1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?

Tomurcuk' um ameliyat oldu mu??
ben yeniyim tanışalım hadi :))
ben ekim 35 yaşındayım evleneli 15 seneyi geçti bekarken de tombulcaydım şimdi yuvarlakçanayım :)))
13 yaşında 1 oğlum var eleştirmeyi seven bir de babası var sağ olsun(neşe kaynağım)
çenemde parmaklarımda güçlüdür kolay kolay sinirlenmem herşeyin mutlaka iyi bir yönü vardır diye düşünür genelde de bulurum buradaki arkadaşlara bayıldım hepsi çok iyi samimi kilo açısından fazlalık bol olduğu için uzun süre buradayım gibi görünüyor :) şimdilik bu kadar

Çok memnun oldum
Benim ismim de Nehir. 90lıyım, 25 oldum
Araştırma görevlisiyim, Rus bir kocam, Rus-Türk melezi Zeynep Alina isimli de bir kızım var. Tabii benimki daha 9 aylık, bu topicte büyüdü diyebiliriz.
105.5 kilodan 82' ye düştüm. Boyum uzun olduğu için (1.78) hedef 70 şimdilik bakalım =)

Bu arada yeni isimler görüyorum, tanımıyorum tabii ki ama tanışırız elbette :)))
Ayrılan oldu mu kızlar?

Nehir'ciiiim hoş geldin.Özledik seni canım yaa. Maşallah güzel kilo vermişsin.En son yazdığında 85,5 kiloymuşsun.Baktım listeden.Bende bu sabah tartıldım 86 ları gördüm ucundan azcık

Ameliyat işim ertelendi canım ekim-kasım gibi olucam inşallah.Aslında mart ayında yapacaktı doktor ama hem o aylarda iş yerim yoğun hemde ablam doğum yapacak martın ortasında.ona yardımcı olmam lazım.e oğlum da çok küçük daha biliyosun.Bende ekimde olmaya razı oldum.Hem daha da kilo veririm.Ona göre güzel bir ameliyat olur.Hayırlısı işte...

Seni gördüğüme sevindim.

Dünkü menümü paylaşayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 adet etimek
5 zeytin

Ara
3 badem

öğlen
kepekli tost

ara
türk kahvesi

akşam
3 yk taze barbunya yemeği
2 yk taze fasulye
kıvırcık salata

ben şunu farkettim tv izlerken kaçamak yapıyorum.haftada 2 gün izlediğim dizi var onlara bakarken bir şey yeme isteği oluyor.Diğer günler akşam yemeğiyle kapatıyorum.dün akşam da 1 adet probis ve 1 bardak gazoz içtim.Allah'tan akşam yemeğini hafif tutmuştum da fazla vicdanım sızlamadı :))))

Canımmmm gözlerim seni arıyordu
Nasılsınnn? Hiç okuyamadım geçmişi, kilo vermeye devam mı? Moralin yerinde mi?
Çocukların karneleri nasıl?

Iyiyim canim tesekkurler. Moralim iyi cok sukur inis cikislar hala var tabi:))
Gittiginde de ayniydim sanirim nehir hic veremedim. Ama takilmiyorum rakamlara desem. Yeni bir beslenme sekline gectim son bes gundur falan. Iki ogun besleniyorum. Rahatim midem rahat tartilari bozdum kafam da rahat)) neler oluyor vucudumda bilmiyorum acikcasi..
Cocuklarin karnesi de iyi teyzesi:)) buyuk takdir belgesi kucuk olan ikinci sinifta oldugu icin iftihar belgesi aldii. Simdi de tatilin keyfini cikariyorlar. Evde cocuk bulamiyorum:))

Ayrılan oldu mu kızlar?

Tomurcukkk cevap verdi. Ama ayrilan olmadi bizde izinli var ayrilan yok sukur:))
Herkese günaydın
Nehircim hoşgeldin sen geldin ben gidiyorum.
İnşallah bir hafta sonra görüşürüz kizlaaar
Allaha ısmarladım hepinizi kocaman da öptüm

Bizde öpüyoruz canim. Fırsat buldukca yazz ozletme kendini iyi tatillerrr

canım ona hanım derken kibarlıktan değil kzgınlıktı ama yazarak ancak bu kadar oluyor kaldıki arlı arından utanır arsızda benden korktu derler ya o hesap işte aman boş ver canım ben fazla iyi niyetli biriyim ama bu huyumdan vazgeçecem kimse kırılmasın üzülmesin diye ben kırılıp üzülüyorum bunu anladım artık yeter bundan sonra herkes ederi kadar bu felsefeyi benimseyecem

diyet değil sağlıklı beslenmeye başlıyorum artık spora zaten devam inşallah bahara kadar gider bu kilolar bakarsın tedaviye gerek kalmadan bebeğimde en doğalından çıkar gelir

susmama konusunda terbiyemi bozmadım canım ama faza kibar davrandım yapmamalıydım bunun için kendime kızgınım ama artık kimseye tolerans göstermeyecem buna karar verdim kırılacağıma kıracam bundan sonra

tefriciye okuma konusu için çok teşekkür ederim çok incesin bende okumak istiyorum başlayacam başlayınca size söylerim okumak isteyen olursa sevinirim okumayandanda okuyandanda Allah razı olsun şimdiden

Ayrılan oldu mu kızlar?

