- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Canimmm bende bugun iyi geciriyorum. Ama disardayiz esimle gezioruz o yuzden fazla su icemiorum. Eve gidince abancam suya. Cunku disarda wc kullanamiorum ben. Takinti....T tatlitambakizmirinsani
Masallah kizlar ya gun gun zayifliyosunuz ben hergun tartilmaktan korkuyorum + cikcam diye bakalim benden ne sonuc cikicak dunden sonra bugun hafif geciriyorum aksam paylasirim canlarim
Canim ben ankaradayim felaket bi ruzgar var. Balkona bile cikilmiyo ruzgardan...Bu arada izmirde hava oyle sıkıcı ki kizlar ne gunes ve ne sicak. Ustelik lodos...
gunes gorunuyor ama ay gibi bembeyaz havadaki bulutlar yuzunden...
Izmirliler olarak alisik degiliz bu duruma...
O yuzfen gezdigimden birsey anlamadim.
bu arada esim de benle birlikte diyete basladi. Hem birbirimize destek oluyoruz boylelikle.
Canim ben ankaradayim felaket bi ruzgar var. Balkona bile cikilmiyo ruzgardan...
Bu arada esininde diyete baslamasina sevindim canm sana da kolaylik olur yemeklerde diyet usulu takilabilirsin rahatlikla...
Ewt cnm cok iyi oldu. Hic takmazdi kilosunu. Ama bakti ben iradeli takiluorum. O da bana takildi
simdi eve donuorumz. Uskumru izgara yapcam
T tatlitambakizmirinsani
Masallah kizlar ya gun gun zayifliyosunuz ben hergun tartilmaktan korkuyorum + cikcam diye bakalim benden ne sonuc cikicak dunden sonra bugun hafif geciriyorum aksam paylasirim canlarim
selam kızlarr dışarda acayip bi rüzgar var
ama bana farklı bi his verdi ya enerji doldum sanki 15li yaşlarımdaki havalar gibi hissettim
Canimmm bende bugun iyi geciriyorum. Ama disardayiz esimle gezioruz o yuzden fazla su icemiorum. Eve gidince abancam suya. Cunku disarda wc kullanamiorum ben. Takinti....
Sabak 1 dilim sucuk. Kk kadar ezine peynir. Yarim salatalik.domates. 1 dilim ekmek. 5zeytin yedim.
Oglen; 1 prs.tavuklu patates yemegi. 1 dilim ekmek. 1 pors. Salata yedim.
Ara; hind.cevizi veya ananas yicem.
Aksam; uskumru izgara ve salata yicem.
2 fincan yesilcay
Aynen T tatlitambak benimde esim zayif benimkide manti ve makarnaci haftanin iki uc gunu ister cesitli soslu makarnalar yaparim kendimi surekli frenlerim onlar oglusla yerkenBenim de akşam menüm de balık salata var.
balığa bayılıyorum ya çatal yana kadar yiyecem. Kefal.
Esin çok mu kilolu .
benim eşim bana göre zayıf ve tatlı çok seviyor hergün onlara yaparim
Insallah bi şu 90 dan kurtulsaydim daha da motive olcaktim neyse acelemiz yokk kalici olmasi daha onemliCanım senin menüler de iyi ben ce sende salı günü eksi de olacaksın.
Ben iki sefer hafta da 1 tartilayim dedim ikisinde de 90 oldum. Şimdi hergün iyi oluyor.
Gün içinde 10 dan fazla in çık yapardım ama şimdi sadece sabahlari....
Daha temedim ama ananas olacak sanirimBen de batman dan hava durumunu bildireyim. Çok güzel sanki bahar havası gibi güneşli idi. Ama biz evde beraber vakit geçirmeyi seven bir aileyi. Evdeydik. Hoş gezecek yeri de yok ki sahil olsaydı çıkardık ahah mmemleket i ozledim
Aman dikkat canim Hindistan cevizi çok kalorili diye biliyorum. Ananas ta zayiflatir diye...
umarım tercihin ananas olmuştur
Canim ben ankaradayim felaket bi ruzgar var. Balkona bile cikilmiyo ruzgardan...
Bu arada esininde diyete baslamasina sevindim canm sana da kolaylik olur yemeklerde diyet usulu takilabilirsin rahatlikla...
Benim de akşam menüm de balık salata var.
balığa bayılıyorum ya çatal yana kadar yiyecem. Kefal.
Esin çok mu kilolu .
benim eşim bana göre zayıf ve tatlı çok seviyor hergün onlara yaparim
Insallah bi şu 90 dan kurtulsaydim daha da motive olcaktim neyse acelemiz yokk kalici olmasi daha onemli
Aynen T tatlitambak benimde esim zayif benimkide manti ve makarnaci haftanin iki uc gunu ister cesitli soslu makarnalar yaparim kendimi surekli frenlerim onlar oglusla yerken
Aynen metra. Bende 90 lardan kurtulsam rahatlicammmm o canim sıkkındi bugun avm de herkes zapzayifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?