- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
canim milad cevaplandirmis zaten.ancak girip okuyabildim.liste yine hazirlamiyoruz ama bildirim yapmak isteyen diger sayfamizdan yazsin ben eklerim listeye takip amacli gormek isteyenler icin.zira bende yapacagim bildirim
canim hic umitsizlige kapilma bence.gecen sene martta 107 kiloymussun.dusunsene 1 senede 20 kusur kilo vermis olacaksin.1 sene daha bu sekilde devam etsen Allah izin verirse omrumuz olurda gorursek seneye bu zamanlar belki 60-70 li kilolarda olacaksin.yani gecmise degil onumuzdeki saglikli guzel gunlere bakmaliyiz.Rabbim can sagligi versin gerisi gelir insallah :)
Bende yazayim menumu
sabah
1 dilim koy ekmegi
5 zeytin
1 parca kasar peyniri
1 parca beyaz peynir
ekmegin 1 lokmasina tereyagli bal
ara
6 adet badem
oglen
kepekli tost
5 zeytin
aksam
1 tabak etli nohut yemegi
2 yk pilav
Karisik salata
2 yemek kasigi kadar antep fistikli puding
Slm arkadaslar hayirli sabahlar.
canim cok sıkkın.94 dum iki gun evvel. Bu sabah 94.3 ciktim. O kadar dikkat ediorum neden bilmiorum... regl olcam 3-5gune o yuzden olabilirmi? Ne alaka ama yaaa. Feli olcam. Spor da yapiyorummm
slm kızlar bir kaç gündür yazamadım annem yarın ameliyat olucak hastane işleri vardı onla uğraştık hastane çıkışıda bir süre bende kalıcak düzenli menü paylaşamayabilirim ama ara ara girip okuyorum bir kaç gündürde çok düzensiz beslendim ama bu gün normale döndüm menümü yazayım
kahvaltı
bir haşlama yumurta
2 dilim kepek ekmeği
25gr peynir
bir çay kaşığı reçel
arada bir küçük muz
öğle yemeği yemedim ama portakallı kereviz yaptım az zeytinyağlı ...
[QUOpılad2014, post: 39207167, member: 629645"]Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim
Caniim bende yapiyorum pirasa corbasi ama ben pirinc ve kiyma koymuyorum.sogani ve havucu cok az kavuruyorum azicikta salca hatta iki uc dis sarisakta koyuyorum kucuk kucuk dogradigim pirasalari uzerine koyup biraz kendi suyuyla pisiriyorum sonra suyunu ekleyip uzunca pisiriyorum.Bu pirasa çorbası nasıl oluyor acep
Iyi gunler kizlar
wetu16 canim gecmis olsun allah acil sifalar versin annene insallah kolayca atlatir ameliyati canm...
izmirinsani canim iste ben o yuzden hergun tartilmayi sevmiyorum birgun dusuk birgun yuksek moralim bozuluyo ama senin sebep belliymis iki uc gune iner sisligin boyle devam et canim cok azimlisin
Gelelim bana benimde durumlar pek ic acici degil ama paylasiyim yinede
Baslangic: 97
Gecen hafta: 95.5
Bu hafta: 94.9
Fark:-600 gr.
Aynen regl doneminden once benim karnim sis olur goguslerim bile tas gibi olur agrili gibi dokunamam yani ama regl olunca iki uc gune rahatlar canim sislik mislik kalmaz sen takilmaVERMİŞSİN EN AZINDAN CANIM. YA BU REGL DÖNEMİNDE ŞİŞLİK Mİ OLUYOR? SEBEP BU MU YANİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?