Kilo bildiriminiz ne zaman??
glifor 1000 mlg cnm sabah akşam 2 doz alıyorumsağol caım ben glukofen 850 mg kullanıyorum sen hangisini kullanıyosun
aslında yemekten sonra değilde yemekle birlikte almak daha iyi düşünüyorumbana doktor glfor 850 lik verdi akşam yemekten 20 dk sonra al dedi ama bende hiç işe yaramadı
Tamam canım ben de tartılmak istemiyorum çok fazla...Haftada bir salı günü yazarım kilomu...
glifor 1000 mlg cnm sabah akşam 2 doz alıyorum
kızlar selamlarr 5 6 gündür aranızda yokum. sanırım 1 hafta daha olamıcam dükkana gitmiyorum bu aralar evdede psikolojim iyice bozuldu. acele komşuya geldim bildirim yapmak için geç kaldım biraz dedim ama herkes tatil modunda. An itibariyle kilom 87,300 umarım daha fazla şişmem kendimi yemeğe ve alkole vurdum umarım toparlanabilirim. haftaya görüşmek üzere kızlar hepinizi öpüyorum..
Afiyet olsun sanada canım.Bende zaman zaman çorba içmeyi seviyorum kahvaltıda.Hergün klasik kahvaltı sıkıyor bazen.Gunaydin hanimlar sanada gunaydin tomurcukcumhaklisin ilkaycim ya herkesler tatile gidince cok sessizlesti gunlumuz neyse biz bos birakmayalim kizlar..ben kendimi biraz hafiflemis ve daha enerjik hissediyorum sizde durumlar nasil?
Buarada canim kahvalti turu yemek istemedi bir kase mercimek corbasi bikactanede zeytin yedim bakalim simdilik...
Hoşgeldin aramıza Melek...GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???
BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?