Cok gecmis olsun metra insallah bir daha hic yasamazsiniz boyle bir sorunHerkese gunaydin kizlar
Geceyi hastanede gecirdik bebegim kabizlik cekiyor dort gundur kakasini yapmiyordu bekledim kendiliginden yapmasini dun sancilandi zeytinyagi icirdim fitil verdim ama bi turlu sokmedi..yazik yavrum nasil kivraniyodu artk hastaneye gittik lavman yaptilar kucucuk bebegime..canim benim coook agladi az biraz rahatladi simdi uyudu...kizlar dua edin artik rahatlasin canm yavrum:-(
Benim bebiste 16 temmuz dogumlu 9 kiloydu 20 gun once boyunu hatirlamiyorum....suyu da cok icmeye calisiyorum canim miktarini pek takip etmiyorum....bugun elma ve armut puresi yedirmeyi planliyorum aksamada bezelye yapcam duruma gore belki ondanda veririm azar azar vercem artik...Öncelikle canım suyunu 4 lt tamamla sütün azalmaz artar bile
Sabunu biraz kesip elini ıslatarak fitil şeklini ver sonrada uygula. Allah in izniyle xok rahatlatır. Zeytinyağı da denedim olmadı.
Ek gıdaya geçince benim ki de biraz düzeliyor gibi. Bizim kabızlık doğuştan canım.
Bebeğinin boyu kilosu kaç acaba hangi ay doğumlu
benim ki 25 temmuz 6 aylik kilo 9.5 boy 71 cm
Bu arada 3 öğün birden fazla olmuş bence
canim. ben bizimle beraber kahvaltı yaptırıyorum. Akşam yemeğinde çorba yada yemek sularından ekmeğe batırıp veriyorum bide yatmadan muhallebi hafif oluyor
Benim bebiste 16 temmuz dogumlu 9 kiloydu 20 gun once boyunu hatirlamiyorum....suyu da cok icmeye calisiyorum canim miktarini pek takip etmiyorum....bugun elma ve armut puresi yedirmeyi planliyorum aksamada bezelye yapcam duruma gore belki ondanda veririm azar azar vercem artik...
bizim kabizlik problemimiz yoktu canim ilk defa oldu cok agrili siddetli oldu resmen cocuk tikanmis kalmis .. allah bidaha kimseye gostermesin bizede sizede canim
oy kıyamam ona ben bendede aynı şekilde paylaşmayı çok seven 4 yaşında kuzen var ne yese veriyo almayınca güceniyo :)Genelde disardan gelen pastalari sevmem guvenmem de. Ama dün akşam oğlum almıştı babasıyla birlikte ben seçtim anne nasıl güzel mi falan deyince yedim bende. Artik küçük oglum isyan ediyor şekerim neler veriyor ağzıma yemicem deyince bozuluyor atarlaniyor:) ne versem yemicem yemicem diyosun diyo. Babası bile bu kadar düşünmüyor beni))
aslında en enerjik saatler onlar keşke bende kalkabilsemBenim eşim polis sabah 6 da nöbetten geliyor. Çok acikmis yapalım dedi
çok çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsun kıyamam miniğe yaHerkese gunaydin kizlar
Geceyi hastanede gecirdik bebegim kabizlik cekiyor dort gundur kakasini yapmiyordu bekledim kendiliginden yapmasini dun sancilandi zeytinyagi icirdim fitil verdim ama bi turlu sokmedi..yazik yavrum nasil kivraniyodu artk hastaneye gittik lavman yaptilar kucucuk bebegime..canim benim coook agladi az biraz rahatladi simdi uyudu...kizlar dua edin artik rahatlasin canm yavrum:-(
Herkese gunaydin kizlar
Canim cokk gecmis olsun rabbim sifa versin kuzuna benim kucuk oglumda cok kabiz olur bebeklikten oyleydi biz careyi sebze yemeklerinde bulduk pirasa pazi ispanak semiz otu bunlar bize derman oldu simdi dortbucuk yasinda kabiz oldugunda sarimsakli yogurt da iyi geliyo makarnanin uzerine dokuyoruz hopp hic bisey kalmiyor senin bebek kucuk galiba yediklerine cok dikkat et anne sutuyle hersey geciyor biliyorsun ...insallah cabucak iyilesir uzme kendini ....Herkese gunaydin kizlar
Geceyi hastanede gecirdik bebegim kabizlik cekiyor dort gundur kakasini yapmiyordu bekledim kendiliginden yapmasini dun sancilandi zeytinyagi icirdim fitil verdim ama bi turlu sokmedi..yazik yavril kivraniyodu artk hastaneye gittik lavman yaptilar kucucuk bebegime..canim benim coook agladi az biraz rahatladi simdi uyudu...kizlar dua edin artik rahatlasin canm yavrum:-(
Canim sakin bezelye verme patatesli yapiyorsan benim oglum bezelyenin kendisinden bile kabiz oluyordu .kabizlikbir kere olunca cok dikkat etmek gerekiyor cunku bagirsagin calisma sistemi bozuluyor o nedenle yesil sebze yemekleri pisir olmadi patatessiz sebze corbasi yap havuc pirasa dan muhallebi veriyorsan uzerine her zaman zeytin yagi gezdir cok faydasini goreceksin eger hazir mama kullaniyorsan onlarda yapar kahvalti yaptiriyorsan bir parca tereyagi koy kahvaltisina aklima gelenler bunlar birdaha yasamazsiniz insallah kiyamam yaaaBenim bebiste 16 temmuz dogumlu 9 kiloydu 20 gun once boyunu hatirlamiyorum....suyu da cok icmeye calisiyorum canim miktarini pek takip etmiyorum....bugun elma ve armut puresi yedirmeyi planliyorum aksamada bezelye yapcam duruma gore belki ondanda veririm azar azar vercem artik...
bizim kabizlik problemimiz yoktu canim ilk defa oldu cok agrili siddetli oldu resmen cocuk tikanmis kalmis .. allah bidaha kimseye gostermesin bizede sizede canim
tebrikler tatlım inşallah 80 lerede incezKızlar tartıldım şimdi oh be 85 leri gördüm bugünki kilom 85.8
haftaya hedef 84.5 olsun inşallah
oy kıyamam ona ben bendede aynı şekilde paylaşmayı çok seven 4 yaşında kuzen var ne yese veriyo almayınca güceniyo :)
Kızlar tartıldım şimdi oh be 85 leri gördüm bugünki kilom 85.8
haftaya hedef 84.5 olsun inşallah
tebrikler tatlım inşallah 80 lerede incez
Ay inşallah ne güzel hayali bile bende heyecanla bekliyorum 61 kilo olacammmm
lessie 13 dk yaptım ay yoruldum spor bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?