aynen canım... bu topiğe katılan tüm arkadaşlarrrrrr ölmek var zayıflamadan topiği bırakmak yokOh geldimmmmm burayi özlüyorum ta giremeyince
Bir ayva yedim birde mandalina tesrm mi acep aksam az yememi de saglardi diye düşündümsohbet cok guzel cevap veremeyecegim kadar cok ama okuyorum ve cok hoşuma gidiyor
Burdan kimse çıkmayacak arkadaskar bu işi basarana kadar ..yazin bu kadar yükü tasimicaz soz verelim ve vazgecmeyelim
Hedefimiz ortak noktalarimiz ayni ve tanimasakda birbirimizi artik yol arkadasiyiz
arkadaşlar ben bir topik daha açmak istiyorum haşimatolu bayanları daha yakından takip edebilmek için ama açtım diye sizi aksatıcak değilim :) bakalım onlar nasıl yapıyor nasıl zayıflıyor öğreneyim bakayım :)
Aminnnnnn düşüncesi bile mutlu ediyor :) Allah kimseye çocuk aratmasın zor..
inş canım yazın daha ince daha hafif ve sağlıklı olacağız hep beraberOh geldimmmmm burayi özlüyorum ta giremeyince
Bir ayva yedim birde mandalina tesrm mi acep aksam az yememi de saglardi diye düşündümsohbet cok guzel cevap veremeyecegim kadar cok ama okuyorum ve cok hoşuma gidiyor
Burdan kimse çıkmayacak arkadaskar bu işi basarana kadar ..yazin bu kadar yükü tasimicaz soz verelim ve vazgecmeyelim
Hedefimiz ortak noktalarimiz ayni ve tanimasakda birbirimizi artik yol arkadasiyiz
Ben 65-68 olana kadar buradayım tek kalsam dabUnu basaracam
haşimato ne ki.
canım troid hastalığı haşimato diye geçiyo bendeki hipotroid yani çok yavaş çalışıo çünkü vucut yabancı bi madde gibi görüp troidlere savaş açıo aynı zamanda iltihaplı troid vs vs troidlerim yavaş çalışıo kısacasıHaşimato da beyin nesi yahu
canım troid hastalığı haşimato diye geçiyo bendeki hipotroid yani çok yavaş çalışıo çünkü vucut yabancı bi madde gibi görüp troidlere savaş açıo aynı zamanda iltihaplı troid vs vs troidlerim yavaş çalışıo kısacasıo yüzdende kilo verme çok daha yavaşlıoo
canım kilodan olmadı troidlerim. aslında bi bakıma tiroidlerden oldu kilomda denenebilir. pco inslin direncide kiloya bağlı tabiki. kilo verince pcoda iyileşme oluyor tabiki insülin direnciyse tamamen ortadan kalkabiliyor ancak haşimato düzelmiyor. ölene kadar içmek zorundasın ilaçları mecburenHasta arkadaşlara şifa diliyorum ve hepsi kilolu olmaktan kaynaklanıyor bence...
bende potansiyel bir şeker hastasıyım. O yüzden kilo vermek istiyorum. Hamilelikte ne çektiğimiz ben biliyorum. Ömür boyu zor olur
amin canım Allah her hastalığı olana şifa versin.. Azim herşeyin başı o zaten azmettim başarıcam :) benim tek sorunum şu oluyor ilk başta ödemden vs hızlı gidiyor kilolar 1 kadar sonra herşey duruyor kilo vermem zorlaşıyor. çok iyi hatırlıyorum sıkı bir diyet (ciddi anlamda sıkı kaçamaksız) sıkı bir sporla(haftnın 5 günü 1.5 saat) koskoca 1 ayda yalnızca 1buçuk kilo verdiğimi...Allah sifa versin canım. . Elbetteki farklı yollar izlemen gerekebilir azmini takdir ediyorum herseyin üstesinden gelmek için de sadece buna ihtiyacın var AZIM
amin canım Allah her hastalığı olana şifa versin.. Azim herşeyin başı o zaten azmettim başarıcam :) benim tek sorunum şu oluyor ilk başta ödemden vs hızlı gidiyor kilolar 1 kadar sonra herşey duruyor kilo vermem zorlaşıyor. çok iyi hatırlıyorum sıkı bir diyet (ciddi anlamda sıkı kaçamaksız) sıkı bir sporla(haftnın 5 günü 1.5 saat) koskoca 1 ayda yalnızca 1buçuk kilo verdiğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?