- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
inş ablanında tutarda kavuşur bebeğine... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. işte diyorum ya sürekli ümitleniyorum ama olmuo genede ümitleniyorum. adet için gün saymam şart canım ne kadar erken farkedilirse gebelik okadar önemli benim için ilaç kullandığımdan dolayı yani. sürekli tetikteyim.Omayacak diye ümidini kestiğin zaman korkmalisin bence... ümidini hiç kaybetme olacağına inan ve hesaplamalara hiç girme bence Rabbim istediğinde olacak çünkü. ...
bence doğru karar vermişsin korunma. Dediğin gibi 80 kiloda tüp bebek dene. Benim ablam da bu aylarda yaptıracak dua edin luften
suanda uyguladigim ama oglen aksam ekmek yememeye calisiyorumbu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???
Suanda uyguladigim ama aksam ekmek yememeye calisiyorum
canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyor
:) yasım küçük dahaa 23 ama 19umda evlendim. yasımdan dolayı değilde evleneli çok oldu eksikliğini hissediyoruz uzun zamandır...şimdiye kadar hiç tutmadıYasin da daha küçük kaç senedir evlisin...
benim ablam 5 yılı bitirdi. 6 senede keşke daha erken karar verseydim tüp bebek için dedi. 31 yaşın da
hımm anladım canım bnde bir düzene koyucam inşşsuanda uyguladigim ama oglen aksam ekmek yememeye calisiyorum
Afiyet olsun canım.Hiç karbonhidrat almamaktan iyidir.1 dilim Etimek 35 kalori.Kepek ekmeğinden bile masum :)kızlar şu anda etimek yiyorum ayyyy tadını özlemişimmmmmmm :)
sanada afiyet olsun şekerim :) ay 1 dilimi bile doyuruverdiAfiyet olsun canım.Hiç karbonhidrat almamaktan iyidir.1 dilim Etimek 35 kalori.Kepek ekmeğinden bile masum :)
Bende yeşil çayımı yudumluyorum şuan
Kaçamak yaptım itiraf etmeye geldim.
2 yk kadar kısır yedim öğlen. Çok huzursuzum.
Kaçamak yaptım itiraf etmeye geldim.
Aksam yemeginde ekmek yemeyerek dengeleyebilirsin canimKaçamak yaptım itiraf etmeye geldim.
Miladcım kahvaltımı yaptım
1 büyük dilim patates pizza
1 kase yoğurt
salatalık
peynir
ekmek ve şeker yok
kayın Valide de yim o yüzden onların düzenine uymak icin
1 hafta biran önce dolsun ama yaaa....
Bugün kocam hac dan geldi türkiyeye yarın da yanımıza gelecek....
Gözün aydın canım.Allah kabul etsin.Hepimize de nasip etsin inşallah1 hafta biran önce dolsun ama yaaa....
Bugün kocam hac dan geldi türkiyeye yarın da yanımıza gelecek....
O kadardan bişey olmaz yaaa
afiyet olsun
2 yemek kaşığı kısır kacamak sayilmaz
Aksine cok saglikli
Bulgur zaten diyet listelerinin vazgecilmezi kisir bulgurdan daha saglikli ustelik cunku sebzeli.. olahi Nehir Allah baska dert vermesin
Aksam yemeginde ekmek yemeyerek dengeleyebilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?