- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
İyi akşamlar, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki, yetişemiyorum :)
Bakalım ben neler yemişim bugün
Sabah=
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay
Ara=
2 parça ceviziçi
Öğle=
Avuç içi büyüklüğünde tavuk ızgara
Az salata
Ayran
Ara=
Yarım paket kepekli eti form
Akşam=
Yoğurtlu kereviz salatası (yarım tabak yiyebildim, hiç sevmedim)
2 adet galeta
Ara=
1 kupa yeşilçay
6 adet çiğ badem
2 adet gün kurusu
Yatmadan da tarçınlı sütümü içerim
Bence bu liste ile kısa zaman da güzel neticeler alırsın canim
Öyle olmasi daha güzel
Aynen öyle çok rahat oluyorum.
Anneme de çok yakın oturuyorum eşim işten direkt anneme geçiyor orada yemek yiyor, sadece kendime yemek hazırlıyorum bu da rahat oluyor. Ailece benim diyetime odaklandık
Sağol canım :)
Aslında bana az yiyormuşum gibi geliyor kiloma göre ama diyetisyenimin sözünden çıkmamaya çalışıyorum. Sıradan diyetisyen listeleri gibi şu kadar et, şu kadar sebze yemeği diye liste vermiyor bana haftanın üç günü öğlenleri şu yemek, iki günü akşamları şu yemek diye liste veriyor benim yaşam tarzıma göre belirliyor yemekleri. Bana da ne pişirsem derdi olmuyor :)
Merhaba arkadaslar alintilari eklemdi tabletim ..coooooook yogun bir gun gecirdim butun gun disardaydim eve girdigimde saat 6 idi o saate kadar diyetime dort dortluk uydum alksam yemeginede balik salata yapmistim ki gorumcem geldi elinde koca bi legen patates salatasi ve bir poset sicacik mayali valla baligi falan unuttum bi cay demletik 1 mayali bazlamaya tereyag surdum bol peynir koydum sekerli cay ve patates salatasiyla yedim ama iyi oldudiyetten onceki cektiklerim aklima geldi uykum geldi midem bbulandi cektiklrimi hatirladim bence arada bi yapmali bunu insan kendine geliyo
My time isnow arkadasim senin ismin ne nicnameiyazmak zor oluyo.benimde insulin direncim ve hipo troidim var ilac kullaniyorum pko vardi sogan suyula gecti cok sukur ..ilacsiz bende cok zor veriyorum 2 yil once diyetisyenle 6 ayda 2 kilo anca verdim dahiliyeye gondermeden direk liste verdi o nedenle doktora git demistim ..
Diyet listemi ayri bi mesjla yazayim uzun biraz
Miladcim olmek var donmek yok ins. Canim seneye fistik gibi hatunlar olacagiz ins.
Yani bu kadar destek olan varken diyette kaçamak yapmak olmaz kilo vermemekte ayıp olur.... sana bakan çok göz var desene
Bence de yediklerin azmis gibi geliyor.
Ben hep şunu düşünüyorum diyet listelerini okurken hayatım boyunca böyle beslenir miyim? Cevap Hayır ise pek güveniyorum uygulamaya gecmeye açıkçası
Bu arada benim kullanıcı adım da çok uzun ama ismim Nehir :)
Nehircim Aile destegi cok onemli gercekte,eskiden benim esimde hic destek olmuyordu ne zaman diyete baslasam olmadik seyler alip geliyordu baklava,borek felan artik yapmiyo cok cani cekerse cocuklarla birlikte cikip yiyorlar bu arada benim adimda fatma
Sağlıklı mısın acaba kanser üstüne araştırma yapıyorsun galiba
Aynen canim benim felsefemde oomurboyu yapabilecegim bi beslenme seklini oturtmakbuda deneme yanilmayla oluyorBence de yediklerin azmis gibi geliyor.
Ben hep şunu düşünüyorum diyet listelerini okurken hayatım boyunca böyle beslenir miyim? Cevap Hayır ise pek güveniyorum uygulamaya gecmeye açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?