.. Ben iki hareket yapınca nevrim dönüyor hamlaşmışım iyice

Canim seni takdir ediyorum bende senin gibiyim yogurdumu kendim yapiyorum süt taze keci sütü kullaniyorum etimizi kendimiz kesip kendimiz kiymamizi yapiyoruz taze sebzeleri yazdan kendim hazirliyorum mevsiminde meyve ve sebze yiyoruz cips yok onun yerine kendim misir patlatiyorum tarhanamizi eristemizi annem ve kayinvalidem yapiyor benim zaten büyük oglum astim hastasi o nedenle cok iyi beslenmesi gerekiyor cevremdrkiler uzayli gibi göruyor ama ailem ve esimin ailesi tam destek veriyor bize biz esimle cok hasas anne ve babayiz .malesef insanlara abarti geliyor oglumun hastaligi yüzünden hastanede yattigimiz günler aklima geldikce abartmadigimizi dusunuyorum iyide yapiyorum he he he

AAA sen çok güzel bi yerde yaşıyosun o zaman. Neresi ki orası?

masallah nehir ne guzel dikkat etmen bende herseyi yazin koyde yaparim annemle birlikte bu sene peyniri bile keci sutunden yaptirdim biraz pahaliya mal oldu ama olsun sagligimizdan onemli degil..cok kati olmasamda bende imkan varsa dogal urunleri tercih ediyorum sutum bile her sali koyden geliyo bi yumurta isini ayarlayamdik sadece onu marketten yiyoruz ..mevsiminde meyve sebze tuketiyoruz felan iste..nehircim bide sana bi sey sormak istiyorum su ariticilari hakkinda ne dusunuyosun ..suyuda hafta sonu koyden dolduruyoruz kaynak suyu ama zor geliyo als ak mi ki bi aritici

Hayırlı Cumalar olsun kızlar günaydın. Akşam eve gidince 1 bardak diyet kola içtim 1 kaşık ta ıspanak tattım aklım kalcaktı yoksa.
sabah
2 dilim çavdar
1 k.k peynir
1 haslanmış yumurta
1 kesme şeker, çay
bide 3 tane leblebi şekeri bi minik müşterim verdi kıramadım

Selam kızlar ben geldimm:)
Daha fazla sizsiz duramadim malesef diyetide aklimdan çıkaramıyorum olmuyor...
Nehir,, angelina, tatlitambak bende taktir ettim cok doğru yapiyorsunuz hele bu devirde hiçte abarti degil bende yogurdumu kendim mayaliyorum etimizi bizde kendimiz
kesiyoruz ama tavuk konusunda cok
birşey yapamiyoruz yumurtada
burdabir arkadasim kendi beslediği
tavuklardan gönderiyor sebzeyi meyveyi pazardan aliyoruz tek sorun cocuklara sebze yedirmek...

Hayir güzelim neden yanlis anlayayim. Bende kendimce dikkat ediyorum ama malesef bahsettigin boyutlarda degil.. yoğurdumuz dogal etimizi yine kendimiz keseriz ve genelde koyde yetiştirilen kuzu koyun keci eti oluyor. Bunlarda sorun yok ama sebze Meyve tabiki marketlerden oluyor. Tavuk ve yumurta yine öyle malesef. Senin davranışın cok hakli cunku imkan varsa dikkat etmek farz. Ve sende ustesinden gelebiliyorsun bu yonunu takdir ettim. Ama benim boyle olmam icin seferberlik ilan etsem de olacak is degil:) o yüzden oluruna bırakıyorum. Fabrikada uretilen tavuklara esim tavır geliştirdi son zamanlarda ben al diyorum o iyi degil ben koy tavugu.bulursam alirim diyor. O oyle deyince bende sogudum hakikaten..

Ben diyete baslamadan once regl doneminde hep bir gecikme olurdu. Oldugunda da ilk uc gun sadece leke halinde gecer sonra aniden fazlalaşırdi. Gecen ay yine gecikme beklerken 5 gun erken oldu yibe ayni şekilde lekenme gördüm 3 gun boyunca. Ama bu ay günü gününe oldum ve lekenme degil alisik olmadığım bicimde fazla.. acaba diyorum ben son 2 yili obez geçirdiğim için bu adet döneminidemi etkiledi şimdi kilo verdikce normalleşmeye mi başladı hormonlar.. mutlu oluyorum bunlari düşündükçe belki de ben oyle yorumluyorum sadece :)
Karnim acaip sisti iki gündür bugün biraz indi neyseki bende adet tarihimi unuttum vehme kapildim gobek kaldi diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…