Ben belirli bir liste uygulamıyorum.Canımın istediği bişey olursa yiyor kalori takibi yapıyorum.Ama genel hatlarıyla yazayım.Hergün aynı gibi zaten
Kahvaltı : 1 domates,1 salatalık , 1 parça peynir , 5 adet zeytin,2 adet tuzsuz etimek,gün aşırı 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: 10 adet badem
Öğlen: 1 adet kepekli tost
Ara: 2 ceviz
Akşam: Yemekte ne varsa çorba,sebze,et,tavuk ve bol salata yada yoğurt.Ekmek,pilav,makarna hiç tüketmiyorum
Ara: Bazen yapıyorum çok acıkırsam 1 meyve
Günlük yaklaşık 1000 kaloriye denk geliyor hesaplamalara göre.
Günde 2,5 lt su içiyorum,1 bardak yeşil çay,1 fincan türk kahvesi
Hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum
anladım canım iyiymiş. etimek çok severim aslında bende :) yiyebilirim kahvaltılarda... ekmeği çok zor oldu bırakmam şimdide başlamak istemiyorum çünkü yiyince devamı geliyor mutlaka. ama etimek denenebilir :) ben onu çıtır çıtır yerim :)Ben belirli bir liste uygulamıyorum.Canımın istediği bişey olursa yiyor kalori takibi yapıyorum.Ama genel hatlarıyla yazayım.Hergün aynı gibi zaten
Kahvaltı : 1 domates,1 salatalık , 1 parça peynir , 5 adet zeytin,2 adet tuzsuz etimek,gün aşırı 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: 10 adet badem
Öğlen: 1 adet kepekli tost
Ara: 2 ceviz
Akşam: Yemekte ne varsa çorba,sebze,et,tavuk ve bol salata yada yoğurt.Ekmek,pilav,makarna hiç tüketmiyorum
Ara: Bazen yapıyorum çok acıkırsam 1 meyve
Günlük yaklaşık 1000 kaloriye denk geliyor hesaplamalara göre.
Günde 2,5 lt su içiyorum,1 bardak yeşil çay,1 fincan türk kahvesi
Hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum
evet canım pes etmek yok artık... :) artık benim zamanım :) uleeennnn bi zayıflasam varyaaa bide çocuk yaparım üstüneee ooohhhh deymeyin keyfime :)Artık pes etme.Unutma ŞİMDİ SENİN ZAMANIN !!!
Bende yazdım sana diyet menümü fazla menü göz çıkarmaz boşver
kızlar akşamları eşimle vakit geçirdiğimden giremiyorum ben o yüzden benim bahanem bu :)yahu ben yokken bir canlaniyor ki burasi sormayın gitsin
Aranızda anlasiyor musunuz nedir
inş dahada çok zayıflarsın canım hepimizde inşşşşşşşYa ben zayıfladığımı gördükçe seviniyorummmmm.....
bebeğim yok tatlım.ay keske olsaydıda 2.sine kafa yorsaydım en azından avuntum olurdu.. 90 lı kilolardayken istemeye başladım denemeye başladık o sıralarda bi yandan zayıflamaya çalışıyorum falan derken al ver al ver al ver 116 olduk.şimdide zayıflayım ama bu kez bırakmak yok tabi!!! sonra düşünüyorum inşşşş oluurrrMy TİME is now
bebeğin var mı yok a2. Sini mi düşünüyorsun
Canım ben yürüyüşleri akşam işten eve dönerken birkaç durak erken inerek yapıyorum.O da yarım saate denk geliyor.Yazın oğlumu da alıp parka götürüp yarım saat daha yürüyerek 1 saate tamamlıyordum ama havalar soğuyunca çıkarmıyorum çocuğu.Yemekten sonra da oğlumla ilgilenmek istiyorum zaten çocuk bütün gün görmüyor nerdeyse.9-10 arası uyutuyorum bikaç saat oynuyoruz işte teyzesi.
