- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Aynen regl doneminden once benim karnim sis olur goguslerim bile tas gibi olur agrili gibi dokunamam yani ama regl olunca iki uc gune rahatlar canim sislik mislik kalmaz sen takilma
Gunaydin ve merhaba herkese uzun bir maratondan sonra cok sukur azda olsa rahatlamis olarak burdayim :) bildirim yapmiyormuyuz artik pek cozemedim gecmisde cok birikmis okuyamadim.
113 le diyete devam cok sukur almadim her sinav doneminde aldigim 2 ,2 bucuk kiloyu bu sefer :)
wetu'cum anneciğine geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorumslm kızlar bir kaç gündür yazamadım annem yarın ameliyat olucak hastane işleri vardı onla uğraştık hastane çıkışıda bir süre bende kalıcak düzenli menü paylaşamayabilirim ama ara ara girip okuyorum bir kaç gündürde çok düzensiz beslendim ama bu gün normale döndüm menümü yazayım
kahvaltı
bir haşlama yumurta
2 dilim kepek ekmeği
25gr peynir
bir çay kaşığı reçel
arada bir küçük muz
öğle yemeği yemedim ama portakallı kereviz yaptım az zeytinyağlı ...
nerde o sayfa cnm?KIZLAR!
Bildirim sayfamıza kilo bildirimi yapmak isteyen yapabilir.Listeyi yayınlamasak da ben işliyorum yine kiloları bildirmeyenleri izinli geçeceğim.Bilginize!!!
kızlar tavuk çorbası yapıyorum yanına ne yapabilirim
közle uğraşamam cnm çünkü tek tüp var bebek nekiPilav desen olmaz bence en güzel közlenmiş patlıcan ve bebekle yapılmış salata olabilir
közle uğraşamam cnm çünkü tek tüp var bebek neki
haha bende bebek ne diyom tavuk suyu çorba yaptın madem e hadi yanına bide bebek yapta içsinAy canım yanlış olmuş ya biber yzacaktim
6 mıı neden öyle erken kalktınki cnmSabah 6 da kahvaltı
Yağda yumurta
Peynir
6_7 zeytin
1 yk süt kaymagi
ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah erken yemiş oldum
ara yok
17 de akşam yemeği
haşlanmış tavuğu yağ ve baharatla soteledim.
Çeyrek somut ekmek arasına durum yaptım salata ve Tursu ve ayran la yedimmm
ama çok doydum
ha bide yarım saat sonra çayın yanında
yarım kase sütlaç
Ben de dinlemistim cok guzel sarkiKizlar bu ara surekli gulden mutlu-yatsin yanima sarkisini dinliyorum cok guzel dinleyen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?