- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Topigimiz canlanıyor canım biz boş birakmazsak daha iyi motive oluyoruz. Hic bişey emeksiz olmuyor ki guzelim
ilkaycim keske yakininda olsaydıM. Walla bizim kayinvalidelerde 70 kisi agirlamislamisligimiz var kayinpeder siyasi yönü olan biri. Dogal olarak es dost cok.birini davet edicez dese onunla on kisi gelir antremanliyim yani.Allah kolaylik versin canim.
tebrikler canim cok iyi yapmissin. Afiyet sifa olsun
Valla cok az yiyorsun takdir ediyorum seni
canim cok hizli ilerliyorsun masallah. Ben 90 larda takildim kaldim sin durum ne bilmiyorum gerçi tartim yok bu durum avantaj mi olur dezavantaj mi bilemem
[QUETE]="tatlitambak, post: 39173578, member: 539671"]Canım ben o diyeti bıraktım. Hem şok diyet mis hemde cenaze olabilir diye orada yapamam dedim bıraktım....
şu an eşimin tavsiyelerine uyuyorum sadece
Ee sen nerde tartiliosun cnm
Tartilari buyuk bir başarı Örneği ile bozdum canim aldığım magazaya götürdüm bir bakicam bugün ne yaptilar diye ama evde olmamasi hoşuma gitti:) merak etmek guzel. Bir iki gün önce tartiya ciksam moralim çok bozulabilirdi. .
salata çok güzel görünüyor canım eline sağlık ve afiyet olsunbu arada günlüğümü de buradantakip edebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dogmaz-gunesin-saglikli-yasam-gunlugu.734937/
slm cnm benden sana tavsiye belli bi düzen oturtmuşken tekrar iştahını açp mideni büyütmeSlm kızlar bir kaç gündür yazamadım salı çarşamba ve perşembe guzel yedim dünden beride telafi ediyorum baya az yiyorum saliya toparlarim inş.
teşekkür ederim cnm :)salata çok güzel görünüyor canım eline sağlık ve afiyet olsundiğer gunluklere yazmasamda genelde çoğunu okuyorum
rica ederim cnmBenim diyet listesine de benziyormus gunescim. Sağol paylasimin için.
Kızlar kimse yok menüler nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?