ben yeniyim tanışalım hadi :))Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?
Tomurcuk' um ameliyat oldu mu??
ben yeniyim tanışalım hadi :))
ben ekim 35 yaşındayım evleneli 15 seneyi geçti bekarken de tombulcaydım şimdi yuvarlakçanayım :)))
13 yaşında 1 oğlum var eleştirmeyi seven bir de babası var sağ olsun(neşe kaynağım)
çenemde parmaklarımda güçlüdür kolay kolay sinirlenmem herşeyin mutlaka iyi bir yönü vardır diye düşünür genelde de bulurum buradaki arkadaşlara bayıldım hepsi çok iyi samimi kilo açısından fazlalık bol olduğu için uzun süre buradayım gibi görünüyor :) şimdilik bu kadar
Çok memnun oldum
Benim ismim de Nehir. 90lıyım, 25 oldum
Araştırma görevlisiyim, Rus bir kocam, Rus-Türk melezi Zeynep Alina isimli de bir kızım var. Tabii benimki daha 9 aylık, bu topicte büyüdü diyebiliriz.
105.5 kilodan 82' ye düştüm. Boyum uzun olduğu için (1.78) hedef 70 şimdilik bakalım =)[/QUOTE
bende memnun oldum allah bağışlasın bebişini adı gibi güzel hayırlı bir ömrü olsun inşallah
vee maşallah diyim harika kilo vermişsin yaza kadar rahat rahat sıkıntıya girmeden verirsin kalan fazlalığını da çok güzel motivasyon oldu bu bana bende şimdi 107.5 im ilk hedef 2 haneliler senelerin iyice yerleşmiş kiloloları var son sen oladıklarımı bir versem 92-94 de düşsem ona bile sevinicem :))
Hoşbulduk kızlar, çok yoğun bir dönemden geçtim ama bitti şu an 1 hafta izinliyim hatta. Kendime gelmem lazım, o kadar yorgunum ki...
En son yazdığımda kaç kiloydum inanın hatırlamıyorumŞu an 82 kiloyum. Az kilo verdiğim ancak kiloyu korumak için çaba sarf ettiğim bir dönem oldu.
Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?
Canımmmm gözlerim seni arıyordu
Nasılsınnn? Hiç okuyamadım geçmişi, kilo vermeye devam mı? Moralin yerinde mi?
Çocukların karneleri nasıl?
Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?
Herkese günaydın
Nehircim hoşgeldin sen geldin ben gidiyorum.
İnşallah bir hafta sonra görüşürüz kizlaaar
Allaha ısmarladım hepinizi kocaman da öptüm
Herkese günaydın
sara okudum yazdığını gülüm sen çok kibar birisin bunu anladım 4 senedir çoğunluğu erkek olan online oyun oynayınca çok güzel küfürler ve kısaltmalarını öğrendim senin diyetisyen hanım dediğine tüm küfür lügatımı kullandım 7 ceddine de saydım çarkına tükürdüğümün rezili müşterilerini çoğaltsın diye veremeyenlere gelme mi diyor böylece her gelene kilo verdirdim diyecek zındık kımız zararlısı işte :)))))))
öylesi seni zaten para cüzdanı görüyor demektir ne işin var senin orada millet sırf motivasyon ve telkinle üstelik telefonda arayıp konuşarak kilo verdiriyor ee tabi parasını da alıyorlar bu yüz yüze bile beceremiyor motive edemiyor yaz listeyi ver eline müşterinin veremezse hırla it gibi olmadı mı gelme de yöntemini kullanıyor utanmaz
biz sana gereken her türlü motivasyonu enerjiyi veririz gülüm sen zaten artık biliyorsun yemek tabağını küçült acıkınca ye bitti bu kadarr
oooyyyhhh çok doldum sinirlendim kızlar ben arada dellenirim böyle hoş görün içinde tutacağına söyle rahatla yöntemini kullandım daaa:))
Cevap gecikti kusura bakma lutfem. Ben gectigimiz mart ayinda 107 kiloydum ekim ayinda burda başladığımda 100 kiloydum. Şu an itibariyle 90 kilo civarındayim ama tartim olmadığı için güncel kilomu bilmiyorum. Sen neler yapıyorsun varmi kilo problemin??
Cok üzüldüm saracim.Arkadaslar benim vermek istedigim tum yanıtları vermisler. Bencede susmamaliydin ben olsam yanitini cok güzel alirdi o diyetisyen bozuntusu. terbiyesizligin bu kadarina pes!! Senin zaten hassasiyetin olan bir konuda bu kadar umarsiz konuştuğu için bende onu Allah a havale ediyorum. kaderi yazdigini mi saniyor acaba ?? Cocugun olmazmis! o mu karar veriyor buna Ayy neyse ..
Sana tefriciye okuyalım ister misin sara? Burda almak isteyen varsa bende seve seve alirim çevredekiler ve sende okursun ne dersin? ?
