1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende yazayim menumu

sabah
1 dilim koy ekmegi
5 zeytin
1 parca kasar peyniri
1 parca beyaz peynir
ekmegin 1 lokmasina tereyagli bal

ara
6 adet badem

oglen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
1 tabak etli nohut yemegi
2 yk pilav
Karisik salata

2 yemek kasigi kadar antep fistikli puding

Yok canim umutsuz degilim. Ben de seninle ayni dusuncedeyim. Gecen seneki zirvemi dusununce mutlu oluyorum aslinda o zzaman balon gibiydim ya gerilmistim resmen:)) aama bakma sen cok mutlu olup kendimi simartmak istemiyorum.:)))

Menun güzel canim:)

Slm arkadaslar hayirli sabahlar.
canim cok sıkkın.94 dum iki gun evvel. Bu sabah 94.3 ciktim. O kadar dikkat ediorum neden bilmiorum... regl olcam 3-5gune o yuzden olabilirmi? Ne alaka ama yaaa. Feli olcam. Spor da yapiyorummm

Günaydın fıstıklar spora gidemedim bugün heryerim ağrıyor
güne 750ml suyla başladım ardından 7li form çayı içtim kahvaltım bir dilim ekmek üzerine kahvsltılık sos bir parça a peynir 4 zeytin

Slm arkadaslar hayirli sabahlar.
canim cok sıkkın.94 dum iki gun evvel. Bu sabah 94.3 ciktim. O kadar dikkat ediorum neden bilmiorum... regl olcam 3-5gune o yuzden olabilirmi? Ne alaka ama yaaa. Feli olcam. Spor da yapiyorummm

Csnım bende öyleydim hâlâ da öyleyim regldendir o benim 2.gün biraz biraz iniyor bakalım şişlikler

Aç karına 88.9 geldim yuhhh bana diyorum
bakalım bugün 4litre su içmeye çalışıcam nasıl bşr fark olacsk

Kahvaltı mi yazayım kızlar
tereyağın da yumurta
6-7 tane zeytin
tulum peynir 1kk vardı
1 yk süt kaymagi

ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah iyi oldu

Izmirin Sani canım hiç moralini bozmadan devam et bak gor birden inecek belki hiç 93 leri görmeden 92 lere atarsin

ılkaycim suyu artirirsan eminim farkı göreceksin canım bence spora da biraz ara ver biraz kilo verdikten sonra devam et.
biliyorsun kaslar suyu çok tutar

slm kızlar bir kaç gündür yazamadım annem yarın ameliyat olucak hastane işleri vardı onla uğraştık hastane çıkışıda bir süre bende kalıcak düzenli menü paylaşamayabilirim ama ara ara girip okuyorum bir kaç gündürde çok düzensiz beslendim ama bu gün normale döndüm menümü yazayım
kahvaltı
bir haşlama yumurta
2 dilim kepek ekmeği
25gr peynir
bir çay kaşığı reçel
arada bir küçük muz
öğle yemeği yemedim ama portakallı kereviz yaptım az zeytinyağlı ...

Iyi gunler kizlar
wetu16 canim gecmis olsun allah acil sifalar versin annene insallah kolayca atlatir ameliyati canm...
izmirinsani canim iste ben o yuzden hergun tartilmayi sevmiyorum birgun dusuk birgun yuksek moralim bozuluyo ama senin sebep belliymis iki uc gune iner sisligin boyle devam et canim cok azimlisin
Gelelim bana benimde durumlar pek ic acici degil ama paylasiyim yinede
Baslangic: 97
Gecen hafta: 95.5
Bu hafta: 94.9
Fark:-600 gr.

Canım geçmiş olsun ne ameliyatı olacak

[QUOpılad2014, post: 39207167, member: 629645"]Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim

Bu pirasa çorbası nasıl oluyor acep[/QUOTE]
Caniim bende yapiyorum pirasa corbasi ama ben pirinc ve kiyma koymuyorum.sogani ve havucu cok az kavuruyorum azicikta salca hatta iki uc dis sarisakta koyuyorum kucuk kucuk dogradigim pirasalari uzerine koyup biraz kendi suyuyla pisiriyorum sonra suyunu ekleyip uzunca pisiriyorum.
Bagirsaklari supuruyo resmen kilo verme doneminde cok ideal..

Bu pirasa çorbası nasıl oluyor acep
Caniim bende yapiyorum pirasa corbasi ama ben pirinc ve kiyma koymuyorum.sogani ve havucu cok az kavuruyorum azicikta salca hatta iki uc dis sarisakta koyuyorum kucuk kucuk dogradigim pirasalari uzerine koyup biraz kendi suyuyla pisiriyorum sonra suyunu ekleyip uzunca pisiriyorum.
Bagirsaklari supuruyo resmen kilo verme doneminde cok ideal..[/QUOTE]
CANIM SEN TARTILABİLDİNMİ BUGÜN? YA BEN BUGÜN REGL OLDUM . KİLOMDA 300 GR FAZLA ÇIKTI. DELİ OLCAM. ÜSTELİK HERGÜN SPOR YAPIYOR, YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM. ANLAMADIM GİTTİ...

VERMİŞSİN EN AZINDAN CANIM. YA BU REGL DÖNEMİNDE ŞİŞLİK Mİ OLUYOR? SEBEP BU MU YANİ ?

[/QUOTE]
CANIM SEN TARTILABİLDİNMİ BUGÜN? YA BEN BUGÜN REGL OLDUM . KİLOMDA 300 GR FAZLA ÇIKTI. DELİ OLCAM. ÜSTELİK HERGÜN SPOR YAPIYOR, YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM. ANLAMADIM GİTTİ...[/QUOTE]
Evet canim gecen hafta 95.5
Buhafta: 94.9 cok fark yok yaaa -600gr.cik neyse moral bozmak yok canim

VERMİŞSİN EN AZINDAN CANIM. YA BU REGL DÖNEMİNDE ŞİŞLİK Mİ OLUYOR? SEBEP BU MU YANİ ?
Aynen regl doneminden once benim karnim sis olur goguslerim bile tas gibi olur agrili gibi dokunamam yani ama regl olunca iki uc gune rahatlar canim sislik mislik kalmaz sen takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…