1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

HARİKAA.. TEBRİK EDERİMMMM CANIM.

Tebrik ederim güzel kilo vermişsin .Az kaldı 79 ları da görmek nasip olsun en kısa sürede :)
teşekkür ederim cnm inşallahhh 90 dan 8 leri yarıladım sayılır dilerim 7 li rakamlarıda görürüm dileyen herkes dilediği rakamı görsün inşallah
HARİKAA.. TEBRİK EDERİMMMM CANIM.
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına

Canim tavsiyen icin tesekkur ederim. artik o kilo mu yapar bu jkilo mu verdirir diye düşünmek istemiyorum. Herşeyden korkarak yasayamam. yasarsam bile ggeçici olur bu yaşam sekline dönüştürmek istiyorum ben böyle rahatım. Aklim karışmıyor gözüm ac kalmiyor böylece. zaten Keskek her zaman yediğim bir şey degil ama yyerken kilo yapar mi demiyorum simdu bu bana enerji ve şifa verecek diye düşünüyorum:))

Aminn canım Tebrikler çok iyi gidiyorsun. Hep böyle devam et

teşekkür ederim cnm azmettim başarıcam

Süpersin canim ya seni yakalamak zor olacak desene

benim de bugünki kilom 86.2 500 gr daha gitti.
bböyleazaldikca seviniyorum

Tambakçım çok iyi gidiyorsun Neler yapıyorsun bu ara tüyoların var mı :) İstikrar ve motiven yerinde maşallah

Artık şu kilo yapar bu kilo yapar demiyorum canım be isterse yiyorum.

Öncelikle günlük 4 lt su iciyorum
kahvaltım genelde saat 1 de oluyor. Kaşık hesabı yapmıyorum. Tam doyamadan kalkıyorum. yemekten once 600 ml şu içiyorum benim bardak lar büyük biraz.

ara öğün yok hatta akşam yemegine kadar ağzıma birsey atmıyorum. Akşam genelde en geç 19 30 da yeme işi bitiyor ve yine sabah kadar birsey yemiyorum

açıktı ğım için yemekten lezzet alıyorum anlayacağın. Yemekten 2 saat sonra su iciyorum.

ve hergün mutlaka 30 dk spor.

gidecek kurulacağım kilolardan. Çünkü diyetteyim gibi bir havam yok.

bende karnıbahar ve brokoli haşlıyorum
onun yanında kıymalı bezelye yapcam belkiii çok net değil ama az pilav yapabilirim

Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim bu arada aksam menüsünü yazmış oldum:))

[QUOpılad2014, post: 39207167, member: 629645"]Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim[/QUOTE]

Bu pirasa çorbası nasıl oluyor acep

Biz tomurcukla konuştuk canim bu hafta da tatil dolayısıyla bur çok arkadasimiz yok diye liste yayinlanmayacak. Kilo bildirimini isteyen yapabilir. Diger sali normal haline döner canim bildirimler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…