[QUOpılad2014, post: 39207167, member: 629645"]Ben de söyleyeyim bir kase pirasa çorbası salata yaninada bir dilim ekmek yerim
ayy ağzından bal damlıyorr canımsın 28 şubata kadar 80 e insem razıyım doğum günümde en güzel hediye aaa ne kadar zayıflamışsın demeleri olur bnm içindarned canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza
Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyotomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
milad canım kaç kilosun şimdi
konunun başında 100 kiloya yaklaşmışım demişsin...
baya vermişsinsin bu zamana kadar
ayy ağzından bal damlıyorr canımsın 28 şubata kadar 80 e insem razıyım doğum günümde en güzel hediye aaa ne kadar zayıflamışsın demeleri olur bnm için
Canim en son 89 u gördüm vr simardigim icin de :) tekrar yemeğe verdim kendimi en son 90 kusurdu simdi kac bilmiyorum haftaya ogrenirim tomurcukkk un söylediği gibi sürpriz bir rakam görmeyi umut ediyorum:) en az 89 olmuşumdur heralde. Tabi bide oncesi var geçen mart ayında 107 kiloydum malesef canim. Günlüğü actigimda o vermiş halimdi(
Slm arkadaslar.
Bu aksam tavukyemedim.
annem borulcce yapmis.
Z.yagli Borulce+1 kase suzme yogurt+1 dilim ekmek
Slm kızlar
Yeşil cay demliyorum hadi beraber içelimşuan bu kadar umarsizim ...
Canim ya benim kosu bandi yanlis olcuyo heralde kaloriyi ben 50 dk.
Canim ya benim kosu bandi yanlis olcuyo heralde kaloriyi ben 50 dk.
6.5-7 km/sa hizla yuruyorum 600-640 kalori arasi gosteriyo kafam takildi valla milad la konustukda oda yanlis gibi dedi bende bilemedim hangisi dogru hangisi yanlis
canim milad cevaplandirmis zaten.ancak girip okuyabildim.liste yine hazirlamiyoruz ama bildirim yapmak isteyen diger sayfamizdan yazsin ben eklerim listeye takip amacli gormek isteyenler icin.zira bende yapacagim bildirimdarned canim supersin valla bir aya kalmadan inersin 75-76 lara darisi basimiza
Kizlar yarin tartilcam bakalim ne cikcak kim ne kadar vermis haftalik sizlerin kilo verdigini gormekte beni motive ediyotomurcukkk cum bu hafta liste yapcakmisin canm
canim hic umitsizlige kapilma bence.gecen sene martta 107 kiloymussun.dusunsene 1 senede 20 kusur kilo vermis olacaksin.1 sene daha bu sekilde devam etsen Allah izin verirse omrumuz olurda gorursek seneye bu zamanlar belki 60-70 li kilolarda olacaksin.yani gecmise degil onumuzdeki saglikli guzel gunlere bakmaliyiz.Rabbim can sagligi versin gerisi gelir insallah :)Canim en son 89 u gördüm vr simardigim icin de :) tekrar yemeğe verdim kendimi en son 90 kusurdu simdi kac bilmiyorum haftaya ogrenirim tomurcukkk un söylediği gibi sürpriz bir rakam görmeyi umut ediyorum:) en az 89 olmuşumdur heralde. Tabi bide oncesi var geçen mart ayında 107 kiloydum malesef canim. Günlüğü actigimda o vermiş halimdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?