merhaba cnm bence muzu çıkar listenden onun yerine elma armut gibi şeyler yersen daha etkili olurSelam kizlar
Sabah:iki haslanmis yumurta
Yarim krep
1tatli kasigi recel biraz peynir 1dilim ekmek cay
Ara: yarim muz yesil cay
Oglen: iki kase corba
Aksam: 3 kucuk kozlenmis mantar
Bir porsiyon haslanmis tavuk
Salata
Kapanis: yarim muz
Evet aslinda en kalorili meyvelerden biri muz.. cocuklara yedirirken canm istedi ondan yedim.yumurtanin sarisinda yag orani mi yuksekmis ondan mi yememeliyim? Uyarin icin teskkur ederim canm buaradamerhaba cnm bence muzu çıkar listenden onun yerine elma armut gibi şeyler yersen daha etkili olur
ve yumurtanın birinin sarısını tüketmelisin banada spor hocam 3 yumurta vermişti ama birinin sarısını yiyodum diğerini kuşlara veriyodum
anladım tatlım tadımlıksa sorun yok ben listende var zannettim :)Evet aslinda en kalorili meyvelerden biri muz.. cocuklara yedirirken canm istedi ondan yedim.yumurtanin sarisinda yag orani mi yuksekmis ondan mi yememeliyim? Uyarin icin teskkur ederim canm buarada
Canim ben kalori hesabı diyet yapıyorumanladım tatlım tadımlıksa sorun yok ben listende var zannettim :)
yumurtanın beyazı 15 kcal iken yumurta sarısı 209 kcal
olabılır cnm bak onu bılmıyorum :)Canim ben kalori hesabı diyet yapıyorum
bir orta boy yumurta 80 kalori
beyazı 15
sarısı 65 kaloridir
209 kalori 100 gr yumurta sarısı kalori değeri olabilir
Canim ben kalori hesabı diyet yapıyorum
bir orta boy yumurta 80 kalori
beyazı 15
sarısı 65 kaloridir
209 kalori 100 gr yumurta sarısı kalori değeri olabilir
ben her gün yumurta yerim canım bazen iki tane yediğim de olur ama iki tane yediğim zaman bir dilim ekmek yiyorum yumurta yemeyince sanki doymuyorumBende dedim yaa ne kadar çokmuş kalorisi
şeyda coşkunda hep yumurta beyazı ile tarif veriyor bizdemi öyle yapsak
Canım inşallah.Bende güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum.Günaydın fıstıklar
ben burdayım canım:)
hafta sonu kaçamapından sonra bugun kendime dikkat etmeliyim bakalım yarın nasıl yansıyacak tartıya
tomurcuğum senden güzel rakamlar bekliyorum
kızlar bugün spor var haftada bir gidrbiliyorum iki haftadır bugün havuzda yapacakmışız hareketleri üstüne birazda yüzdümmü tamamdır diğer günlrr evde spor yapmaya karar verdim
Bende yumurta katı haşlanmış olursa doyuyorum.Rafadan yada tavada olduğu zaman yedikçe yiyesim geliyorben her gün yumurta yerim canım bazen iki tane yediğim de olur ama iki tane yediğim zaman bir dilim ekmek yiyorum yumurta yemeyince sanki doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?