yok gülüm azcık bile karadenizlilik yok ama çok hoşuma gidiyor öyle konuşuyorum bazen işte:))tatlım sende Karadenizlilik varmı yazılarında daaaa yı çok kullanıyorsunda bu yüzden sordum bende karadenizdeyim
Hosgeldin aramiza canim aslinda bir limitimiz vardi ve artık kimseyi alıyorduk aramiza önceleri ama öyle yapmaya devam etsek mesela ekim aramızda olmayacakti:) ve ben iki gundur olduğu gibi bir beslenme sekliyle tanismayacaktim. Iki gundur acikinca yemeye basladim ve bu ekimin onerdigi kitapları incelememden kaynaklandi herkesin samimi ise tabi birbirine katacagi bilgi ve motivasyonlar var..
Bakin mesela ekim ne kadar eenerjik yerinde duramıyor :))
En kisa zzamanda saglikli bir şekilde hedefine ulasirsin inşallah canim.
Aynen canim yeterki eksi ol bak bes hafta boyunca az az da olsa vermis olsaydim 85lere dogru ilerlemistim
sağol gülüm benim için yazdıklarına yine çok mutlu oldum şimdi:))
kısıtlama olmayınca beynin şunuda yesem yemesem mi diye meşgül olmuyor sürekli yemek düşünmyorsun öyle oluncada haliyle dolaba düşmüyor insan benim midem guruldadığında bile canım yemek istemiyor bazen ama burkulmaya başlayınca yiyorum ama yavaş yavaş acele etmeden belli bir miktarda acıkırsam sonra bir daha yerim bu miktar şimdilik yeterli diyorum kalkıyorum masadan sonradan da acıkmıyorum niyeyse bir tek dün acıktım bir kase çorba içtim yetti
Bende rahatim yemek ara ogun derdim bitti resmen ama bu bir sorun mu bilmiyorum ama ben acikmiyorum Karnım guruldamiyor yani:) yemek yemiyeyim mi :))
yazdım ama sayfaya çıkmadı neyse bir daha yazarım :))Saat 8 den beri birsey yemedim ve hic zorlanmadm gercktn insan yedikce acikiyormus. saat 5 te aksam yemegi hazir olacak o saatte acikmasam bile yicem galiba:) cunku gec saatte yemek istemiyorum.
4 e kadar bişey yemedin miekim2009 su acikma işi nasıl oluyor ya bana ogretin sunu iki gündür bekliyorum bekliyorum acikmiyorum:) yani midem guruldamiyor. Sadece basim agridi bugun 4 gibi bu aciktigim anlamina mi geliyor bilmiyorum
Canim geçmiş olsun Allah annene şifalar versin
Aysuncum annene geçmiş olsun.. aynı yerde olmanız bile ne güzel
geçmiş olsun anneye rabbim şifa versin çabucak inşallahCok tesekkurler kizlar tambakcim seni de rabbim tez zamanda amnene kavustursun insallah
Canimm kusura bakma lutfen yanlış yazmışım tesadüfen gördüm gerci anlamışsindir ama yinede duzeltme ihtiyaci duydum.. doğrusunu yazayım
Allah şifalar versin:)
Canim hic bir zarari olmaz. Hatta karatay hep böyle yememizi oneriyor. Sen iki gunde bur yapıyormuşsun sorun olmaz
İnşallah darisi başıma. Tatliyi falan öğünlerde mi yedin tambakcim? Yemeklerle birlikte yani?
geçmiş olsun anneye rabbim şifa versin çabucak inşallah
4 e kadar bişey yemedin mi
acıkma herkeste aynı olmuyor galiba bazısında guruldar bazısında burkulur gibi olur mide basızında da acıkınca midesi bulanır gibi olur sen de hiç bişey olmamış başın ağrımış demek ki vücüdun şaşırdı hareket var ama yemek yok bu nasıl iş diye
Geçmiş olsun canım allah acil sifalar versinİyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim
Allah kabul etsin canımHayırlı akşamlar Şekerler kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
Bende menümü yazayim Oruç luydum
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak ciger
2 bardak ayran
Turp
Marol
Çeyrek lavas
1 kivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?