- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
tatlım kilomu merak ediyorsun diye alıntıladım seni bol bol eksilerin olsun inşallah
Yeni
kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
1.takım cuma zayıflama grubuna geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh
teşekkür ederim cnm inşallahhh 90 dan 8 leri yarıladım sayılır dilerim 7 li rakamlarıda görürüm dileyen herkes dilediği rakamı görsün inşallahTebrik ederim güzel kilo vermişsin.Az kaldı 79 ları da görmek nasip olsun en kısa sürede :)
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başınaHARİKAA.. TEBRİK EDERİMMMM CANIM.
Bende arda yazmayi ozluyorum canim evet sinif annesiyim ama bu faliyeti butun anneler yapacak ogretmenimizin istegi benimde meslek ayni olunca ehh guzel biseyler bekleniyliyor cay isine gelince ben sabah dokuz lu iciyorum oglen yesil cay aksamda esimle siyah cay iciyorum oturtum duzenimi ..boyum kisa oldugu icin biraz daha vermem gerekir onun icin tum cabam birde gelinimizle iddaya girfik bakalim kim cokk kilo verecek diye o nedenle yeniden basladik diyelim yani o oyle saniyo bugun diyete baslayali tam bir yil oldu canim senem doldu aslinda gecen seneyi dusunursem bu yil cok iyi kilom ama kadinlar bir turlu kilosundan memun kalmazlar hep bes kilo fazlasi vardir :)aman kasmiyorum valla senin yeme seklin de guzel ama dikkat et keskek kilo yapabilir zira ben bugday fasulye nohut mercimek yiyemem bende cokkk kilo yapiyor bir dost tavsiyesi :*
teşekkür ederim cnm inşallahhh 90 dan 8 leri yarıladım sayılır dilerim 7 li rakamlarıda görürüm dileyen herkes dilediği rakamı görsün inşallah
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına
teşekkür ederim cnm azmettim başarıcamCanim tavsiyen icin tesekkur ederim. artik o kilo mu yapar bu jkilo mu verdirir diye düşünmek istemiyorum. Herşeyden korkarak yasayamam. yasarsam bile ggeçici olur bu yaşam sekline dönüştürmek istiyorum ben böyle rahatım. Aklim karışmıyor gözüm ac kalmiyor böylece. zaten Keskek her zaman yediğim bir şey degil ama yyerken kilo yapar mi demiyorum simdu bu bana enerji ve şifa verecek diye düşünüyorum:))
Aminn canım Tebrikler çok iyi gidiyorsun. Hep böyle devam et
tatlım kilomu merak ediyorsun diye alıntıladım seni bol bol eksilerin olsun inşallah
Yeni
kızlarrrr tünaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben böyle coşkulu coşkulu üstelik son harfleri uzatınca anlayın ki musmutluyum
perşembe günü 88 olan kilom bu sabahh korka korka bindiğim tartıdaaaaaaaaaaaa
86600çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yani 1400 vermişim 3 günde inanamıyorum yaa
şu an okadar mutluyumki anlatamam
1.takım cuma zayıflama grubuna geldiğim 11 günden beri 3.400 kilo vermişimmm
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallahhhh
YA BEN 7 Lİ RAKAMLARI NE ZAMAN GÖRCEMKİ ACEP?
Tambakçım çok iyi gidiyorsunSüpersin canim ya seni yakalamak zor olacak desene
benim de bugünki kilom 86.2 500 gr daha gitti.
bböyleazaldikca seviniyorum
teşekkür ederim cnm azmettim başarıcam
Tambakçım çok iyi gidiyorsunNeler yapıyorsun bu ara tüyoların var mı :) İstikrar ve motiven yerinde maşallah
kızçeler günlük menüm:
sabah 1 kaşarlı tost (light)
ara 2 kuru kayısı
öğlen
1 dilim ekmek+domates çorbası
ara 2 ceviz +1 mandalina.
ara: 10 badem
akşam ne yesemki???
bende karnıbahar ve brokoli haşlıyorumBen akşam karnabahar salata ve bulgur pilavı yiyecegim
bende karnıbahar ve brokoli haşlıyorum
onun yanında kıymalı bezelye yapcam belkiii çok net değil ama az pilav yapabilirim
güzel menü sebzeden şaşmayalımBen de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim
Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim
darned canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza
Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyotomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?