1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

T tatlitambak izmirinsani
Masallah kizlar ya gun gun zayifliyosunuz ben hergun tartilmaktan korkuyorum + cikcam diye bakalim benden ne sonuc cikicak dunden sonra bugun hafif geciriyorum aksam paylasirim canlarim
Canimmm bende bugun iyi geciriyorum. Ama disardayiz esimle gezioruz o yuzden fazla su icemiorum. Eve gidince abancam suya. Cunku disarda wc kullanamiorum ben. Takinti....

Sabak 1 dilim sucuk. Kk kadar ezine peynir. Yarim salatalik.domates. 1 dilim ekmek. 5zeytin yedim.

Oglen; 1 prs.tavuklu patates yemegi. 1 dilim ekmek. 1 pors. Salata yedim.

Ara; hind.cevizi veya ananas yicem.

Aksam; uskumru izgara ve salata yicem.
2 fincan yesilcay

Bu arada izmirde hava oyle sıkıcı ki kizlar ne gunes ve ne sicak. Ustelik lodos...
gunes gorunuyor ama ay gibi bembeyaz havadaki bulutlar yuzunden...

Izmirliler olarak alisik degiliz bu duruma...

O yuzfen gezdigimden birsey anlamadim.

bu arada esim de benle birlikte diyete basladi. Hem birbirimize destek oluyoruz boylelikle.

merhaba kızlar öğleyemeği olarak bir kasap köfte ve aı biber yedim yanında kepek ekmeği

Canim ben ankaradayim felaket bi ruzgar var. Balkona bile cikilmiyo ruzgardan...
Bu arada esininde diyete baslamasina sevindim canm sana da kolaylik olur yemeklerde diyet usulu takilabilirsin rahatlikla...

Canim ben ankaradayim felaket bi ruzgar var. Balkona bile cikilmiyo ruzgardan...
Bu arada esininde diyete baslamasina sevindim canm sana da kolaylik olur yemeklerde diyet usulu takilabilirsin rahatlikla...

Ewt cnm cok iyi oldu. Hic takmazdi kilosunu. Ama bakti ben iradeli takiluorum. O da bana takildi
simdi eve donuorumz. Uskumru izgara yapcam

Ankara hep sogukki zaten canim. Hele biz kısın gelmistik gecen yil. Of ne.soguktu o oyle...

Ewt cnm cok iyi oldu. Hic takmazdi kilosunu. Ama bakti ben iradeli takiluorum. O da bana takildi
simdi eve donuorumz. Uskumru izgara yapcam

Benim de akşam menüm de balık salata var.
balığa bayılıyorum ya çatal yana kadar yiyecem. Kefal.

Esin çok mu kilolu .
benim eşim bana göre zayıf ve tatlı çok seviyor hergün onlara yaparim

selam kızlarr dışarda acayip bi rüzgar var
ama bana farklı bi his verdi ya enerji doldum sanki 15li yaşlarımdaki havalar gibi hissettim

T tatlitambak izmirinsani
Masallah kizlar ya gun gun zayifliyosunuz ben hergun tartilmaktan korkuyorum + cikcam diye bakalim benden ne sonuc cikicak dunden sonra bugun hafif geciriyorum aksam paylasirim canlarim

Canım senin menüler de iyi ben ce sende salı günü eksi de olacaksın.
Ben iki sefer hafta da 1 tartilayim dedim ikisinde de 90 oldum. Şimdi hergün iyi oluyor.
Gün içinde 10 dan fazla in çık yapardım ama şimdi sadece sabahlari....

selam kızlarr dışarda acayip bi rüzgar var
ama bana farklı bi his verdi ya enerji doldum sanki 15li yaşlarımdaki havalar gibi hissettim

Ben de batman dan hava durumunu bildireyim. Çok güzel sanki bahar havası gibi güneşli idi. Ama biz evde beraber vakit geçirmeyi seven bir aileyi. Evdeydik. Hoş gezecek yeri de yok ki sahil olsaydı çıkardık ahah mmemleket i ozledim

Aman dikkat canim Hindistan cevizi çok kalorili diye biliyorum. Ananas ta zayiflatir diye...
umarım tercihin ananas olmuştur

Esin çok mu kilolu .
Aynen T tatlitambak benimde esim zayif benimkide manti ve makarnaci haftanin iki uc gunu ister cesitli soslu makarnalar yaparim kendimi surekli frenlerim onlar oglusla yerken

Insallah bi şu 90 dan kurtulsaydim daha da motive olcaktim neyse acelemiz yokk kalici olmasi daha onemli

Selam kızlar

Ben iyi bir gün geçirdim sayılır yogundum bugun.

Sabah kayinvalidem keşkek yemeğe çağırdı bende gittim bir tabak keskek yedim:) ssonra gorumcemle dışarı ciktik saatlerce gezindik.
Aksam yani az once eve geldim kayinvalidem bir tencere keskek göndermiş eve ama ben bugün bir daha yemek istemedim. Yarın yerim artık:)

Aksam
2 kepce sebzeli mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Yumurtalı salata yedim

Daha temedim ama ananas olacak sanirim

Esin çok mu kilolu .

Insallah bi şu 90 dan kurtulsaydim daha da motive olcaktim neyse acelemiz yokk kalici olmasi daha onemli

Canim boyum 190 boyunda ve 113 kilo. Boyumuz uzun ikimizindee yani.

ama o da cok belli etmez kilosunu boyu uzun oldugundan.
evlenirken 90 koloyduu cok fit duruyordu yine o haline donsen askim dedim tamam dedi benle basladi. Ne yiyim ne iciyim diye sorup duruyo koca bebikimm

Ya bu uskumru ne kadar kalorili biseymis. 300gr uskumru 477 kaloriymis. Bide izgara yapmamis olsam yandim demekk

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
....5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
... Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor....
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.

1.5- 2 litre su.

Aynen T tatlitambak benimde esim zayif benimkide manti ve makarnaci haftanin iki uc gunu ister cesitli soslu makarnalar yaparim kendimi surekli frenlerim onlar oglusla yerken

Canım mesela ben de tatlıya dayanmıyor um
sabah kalbura basti yaptım 1 tane yedim ve şimdi de yedim akşam yemekten sonra.
yeme sem eğer biliyorum sonra çok kötü patlıyor um yavaş yavaş onu da azaltacagim

akşam menüm
Kefal fırında
salata
1 bardak kola
1 tane kalbura basti

Aynen metra. Bende 90 lardan kurtulsam rahatlicammmm o canim sıkkındi bugun avm de herkes zapzayifti.

Rakamlara takilma canım. Ben 90lar deyip tutturdum sonra tam 89 olmusken simardim havalara girdim sonra haftalarca çıkamadım 90 lardan:)) hedef güzel gorundugumuz bur vücut olsun
Bugün bende dışarda harika giysiler gördüm. Ama hiç birini alasim gelmedi çünkü yakıştıramiyorum kendime. Bir elbisenin 42 bedeni ile 46-48 bedeni arasında uçurum kadar fark var. Yaza kadar kıyafet almayı düşünmüyorum. Tabi yaza kadar zayiflamis olmayi da diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…