1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

tatlım sende Karadenizlilik varmı yazılarında daaaa yı çok kullanıyorsunda bu yüzden sordum bende karadenizdeyim
yok gülüm azcık bile karadenizlilik yok ama çok hoşuma gidiyor öyle konuşuyorum bazen işte:))
malatyalıyım eşimin işi sebebiyle 5 yer gezdik yaşadık oralardan bazı şiveleri kaptım bir de 4 seneden fazladır online bir oyun oynuyorum oradan da alışkanlık kaldı :)))

ekim2009 su acikma işi nasıl oluyor ya bana ogretin sunu iki gündür bekliyorum bekliyorum acikmiyorum:) yani midem guruldamiyor. Sadece basim agridi bugun 4 gibi bu aciktigim anlamina mi geliyor bilmiyorum

Saat 8 den beri birsey yemedim ve hic zorlanmadm gercktn insan yedikce acikiyormus. saat 5 te aksam yemegi hazir olacak o saatte acikmasam bile yicem galiba:) cunku gec saatte yemek istemiyorum.
yazdım ama sayfaya çıkmadı neyse bir daha yazarım :))
benim için yazdıklarına çok mutlu mutlu oldum canımm teşekkür ederim
midem guruldasa bile bazen canım yemek istemiyor en son burkulmaya başlayınca mecbur yiyorum ama sabah acıkmayı beklemeden yersem tüm gün sürekli canım birşeyler istiyor acıkıyorum da

Iyi kizlar gonul rahatligiyla yerim artk yumurtalarimibende bugun yediklerimi paylasiyim:
Sabah 11:00 iki tane haslanmis yumurta 2 siyah zeytin 1dilim ekmek bol yesillik sekersiz cay
Ara 13: 00 yarim muz tarcinli bitki cayi
Oglen 16:30 7 kasik bulgur pilavi 5 kasik patates salatasi 1tane kucuk salatalik tursusu 1tane ayva tatlisi
Ara18:00 2tane cavdarli buskivi yesil cay
Aksam19:00 buyuk bi kase yesil salata
Bu saate kadar 2.5 lt su
Yatana kadar yarim lt daga icerim heralde

acıkma herkeste aynı olmuyor galiba bazısında guruldar bazısında burkulur gibi olur mide basızında da acıkınca midesi bulanır gibi olur sen de hiç bişey olmamış başın ağrımış demek ki vücüdun şaşırdı hareket var ama yemek yok bu nasıl iş diye

yediklerimi de yazayım sonra unuturum dün ki gibi :))
sabah yoğurt karışımı
öğle lor peynirine 1 yumurta
domates salatalık 2 yeşil zeytin
1 küçük kendi yaptığım poğaça
akşam
yoğurt karışı
1 tabak mercimek çorbası
1 kase çiğ pırasa salatası

kızlar tapır şişemi çıkardım ben su içmeyi unutur oldum önce doktor az su iç derdi şimdi içemeyi unutuyorum :))
aklıma ne geldi yoğurt hem yağ yakımını hızlandırıyor hem de şişirip tokluk hissi verdiriyor ya su da içmek lazım ayran yapsak içimizkazındığında yada kazınmasın diye ara ara içsek su yerine geçmez mi

Miladcim inan ki farketmedim bile artik nasil dalginsam

4 e kadar bişey yemedin mi

Birsey yemedim sadece su ve yesil cay. Ben ramazanda oruc tutarken de sadece kahvaltı öğünu vaktinde acikirim. Onun dışında acikmam. Sonraki gunlerde o vakitte bile acikmam. Ben yedikce acikiyormusum.

Geçmiş olsun canım allah acil sifalar versin

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim Ekmek
1kk peynir
10 zeytin
Marul
Çay
Ara
Kahve
Öğle
1tk tereyağı ile 1.5yumurta
Marul
1 kase yoğurt
Ara
10 fındık
2 ceviz
Ara
1cb süt
1 portakal
Akşam
1 dilim ekmek
6k patlıcan yemeği
4k kus kus
Birazdan çay içeceğiz bu günlük böyle

Hayırlı akşamlar kızlar Menümü paylaşayım dedim okadarda yazdım ama silindi twkrar yazıyorum
Kahvaltı peynir 5 zeytin bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı çilek reçeli bir dilim ekmek bir kupa cay
Öglen sohbet günüm vardıönce dedim ödül vereyim kendime sonra vazgeçtim bir mercimekli bükme bir dilim sütlü tatlı yedim üç bardakta çayiçtim bravo bana :))
Aksam fırında patatesli tavuk salata ve yoğurt ekmeksiz
Birazda kayısılı form cayı

slm kızlar bu gün gezmelerdeydim şimdi kızımı uyuttum geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler
aysun cum annene çok geçmişler olsun
ilkay cım senide çok tebrik ediyorum inş çok güzel kilolar verirsin
bende dereceye girmişim aslında dün daha az çıkmıştım ama salıları bana bişey oluyor ama bunada şükür diyelim...
bu gün çok güzel yedim yani çatlayana kadar yedim ve pişman değilimyarın normal beslenmeye devam inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…