Teşekkürler kızlar
Gerçektende hayırlı oldu benim için ama genede yaşamak istemem diş ağrısını...
Saracım bu hafta içmediğim kadar su içtim mutlaka iç suyunu can
Birde faydası oldu mu bilmiyorum ama akşamları dönüşümlü olarak kayısılı ve kiraz saplı cay içtim
Selam hoş geldin,selam yoğun bir depresyon eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde, psikolojim çok bozuk, 108 kiloyum normalde bu kilolardaki kadınlar bakıyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben ancak 500 gr , çok moral bozucu değil mi sizcede ?
Castle bildirim yapmadı daha.bekleyeyim mi kızlar,yayınlayayım mı listeyi?
selam yoğun bir depresyon eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde, psikolojim çok bozuk, 108 kiloyum normalde bu kilolardaki kadınlar bakıyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben ancak 500 gr , çok moral bozucu değil mi sizcede ?
evet lkaycım çoook sevindim senin adınaGunaydın güzeller,
Çok mutluyum çoooook
İki kilo vermişimmmm
BUnda en büyük katkı dişim :))ben
Yani yiyememek :))
Yemeyince oluyormus kızlarrr
inşallah almadan devam edebilieimm
ellerine sağlık canımpardon fıstıklar ya en son bu sayfayı okuyordum buraya yapıştırmışım listeyi
bildirim sayfamızda liste ve derecelendirmeler yayınlandı ...
Bir şey değil canımellerine sağlık canım
MİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))Kizlar merhabalar benide araniza alirsaniz cok memnun olurum.en aktif ve en cana yakin topik vede 90 ustu yani tam benlik bir topikkkkkk benide aranizaa alirmisini
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canimMİLADIM sen yoksun senin adına huuuhu arkadaşa buyur başımız üstüne diycem vekaleten :))
huuuhu gel gel gel güzelim gel hiç farketmeden at derdini kilonu güzelimmm
hoş geldin canım bu gün tartı günü zaten, başlangıç olarak listeye alırlar seni de kilo boy yaş hedef kilo bunları yazıyorsun
hiçte bileeeee:))selam yoğun bir depresyon eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde, psikolojim çok bozuk, 108 kiloyum normalde bu kilolardaki kadınlar bakıyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben ancak 500 gr , çok moral bozucu değil mi sizcede ?
benim de ilk hedef 2 basamaklılar :)))Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
Oh oh cok guzel denk geldim ozamannnnn canim ben 24 yasindaim gecen hafta basladim diyete baslangic kilom 117.2 bugun 115.1 im boy 168 ilk hedefim 2 basamaklar 99 yani sonraki hedef 75 sonrada 60 die dusunuyom canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?