1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

• Gunaydin guzel topigin guzel ve bir o kadarda kararli hatunlari

Günaydın canim, herkese Günaydın. .
Benim bu hafta iyi gecmedi. 200 gr.artiya yol açtı bu tabi ama bugun uyandigimda 300 gr eksi olduğunu gördüm bu bile mutlu etti ama reglim gecikti 2gundur. Onun da verdiği bir siskinlik var tabi

Sabah
1yumurta ile omlet
5 zeytin
1dilim peynir
2dilim ekmek
Şekersiz çay

Ben o kadar acıktım ki anlatamam. daha kahvaltıya çok var. Yani bende
12 tane findik
1 tane elma yedim.
ama açlıktan midem Bulancak ve kasılacak derece de idi.
düşünüyorum da ben hiç aç kalmamışım meğer hep tokmuşum.

Yarım saat yürüyüş eder 150 kalori yben yag yakmaya gider kizlarrr

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar...

İşten dönerken
1 mandalina,1 ceviz
45 dk yürüyüş

Dün akşam yemeğim
4 yemek kaşığı taze fasulye
1 avuç kadar tavuk (fırın poşetinde)
Çoban salata

Bu sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 ad. tuzsuz etimek

Gunaydin canım hayirli cumalar .. super ilerliyorsun Biri tomurcugu durdursunnnn

Bende hep tokmusum acikmak ne guzel bi duyguymus

Kizlar aksam yedigim bazlama yuzunden kendime ceza verdim ve ciktim yuruyus yolunda bir bucuk saat yurudumatlet kilot yapisti resmen yeni geldim dus aldim oh be ter atmak nekadar rahatlatiyor .simdide bir muz yiyorum birazdanda cayimi icecegim

Kahvaltim
2yk cokelekle yapilmis salata
1 i.d.kepek ekmegi
Yesilcay
1havuc

Kizlar aksam yedigim bazlama yuzunden kendime ceza verdim ve ciktim yuruyus yolunda bir bucuk saat yurudumatlet kilot yapisti resmen yeni geldim dus aldim oh be ter atmak nekadar rahatlatiyor .simdide bir muz yiyorum birazdanda cayimi icecegim

Yani bunu hakettin. Iyi yaptın canım.benim spor yapma imkanım şimdilik yok daha kahvaltı yapmadim

Neden kahvaltıya çok var merak ettim.9 da yazmışsın mesajı öğlene doğru mu kahvaltı yaparsın genelde

Benim regl fslan bahane olamaz artik kaçamak hakkım da kalmadı ama sen bir parça bitteri damaginda eritip kendini mutlu etmeyi hakettin bence

Okuduğum haberi hemen sizlerle paylaşıyorum...

Kilo verme konusunda bir efsane yok oldu
Diyet yaparken hızlı kilo vermenin, kaybedilen kiloları daha çabuk almaya yol açacağı görüşünün doğru olmadığı ortaya çıktı.

Avustralya'da bilim adamlarının araştırması, yavaş ve istikrarlı kilo verenlerin de hızlı zayıflayanlar gibi ilerde kaybettikleri kiloları aynı şekilde geri alabildiği sonucuna vardı. 200 obezin katıldığı araştırmada, gönüllüler 12 haftalık hızlı ve 36 haftalık yavaş kilo verme programına tabi tutuldu. Yavaş kilo verme programına katılanların kilolarının yüzde 12,5'ni kaybettiği belirlendi.
3 YIL SONRA HEPSİ AYNI ORANDA GERİ ALDI
Hızlı kilo verme programına katılanların ise yüzde 12,5'ten daha fazla kilo kaybettiği ancak 3 yıl sonra her iki gruptakilerin verdikleri kiloların yüzde 71'ini geri aldığı görüldü. Ayrıca hızlı kilo verenlerin amaçlarına daha çabuk ulaştığı da belirtildi.

Araştırmaya imza atanlardan Diyetisyen Katrina Purcell, dünya genelinde obezite tedavisinde yavaş ve istikrarlı kilo kaybının önerildiğini, hızlı kilo kaybının verilen kiloların daha çabuk alınmasına yol açtığının düşünüldüğünü ancak sonuçların bunun aksini gösterdiğini vurguladı.

Bu durumun hızlı kilo vermede uygulanan çok düşük kalorili diyetin daha fazla tokluk sağlamasından ve sınırlı yiyeceğin vücuttaki yağların yakımını artırmasından kaynakladığını belirten bilim adamları, ayrıca çabuk kilo vermenin kişileri diyete bağlı kalınması konusunda motive ederek daha iyi sonuçlar alınmasına yardım ettiğine dikkati çekti. Araştırmanın sonuçları "The Lancet Diabetes & Endocrinology" dergisine yayımlandı.

Daha sabah bu konuyu düşünmüştüm.. bu güzel haber artık korkarak kilo vermem çünkü acaba hızlı verirsem hızlı alır miyim sorusu bilinçaltımi meşgul ediyodu açıkçası. .
Teşekkürler canım paylaşımin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…