Bence yürüyüşü arttırmalısın ki vücudun tam isinmisken bırakma.. yağların yakilsin. Parça parça yapmaktan sa ilk 45 dk yap 10 kilo falan verdikten sonra 1 saate çıkar bence...
Etimeği tavsiye edrim tuzsuz olanını.Kahvaltı ekmeksiz çekilmiyor.Sen zaten domates peynir sevmiyorsun.Etimeği ekle bencede.anladım canım iyiymiş. etimek çok severim aslında bende :) yiyebilirim kahvaltılarda... ekmeği çok zor oldu bırakmam şimdide başlamak istemiyorum çünkü yiyince devamı geliyor mutlaka. ama etimek denenebilir :) ben onu çıtır çıtır yerim :)
evet canım pes etmek yok artık... :) artık benim zamanım :) uleeennnn bi zayıflasam varyaaa bide çocuk yaparım üstüneee ooohhhh deymeyin keyfime :)
olsun canım birlikte yeriz aynı şeyleri 1 ay diyetisyene gidene kadar kendimi deneme hakkım var bi hafta onu denerim bir hafta bir diğerini sonra bi başkasını.. sonrada diyetisyenin verdiğini bakalım hangisi daha iyi gelicek ona göre devam ederim :)
Bende eşim ve oğluma zaman ayırdığımdan giremiyorum.Girsem de telefondan okuyup çıkıyorum paylaşım yapamıyorum.Akşam da 5 te çıkyorum işten.5'ten sonra pasifimkızlar akşamları eşimle vakit geçirdiğimden giremiyorum ben o yüzden benim bahanem bu :)
en az 80 düşünüyorum hamilelik için 80den sonra başlarım çalışmalara tutana kadar 70 olurum falan orası belli olmaz tabi :) yani en az36 kilo vermem lazım yani en az 9 10 ay varCanım ben yürüyüşleri akşam işten eve dönerken birkaç durak erken inerek yapıyorum.O da yarım saate denk geliyor.Yazın oğlumu da alıp parka götürüp yarım saat daha yürüyerek 1 saate tamamlıyordum ama havalar soğuyunca çıkarmıyorum çocuğu.Yemekten sonra da oğlumla ilgilenmek istiyorum zaten çocuk bütün gün görmüyor nerdeyse.9-10 arası uyutuyorum bikaç saat oynuyoruz işte teyzesi
Etimeği tavsiye edrim tuzsuz olanını.Kahvaltı ekmeksiz çekilmiyor.Sen zaten domates peynir sevmiyorsun.Etimeği ekle bencede.
Bende hamile kalabilmek için zayıflamıştım.Hedef koyman iyi olur kendine.Zayıf hamile kalmak avantajlı.
Bende eşim ve oğluma zaman ayırdığımdan giremiyorum.Girsem de telefondan okuyup çıkıyorum paylaşım yapamıyorum.Akşam da 5 te çıkyorum işten.5'ten sonra pasifim
Aminnnnnn düşüncesi bile mutlu ediyor :) Allah kimseye çocuk aratmasın zor..Allah gönlüne göre versin.ins sende hayirli bir evlat sahibi olursun.hem cocuk dogal bir kosu bandi oluyor evin icinde odalar arasi cocuk pesinde kosuyorsun.
Kardeşine mutluluklar.selam kızlar dün kardeşimin nikahı vardı biraz tatlıyı kacırdım ama aksm yemek yemeyerek kurtadım işı. pazartesıye sonuc guzel oluck sanırım cok yogun odem atıyorum. yemeğim pısıyo tavuk suyuna bulgur ve tavuk en sevdigm menu :)
saol canım bu henux ogle menusu calısıyorum sabah 8 de kahvaltı yapmıstım aksam yemegı yemem artıkKardeşine mutluluklar.
Akşam menün çok güzel bende severim bulgur pilavı ve tavuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?