Bende yeniyim nehircim..
Gecen hafta katildim topige cok mutluyum ortam cok guzell..
Bende 89 luyum iki tane oglum var birisi 4 yasinda biride 6 aylik malum dogum kilolari var yapistilar adeta burda kultulcaz insallah kilolardan enson 97 kiloydum boy 1.75.... oyle iste canm tanistigima sevindim simdiden

amin inşallah kendiliğinden gelir rabbim herşeye kadirdir :))
herkese hak ettiği kadar saygı ve değer vermek lazım hak ettiğinden fazlasını verirsen kapına bağladığın köpek bile kendini evin efendisi sanarmış ben 2 senedir az biraz düzelttim kendimi sen de düzeltirsin inşallah başkaları kırılmasın diye bizim tuz buz olduğumuz yeter artık :)))

sabah kahvaltı yine canım istemedi
2 kaşık baharatlı yoğurdumu yedim öğlen acıktım 2 biber dolması yedim şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
canım yerimden kımıldamak istemiyor bir kaç gündür çok halsiz hissediyorum kendimi spor hareket dans bişey yapasım yok uykum geliyor sürekli:)

çok haklısın canım

havalardan sanırım benimde canım hiç bi,şey yapmak istemiyor yerimden bile kımıldamak istemiyorum ama mecburen iş güç beni, bekliyor yarında annemler geliyor o yüzden bugünden işlerimi bitirmeliyim sevinçle iş yapmaya çalışıyorum

senin şu yoğurt kürüne başlayacamda bir türlü başlayamıyorum faydasını görüyosun değilmi

ekim2009 İkili hanelerden düşmek büyük bir mutluluk, ben sevinçten ağlayacaktım neredeyseBenim tek sırrım hiç vazgeçmedim. Daha önce burada defalarca yazdığım gibi diyette her gün yeni bir gün inancıyla ilerledim.

Canımm hoş buldum, ben de çok özledim sizi
Ekime kadar ideal kilona ulaşacağına eminim canım, 2016' ya muhteşem gireceksin :)

Herkese günaydın
Nehircim hoşgeldin sen geldin ben gidiyorum.
İnşallah bir hafta sonra görüşürüz kizlaaar
Allaha ısmarladım hepinizi kocaman da öptüm

Canım hoşbulduk.
İyi tatiller, dönünce bol bol konuşuruz

Canım benim rakamlar dediğin gibi hiç önemli değil. En önemlisi keyfinin yerinde olması, acelemiz var mı, yok.
Ne güzel çok sevindim, tebrik ederim oğullarını, darısı bizim minnoşların başına
Ben de Montessori eğitimini oturtmaya çalışıyorum evde, 0-6 yaş çok önemli, en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum.

Canım, daha önce yazmıştım sanırım, ben hamile kalmak hiç istemiyordum, başıma her şeyin geldiği, normalde asla yapılmaması gerekenleri yaptığım bir ay hamile kaldım kızım da çok inatçıymış ki sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. O yüzden bu işler hiç belli olmuyor, sanırım rahat olmak en önemlisi çünkü benim normalde çok stresli bir işim var ama tatilde hamile kalmıştım.

Hoşgeldin.
Memnun oldum canım
Ben de hamileliğin dışında koca bebek kocamın bana aldırdığı kiloları vermeye çalışıyorum Sağolsun kendisi bana yemek yedirmeyi pek sever

Kizlar ben bugunku menumu de yazayim da aksam ve yarin giremeyebilirim

sabah
2 yemek kasigi ev yapimi lor peyniri ve 1 yumurta ile yapilmis omlet
2 adet etimek
5 adet yesil zeytin

ara
1 muz

oglen
2 dilim taze kasar
5 adet zeytin
(Kepekli tost ekmegi bitmis,dukkanda da normal tost ekmegi vardi bende vazgecip sadece kasar ve zeytin yedim)

aksam
3-4 yk ispanak
1 kase yogurt
belki 1-2 kasik barbunya yerim

Nehircim Montesorri eğitimini evde nasıl veriyorsun biraz daha açar misin canın
bende ona dikkat etmeye calistim ve calisiyorum. Istanbulda okullari var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…