- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
O kedi mi yaww :) ben battaniye sandim
ilahi gerçekten mi?hem de iran kedisine benziyor çinçila da olabilir :)
Canım sağol ya bugünde ben unutmuştum.Ihlamur içtim şimdi.Biraz sonra yeşil çayımı da yaparımYeşil cay zamaniiii
İnşallah görürsün canım.O kırılma noktasını yaşamak süper bir duygu.Bende 89u göreceğim diye kaç gündür çok dikkat ediyorum.Sende öyle olacaksındır.bilinç altı yaptı sonuçta.Zaten köyde koşuşturmadan çok bişey yemeye fırsat bile olmayacaktır.Ogluslar arkadaslari ile cumaya gidecek bugün yemekte yalnızım bugün terbiyeli z.yagli pırasa yemegi yaptım kendime. Etli yemek bu günlük akşama kaldi..
Buarada yarın butun gun ugrayamayabilirim eşimin işinden dolayi bütün gün koyde olacagiz. Ve nerdeyse butun koydekilere yemek dagitilacak aksam erken gelirsek telafi ederim ama gelemezsek ne olacak bilmiyorum
89 u düşünüp kendimi frenlemeye çalışacağım inşallah başarılı olurum...
Canım biz de geçtik o yollardan,117 kilodan düştüm ben 89 a.İnşallah sende kısa sürede önce 9 ları sonra 8 leri görür hedeflediğin kiloya ulaşırsın.kızlar sizler 8 li rakamlardan bahsediyorsunuz ne güzel ben daha 9 lu rakamları göremedim ooof pooof
ama azimliyim 7 li rakamları bile görecem alimallah
Canım biz de geçtik o yollardan,117 kilodan düştüm ben 89 a.İnşallah sende kısa sürede önce 9 ları sonra 8 leri görür hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
İran kedisi canım şu an 10 yaşında falan bide Fırfır ım var o da 6 aylık delikanlı..ilahi gerçekten mi?hem de iran kedisine benziyor çinçila da olabilir :)
Ara
orta Türk kahvesi
öğle yemeğim
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bu sabah bende 87 nin dibini görmek üzereydim salıya kadar İnşallah 86 nın ucunu görürüm.. Adet im de son gün artık normale döndüm
Valla annem dayadı bu ara sebzeyi bana içim kopmaya başladı. İran kedisi tavsiye etmem canım hem çok suratsız bi canlı hem çok tüy döküyo taranması lazım sürekli. 9 senede ilk defa kucağıma gelmişti ya o ölücek yada ben galiba dedim o derece yani. Alırsan sokaktan al hem bi can kurtulsun hem daha insan canlısılar. Hayvan çocuk gelişimi ve psikolojisi için çok yardımcı gerçekten.. 95 kilo ile başladım bu yola yarın diyete ve sizinle arkadaşlığıma başlayalı 2 ay olcak..Süpersin ahu bu menulerinle cidden ideal kilo na hemen ulaşırsın. Sen kaç kilo ile başlamıştın.
Ben de İran kedisi çok severim çocuklarım biraz büyüsün alıpbbesleneyim düşünüyorum
benimde iran kedim olmuştu ismi tarçındı. bir arkadaşım bakamadığı için bana vermişti. bakımı gerçekten zor. taramak lazım hergün kaç kere.. tarçın sevimliydi istediğimiz zaman severdik. hatta kızıma hamileyken karnımın üstüne yatardı kızım hareket edince pati atardı.. ama kızım doğunca maalesef biz de yalnız yaşayan bir arkadaşımıza verdik. ailelerimizin ısrarından.. o da 10 yaş civarıdır şu an.. en son bir çiftlikteydi.. mutludur umarımValla annem dayadı bu ara sebzeyi bana içim kopmaya başladı. İran kedisi tavsiye etmem canım hem çok suratsız bi canlı hem çok tüy döküyo taranması lazım sürekli. 9 senede ilk defa kucağıma gelmişti ya o ölücek yada ben galiba dedim o derece yani. Alırsan sokaktan al hem bi can kurtulsun hem daha insan canlısılar. Hayvan çocuk gelişimi ve psikolojisi için çok yardımcı gerçekten.. 95 kilo ile başladım bu yola yarın diyete ve sizinle arkadaşlığıma başlayalı 2 ay olcak..
benimde iran kedim olmuştu ismi tarçındı. bir arkadaşım bakamadığı için bana vermişti. bakımı gerçekten zor. taramak lazım hergün kaç kere.. tarçın sevimliydi istediğimiz zaman severdik. hatta kızıma hamileyken karnımın üstüne yatardı kızım hareket edince pati atardı.. ama kızım doğunca maalesef biz de yalnız yaşayan bir arkadaşımıza verdik. ailelerimizin ısrarından.. o da 10 yaş civarıdır şu an.. en son bir çiftlikteydi.. mutludur umarım
İnşallah görürsün canım.O kırılma noktasını yaşamak süper bir duygu.Bende 89u göreceğim diye kaç gündür çok dikkat ediyorum.Sende öyle olacaksındır.bilinç altı yaptı sonuçta.Zaten köyde koşuşturmadan çok bişey yemeye fırsat bile olmayacaktır.
slm kızlar
bende inş 8 li rakkamları görürüm ancak şubat ayında falan nasip olur görmekburda sizlerle zaman daha hızlı geçiyor 8 haftayı bitirdik bile .. az önce arkadaşım geldi kilo verdiğin belli oluyor dedi yanlar gitmiş dedi kendimi çok iyi hissettim
menüm
kalkınca maydanoz kürü
kahvaltı
30gr peynir
tavada yağsız bir yumurta
70gr ekmek
çay...
arada orta şekerli türk kahvesi
kızlar sizler 8 li rakamlardan bahsediyorsunuz ne güzel ben daha 9 lu rakamları göremedim ooof pooof
ama azimliyim 7 li rakamları bile görecem alimallah
Valla annem dayadı bu ara sebzeyi bana içim kopmaya başladı. İran kedisi tavsiye etmem canım hem çok suratsız bi canlı hem çok tüy döküyo taranması lazım sürekli. 9 senede ilk defa kucağıma gelmişti ya o ölücek yada ben galiba dedim o derece yani. Alırsan sokaktan al hem bi can kurtulsun hem daha insan canlısılar. Hayvan çocuk gelişimi ve psikolojisi için çok yardımcı gerçekten.. 95 kilo ile başladım bu yola yarın diyete ve sizinle arkadaşlığıma başlayalı 2 ay olcak..
AAA sen çok güzel bi yerde yaşıyosun o zaman. Neresi ki orası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?