Bende yeniyim nehircim..Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?
amin inşallah kendiliğinden gelir rabbim herşeye kadirdir :))canım ona hanım derken kibarlıktan değil kzgınlıktı ama yazarak ancak bu kadar oluyor kaldıki arlı arından utanır arsızda benden korktu derler ya o hesap işte aman boş ver canım ben fazla iyi niyetli biriyim ama bu huyumdan vazgeçecem kimse kırılmasın üzülmesin diye ben kırılıp üzülüyorum bunu anladım artık yeter bundan sonra herkes ederi kadar bu felsefeyi benimseyecem
diyet değil sağlıklı beslenmeye başlıyorum artık spora zaten devam inşallah bahara kadar gider bu kilolar bakarsın tedaviye gerek kalmadan bebeğimde en doğalından çıkar gelir
amin inşallah kendiliğinden gelir rabbim herşeye kadirdir :))
herkese hak ettiği kadar saygı ve değer vermek lazım hak ettiğinden fazlasını verirsen kapına bağladığın köpek bile kendini evin efendisi sanarmış ben 2 senedir az biraz düzelttim kendimi sen de düzeltirsin inşallah başkaları kırılmasın diye bizim tuz buz olduğumuz yeter artık :)))
sabah kahvaltı yine canım istemedi
2 kaşık baharatlı yoğurdumu yedim öğlen acıktım 2 biber dolması yedim şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
canım yerimden kımıldamak istemiyor bir kaç gündür çok halsiz hissediyorum kendimi spor hareket dans bişey yapasım yok uykum geliyor sürekli:)
Nehir'ciiiim hoş geldin.Özledik seni canım yaa.Maşallah güzel kilo vermişsin.En son yazdığında 85,5 kiloymuşsun.Baktım listeden.Bende bu sabah tartıldım 86 ları gördüm ucundan azcık
Ameliyat işim ertelendi canım ekim-kasım gibi olucam inşallah.Aslında mart ayında yapacaktı doktor ama hem o aylarda iş yerim yoğun hemde ablam doğum yapacak martın ortasında.ona yardımcı olmam lazım.e oğlum da çok küçük daha biliyosun.Bende ekimde olmaya razı oldum.Hem daha da kilo veririm.Ona göre güzel bir ameliyat olur.Hayırlısı işte...
Seni gördüğüme sevindim.
Herkese günaydın
Iyiyim canim tesekkurler. Moralim iyi cok sukur inis cikislar hala var tabi:))
Gittiginde de ayniydim sanirim nehirhic veremedim. Ama takilmiyorum rakamlara desem. Yeni bir beslenme sekline gectim son bes gundur falan. Iki ogun besleniyorum. Rahatim midem rahat tartilari bozdum kafam da rahat )) neler oluyor vucudumda bilmiyorum acikcasi..
Cocuklarin karnesi de iyi teyzesi:)) buyuk takdir belgesi kucuk olan ikinci sinifta oldugu icin iftihar belgesi aldii. Simdi de tatilin keyfini cikariyorlar. Evde cocuk bulamiyorum:))
Tomurcukkk cevap verdi. Ama ayrilan olmadi bizde izinli var ayrilan yok sukur:))
Bizde öpüyoruz canim. Fırsat buldukca yazz ozletme kendini iyi tatillerrr
canım ona hanım derken kibarlıktan değil kzgınlıktı ama yazarak ancak bu kadar oluyor kaldıki arlı arından utanır arsızda benden korktu derler ya o hesap işte aman boş ver canım ben fazla iyi niyetli biriyim ama bu huyumdan vazgeçecem kimse kırılmasın üzülmesin diye ben kırılıp üzülüyorum bunu anladım artık yeter bundan sonra herkes ederi kadar bu felsefeyi benimseyecem
diyet değil sağlıklı beslenmeye başlıyorum artık spora zaten devam inşallah bahara kadar gider bu kilolar bakarsın tedaviye gerek kalmadan bebeğimde en doğalından çıkar gelir
Bende yeniyim nehircim..
Gecen hafta katildim topige cok mutluyum ortam cok guzell..
Bende 89 luyum iki tane oglum var birisi 4 yasinda biride 6 aylik malum dogum kilolari var yapistilar adeta burda kultulcaz insallah kilolardan enson 97 kiloydum boy 1.75.... oyle iste canm tanistigima sevindim simdiden
ekim2009 İkili hanelerden düşmek büyük bir mutluluk, ben sevinçten ağlayacaktım neredeyse Benim tek sırrım hiç vazgeçmedim. Daha önce burada defalarca yazdığım gibi diyette her gün yeni bir gün inancıyla ilerledim.
Canımm hoş buldum, ben de çok özledim sizi
Ekime kadar ideal kilona ulaşacağına eminim canım, 2016' ya muhteşem gireceksin :)
Canım hoşbulduk.
İyi tatiller, dönünce bol bol konuşuruz
Canım benim rakamlar dediğin gibi hiç önemli değil. En önemlisi keyfinin yerinde olması, acelemiz var mı, yok.
Ne güzel çok sevindim, tebrik ederim oğullarını, darısı bizim minnoşların başına
Ben de Montessori eğitimini oturtmaya çalışıyorum evde, 0-6 yaş çok önemli, en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum.
Canım, daha önce yazmıştım sanırım, ben hamile kalmak hiç istemiyordum, başıma her şeyin geldiği, normalde asla yapılmaması gerekenleri yaptığım bir ay hamile kaldım kızım da çok inatçıymış ki sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.O yüzden bu işler hiç belli olmuyor, sanırım rahat olmak en önemlisi çünkü benim normalde çok stresli bir işim var ama tatilde hamile kalmıştım.
Hoşgeldin.
Memnun oldum canım
Ben de hamileliğin dışında koca bebek kocamın bana aldırdığı kiloları vermeye çalışıyorumSağolsun kendisi bana yemek yedirmeyi pek sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?