1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Cok gecmis olsun metra insallah bir daha hic yasamazsiniz boyle bir sorun
Herkese gunaydin topigimin guzel citirlari
Az once kahvaltimi yaptim
1 yumurta 30 gr mozzarella 65 gr ekmek bol limonlu , sumakli yesillik yedim
Tambak bende 4 gundur 6da kalkacam diye ugrasiyorum yok anca 9da uyanabiliyorum

Benim bebiste 16 temmuz dogumlu 9 kiloydu 20 gun once boyunu hatirlamiyorum....suyu da cok icmeye calisiyorum canim miktarini pek takip etmiyorum....bugun elma ve armut puresi yedirmeyi planliyorum aksamada bezelye yapcam duruma gore belki ondanda veririm azar azar vercem artik...
bizim kabizlik problemimiz yoktu canim ilk defa oldu cok agrili siddetli oldu resmen cocuk tikanmis kalmis .. allah bidaha kimseye gostermesin bizede sizede canim

Amin canım inşallah geçer ve bir daha yasamaz

oy kıyamam ona ben bendede aynı şekilde paylaşmayı çok seven 4 yaşında kuzen var ne yese veriyo almayınca güceniyo :)

çok çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsun kıyamam miniğe ya

ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. AĞLAMIŞTIR TABİ ACIMIŞTIR AMA RAHATLAMIŞTIR DA ÇOCUK. MIŞIL MIŞIL UYUSUN ŞİMDİ.

Canim cokk gecmis olsun rabbim sifa versin kuzuna benim kucuk oglumda cok kabiz olur bebeklikten oyleydi biz careyi sebze yemeklerinde bulduk pirasa pazi ispanak semiz otu bunlar bize derman oldu simdi dortbucuk yasinda kabiz oldugunda sarimsakli yogurt da iyi geliyo makarnanin uzerine dokuyoruz hopp hic bisey kalmiyor senin bebek kucuk galiba yediklerine cok dikkat et anne sutuyle hersey geciyor biliyorsun ...insallah cabucak iyilesir uzme kendini ....

Canim sakin bezelye verme patatesli yapiyorsan benim oglum bezelyenin kendisinden bile kabiz oluyordu .kabizlikbir kere olunca cok dikkat etmek gerekiyor cunku bagirsagin calisma sistemi bozuluyor o nedenle yesil sebze yemekleri pisir olmadi patatessiz sebze corbasi yap havuc pirasa dan muhallebi veriyorsan uzerine her zaman zeytin yagi gezdir cok faydasini goreceksin eger hazir mama kullaniyorsan onlarda yapar kahvalti yaptiriyorsan bir parca tereyagi koy kahvaltisina aklima gelenler bunlar birdaha yasamazsiniz insallah kiyamam yaaa

oy kıyamam ona ben bendede aynı şekilde paylaşmayı çok seven 4 yaşında kuzen var ne yese veriyo almayınca güceniyo :)

Cocuklarin dunyasina simdiden diyet olgusunu sokarsak ilerde sismanlama korkusuna bagli yeme Bozuklukları olur canim.. diyorum ya yaşam şekli olmali aslinda gecici bir donem sikayim disimi kilo verince yerim nasılsa diye dusunmemeliyiz. Ancak o zaman doğru örnek oluruz yetistirdigimiz çocuklara.

Kızlar tartıldım şimdi oh be 85 leri gördüm bugünki kilom 85.8
haftaya hedef 84.5 olsun inşallah

Senin adına cok sevindim canım ne güzel darısı başıma:)) 79 larida biran once gorursun inşallah.

merhaba kızlar bugün 11 de kalktım yeşil çayımı içtim şimdide kahvaltımı bitirdim
1 yumurta
4 zeytin
2 çatal peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 dilim ince salam
1 bardak süt
1 bardak su

metra canım çok geçmiş olsun
İnşallah tekrar yaşamazsınız bencede üç öğün yeni geçil için fazla birde kabız yapmayacak şeylele başla elma püresi çorba falançabuk geçer inşallah

Tünaydınn kızlar
dün suyum3.5 ta kaldı bugün 1 litre oldu daha bugün daha yavaş gidiyor ama tamamlayacağım inşallah
tambağım senin adına çok sevindim canım. Ben hâlâ 88 lerdeyim ama oes etmiyorum bende
kızlar ben çocukları gezmeye götürüyorum birazfa yürümüş olurum akşama görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…