İyi akşamlar kızlar
miladcım hayır olsun bir rahatsızlığınmı var canım bildipim kadarıyla kilo aldırıyor ama yorgunluğunu da alıyor daha çok hatekrt ediverirsin aldıracak olursa
gelelim banaa
kahvaltım tavada peynirli omlet 6zeytin iki dilim ekmek
öglen spora gittim
Akşam 6da bir kase yoğurt çorbası
3 yalancı dolma 2 ince dilim sucuk
ara bir kupa nescafe
bşrazdan kayısılı çayımı içicem
Canm Teşekkürler unutkanlık cok arttı son zamanlarda artık korkmaya başlamıştım. Nörolojiye gittim bugün tomografi çektik şükür bir şey yokmuss ama b1 b6 b12 vitamini yazdi birde beyin faaliyetlerini arttırıcı bir ilac daha.. neyse bakalım sağlık olsun yeter ki. Olmazsa dedigin gibi gharekete ağırlık veririm
keşke d vitaminine de baktırsaydınCanm Teşekkürler unutkanlık cok arttı son zamanlarda artık korkmaya başlamıştım. Nörolojiye gittim bugün tomografi çektik şükür bir şey yokmuss ama b1 b6 b12 vitamini yazdi birde beyin faaliyetlerini arttırıcı bir ilac daha.. neyse bakalım sağlık olsun yeter ki. Olmazsa dedigin gibi gharekete ağırlık veririm
Selam kizlar
Doktor bana b12 vitamini verdi de bebum aklimda kocaman bir soru
Kilo aldirir mi
Kuzum gecmis olsun.insallah faydasini gorur ayni zamanda kilo almazsin.onemli olan saglik tabi ki.ustesinden gelecegine inaniyorum.Canm Teşekkürler unutkanlık cok arttı son zamanlarda artık korkmaya başlamıştım. Nörolojiye gittim bugün tomografi çektik şükür bir şey yokmuss ama b1 b6 b12 vitamini yazdi birde beyin faaliyetlerini arttırıcı bir ilac daha.. neyse bakalım sağlık olsun yeter ki. Olmazsa dedigin gibi gharekete ağırlık veririm
Ya bende jillian michaels 3p day shared yapiyorum 3 uncu gunumdeyim agridan ölüyorum oturamiyorum kalkamiyoruM yani bu demek oluyo agriyan yerlerimiz zayifliyor ve calisiyor canim :)kızlar iyi geceler bu gün baccaklarımın yanları çok feci ağrıyor ya
acaba kasmı kaybediyorum yağmı yoksa yürüyüş yüzündenmi anlayamadımki
bu tarz sorun yaşayan arkadaşalar varmı ilk günlerde aranızda?
inşallah cnm ya ben spor olarak yapmadım aslında yürüyüşüYa bende jillian michaels 3p day shared yapiyorum 3 uncu gunumdeyim agridan ölüyorum oturamiyorum kalkamiyoruM yani bu demek oluyo agriyan yerlerimiz zayifliyor ve calisiyor canim :)
ya bide benim iştahım acayip bi şekilde kapandı
ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım
Ne ilaci kullaniyosun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?