1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bu günkü menü
kalkınca bir bardak ayran
kahvaltı
iki haşlama yumurta
30gr peynir
çay
arada birkaç badem fındık ve leblebi
öğlen
bir küçük muz
bir portakal
arada 150 gr yoğurt
akşam yemeği
bir tabak tavuklu mantar sote
150 gr yoğurt
bir kaç yudum ekmek
ara bir bardak süt

Iyi aksamlar canlar
Sabah: bi dilim ruli pasta ve sut
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta 4 catal patates kizartmasi 2 zeytin biraz peynir
Ara: bi kucuk mandalina ve elma
Aksam: 2 sigara boregi kadar burma kadayif tatlisi ve neskafe
Aksam tatliyi yemek icin yemek yemedim kizlar cok canim istedi valla yazarkende cekindim ama durum bu

Iyi geceler canlarim:)

Aksam 19 civari iki küçük cikolata kaplamali pismaniye yedim pisman mıyım:) bilmiyorum arada kaldim yemezsem olmazdı ama bir tane ile kalsaydim iyiydi
1 Kupa yeşil cay daha içtim.
Bugün baya su ictim lt hesabi tutamadim ama 4 lt yakin oldu galiba ictikce icesim geldi tuhaf bir şekilde

Afiyet olsun canim. 8 den önce yemissin rahat ol. Yasak olursa zayiflayamazsin zaten. Zamanla 1 e düşürmeyi oğreneceksin

Afiyet olsun canim. 8 den önce yemissin rahat ol. Yasak olursa zayiflayamazsin zaten. Zamanla 1 e düşürmeyi oğreneceksin

Teşekkürler canım. İnşallah ogreniriz sevdigim seyleri gorunce o anda gozum karariyor tadini cikarip yemiyorum sorun orda cayin yanina biraktim caydan bir yudum dahi almadan iki tane yedim bile düşün:))

bitek ben kaçamak yapmamışım demek ki

Teşekkürler canım. İnşallah ogreniriz sevdigim seyleri gorunce o anda gozum karariyor tadini cikarip yemiyorum sorun orda cayin yanina biraktim caydan bir yudum dahi almadan iki tane yedim bile düşün:))

Iste bizim sorunumuz o gözü donmüşlügü düzeltmek. Ben tatlimi da yiyorum 2 günuüstüste olduysa ertesi gün yok ama diğer gün yöne yerim.
zayıflamayakeyif alarak devam etmek llazım. BBöyle işkence gibi yaaa benim kafam çok rahat inan ki artık. Veee gidecek kilolar
bitek ben kaçamak yapmamışım demek ki

Kilonu merakla takip ediyorum

Cokkk haklısın canim bende senin gibi düşünüyorum. ama ben birseyden yedigim zaman arkası geldi genelde o yüzden korkuyorum yoksa kendimi tutabilirsem sorun yok

Cokkk haklısın canim bende senin gibi düşünüyorum. ama ben birseyden yedigim zaman arkası geldi genelde o yüzden korkuyorum yoksa kendimi tutabilirsem sorun yok

Ona zamanla alışıyor sun canım ben eminim senden beterimdir bu konu da ama şimdi catlasam da canım çok istese de devamı yok diyorum kendime yeter diye söylüyorum. 3 ay dir ilk defa bu kadar ciddiyim

Ona zamanla alışıyor sun canım ben eminim senden beterimdir bu konu da ama şimdi catlasam da canım çok istese de devamı yok diyorum kendime yeter diye söylüyorum. 3 ay dir ilk defa bu kadar ciddiyim

İnşallah bende öyle olurum canim.Hadi kendi dongumuzu kiralım yerimizde sayip durmaktan kurtulalım. Bir ay sonra 5 kilo daha hafif olmak dileğiyle:))
Senin çocuklar yine uyutmuyor seni dimi kolaylik diliyorum canim hayırlı geceler daha fazla acikmadan yatağa kosayim ben:)

bende cnm geçen hafta ıkı gıttı bakalım pazartesi ne olcak çokta dikkat ettim sadece bu akşam meccburi kaçamak yaptım ama soda içtim süt içtim üstüne

Günaydın şekerlrrr
Dün yorucu ama çok güzel bir gündü bütün stresleri attım menü paylaşmıyorum çok düzensizdi menüm dün çok kaçırmadım ama bugün yedim valla yokss aklımda kalacaktı
akşama kadar bol su yeşilçay içmeliyim hâlâ şişimmm

T tatlitambak izmirinsani
Masallah kizlar ya gun gun zayifliyosunuz ben hergun tartilmaktan korkuyorum + cikcam diye bakalim benden ne sonuc cikicak dunden sonra bugun hafif geciriyorum aksam paylasirim canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…