1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Aynen regl doneminden once benim karnim sis olur goguslerim bile tas gibi olur agrili gibi dokunamam yani ama regl olunca iki uc gune rahatlar canim sislik mislik kalmaz sen takilma

BENİMDE GÖĞÜSLERİM TAŞ GİBİ. BİR DE ELLENMİYO. DOKUNULMAZLIKLARINI İLAN EDİYORLAR BU DÖNEMLERDE.

@Wetu cum geçmiş olsun annecigine. Bir an önce sağlığına kavuşur umarım.

metra super canim -600 de vok güzel bi rakam rahat ol bir hafta az bir hafta cok gider yeter ki gitsin dimi

Vildan80 @ izmirinsani vücut dönem dönem böyle şakalar yapacak bize bazen reglden bazen mevsim geçişinden bazen havadan bazen sudan:) neden oldugunu bilemeyiz ama bu vücudun kendi işleyiş mekanizmasına bağlı. Ama bu hafta yaptıklarınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Suyu mu az içtim, tuzlu gidalar mi oldu arada, sporu mu fazla kaçırdım gibi varsa bir sebebi degistireceksiniz yoksa bu mekanizmaya saygı duymayi ogrenicez ki haftaya yüzümüz gülsün

C castle hoşgeldin canim ne güzel kilo almadan geçirmişsin bu zorlu dönemi. sonuclari da guzel olur insallah..Artik seni daha sık görmek istiyorum aramızda

12 de kalktım az önce kahvaltımı sonlandırdım neler vardı
lor peynir ve biberli yumurta domates zeytin bitki çayı su 1 dilim tam tahıllı ekmek

Canım hoş geldin.Tatil dolayısıyla baya bi arkadaşımız izinli o yüzden bildirim yapmadık.Ama yine de eklerim listeye.Haftaya inşallah düzene gireriz.Kilo almamana sevindim bu arada

wetu'cum anneciğine geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum

KIZLAR!
Bildirim sayfamıza kilo bildirimi yapmak isteyen yapabilir.Listeyi yayınlamasak da ben işliyorum yine kiloları bildirmeyenleri izinli geçeceğim.Bilginize!!!

Diger sayfamizin adi
2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Ben şöyle bir ozet geceyim bugunu

Sabah
2 bardak su 45 dk 3.5 km yürüyüş

Kahvalti
Tavada yumurta
6 zeytin
1 dilim tulum peyniri
1 dilim kasar peyniri
2 dilim ekmek
Yeşil cay

Ara
3-4 kaşık yoğurt tarcinli
Portakal
1 turk kahvesi

Aksam (muhtemelen)
1 kase pirasa çorbası
Küçük bir tatli tabagi patlican salatası
Yogurt
1 kepçe et haşlama

Boll su
Ve ev temizliği:)))

kızlar tavuk çorbası yapıyorum yanına ne yapabilirim

Bugun ki menulerimi yaziyim
bende kizlar
Sabah: 2 buyuk bardak ilik su
Kahvalti: 2 isirik pizza 2 catal tulum peyniri 2 catal beyaz peynir 5 tane zeytin 1 kucuk domates ve cay

Ara: yarim armut ve elma

Ara: 1 bardak sutlu neskafe
10 tane fistik

Aksam:1 kase corba koca bi kase salata( uzerine kup peynir koydum)
Birazda sebze haslama

Sabah 6 da kahvaltı
Yağda yumurta
Peynir
6_7 zeytin
1 yk süt kaymagi
ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah erken yemiş oldum

ara yok

17 de akşam yemeği
haşlanmış tavuğu yağ ve baharatla soteledim.
Çeyrek somut ekmek arasına durum yaptım salata ve Tursu ve ayran la yedimmm
ama çok doydum
ha bide yarım saat sonra çayın yanında
yarım kase sütlaç

Bende yazayım menümü
kahvaltı öncesi 7otlu çay
bir dilim kahvsltılık soslu ekmek bir parça peynir 4 zeytin
öğle bir kase yoğurt çorbası
akşam haşlanmış tavuk göğüs 4kaşık pirinç pilavı salata üstünede bir küçük kare revani yedim akşam tozuttum yani
3litrr suyu bitirdim bir litre daha içerim artık tamamlayayım 4e
bitazdan yeşilçay içmeliyim

6 mıı neden öyle erken kalktınki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…