- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Rakamlara takilma canım. Ben 90lar deyip tutturdum sonra tam 89 olmusken simardim havalara girdim sonra haftalarca çıkamadım 90 lardan:)) hedef güzel gorundugumuz bur vücut olsun
Bugün bende dışarda harika giysiler gördüm. Ama hiç birini alasim gelmedi çünkü yakıştıramiyorum kendime. Bir elbisenin 42 bedeni ile 46-48 bedeni arasında uçurum kadar fark var. Yaza kadar kıyafet almayı düşünmüyorum. Tabi yaza kadar zayiflamis olmayi da diliyorum..
Aynen canim bende yaza kadar hicccbirsey almayacahim... 44 beden nedir ya... ben bu kiyafetin 44 u varmi diye soruorum kabinde. Millet 38 i varmi dior. Ben cokuorum o zaman. Ama artik bitti...
38 de gozum yok ama 40 a dusecegim...
Canim bu cayi emzirenler kullanabiliyomuELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
....5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
... Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor....
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
1.5- 2 litre su.
Canim boyun ve kilok kac ki simdi
Benim at da ustte 44 . 40 a dusmem lazimBoyum 1.69, kilom en son 90 di ama suan bilmiyorum alt beddenim üst bedenime göre daha kalın. Alt 46-48 arası ust 44 beden giyiyorum simdi.
Canim seninle boy ve kilomuz ayni ama simdi 48 beden giyiniyorum nasil oluyo ya 44 bile suan iyi gibi geldi banaBenim at da ustte 44 . 40 a dusmem lazim
Canim seninle boy ve kilomuz ayni ama simdi 48 beden giyiniyorum nasil oluyo ya 44 bile suan iyi gibi geldi bana
Evet tatlim herkesin vucut yapisiCnm benim simdiki fotomu koyayim bak. 94 kilo demezsin bana. Cunku fit duruyorum. Amaaaa 94 kilo
Emziren içemez cnm ödem atmak için vücut idrarla kötü toksinleri atıyor olaki senin sutunle bebeğe geçerse toksinler çocuğa zarar verir.Canim bu cayi emzirenler kullanabiliyomu
Bu benim simdiki halim cnim. Baska boydan bulabilsem yollicaktim da bulamiorum tontikim die cekmemisimEvet tatlim herkesin vucut yapisi
farkli farkli ....
Bu benim simdiki halim cnim. Baska boydan bulabilsem yollicaktim da bulamiorum tontikim die cekmemisim
Evet canim hicte 94 kilo gibi gorunmuyosun tabi daha zayif niye olamayasin dimi insallah yaza kadar incelicez hep birlikteBu benim simdiki halim cnim. Baska boydan bulabilsem yollicaktim da bulamiorum tontikim die cekmemisim
Sisko demeyelim biz ona yaaEki Görüntüle 1397375 Eki Görüntüle 1397376 Eki Görüntüle 1397375 Eki Görüntüle 1397376 kirmizili benim . Alttaki de ... siskonun tekiyim
Fazla yapili...insallah cnm. Ben 83 lg iken kimse inanmiordu. 70 gibbi duruosun dioelardi. ben 10 kg da 1 beden inceliorum. Normal bayanlarda 5 kg.da bir ama bende 10kgSisko demeyelim biz ona yaayapili daha uygun olur canim tabi zayif olmak bizim elimizde....
sana 80 cok yakisir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?