- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Afiyet olsun,güzel gidiyorsun canım menü süper...CANLAR,
SABAH YAĞSIZ KAŞARLI TOST, YUMURTA YEDİM
ARA ÖĞÜNDE 2 ADET GÜN KURUSU YEDİM (KURU KAYISI)
ÖĞLEN SEZAR SALATA YEDİM+ORTA TÜRK KAHVESİ İÇTİM.
Afiyet olsun,güzel gidiyorsun canım menü süper...
Selam
Sabah
1 büyük kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğle misafirlikteydim
1 kepce pilav
1 kepce etli yemek
1 parca tavuk
1 kase çorba
Salata
Tursu
Ara
Birkac badem
Aksam 17 de
1 kase yogurt
1 sivri biber
Gun bitti sadece yeşil çay ve kahve icerim
Bugün su azdi sporda yapamadim
Bende durumlar böyle hanımlar siz neler yaptınız?
kızlar birşey soracağım york testini duydunuz mu? acayip kilo verdiren birşeymiş. metabolizmayı hızlandırıp kilo aldıran şeyi kesiyormuşsunuz dahası bu yazıda http://zayiflamaninyontemleri.com/york-testi sizce ne kadar doğrudur bu? Etrafımda çok duymaya başladım da yurtdışındaki arkadaşlarım dahil buna
Günü güzel geçirmişsin canım ben de akşam yemeği mi şimdi yedim açlık ve tokluk çok güzel hisler miş
Slm kizlar
sabah 11 de bol su ile 5 tane kuru erik
Kahvaltı 13 gibi
yağda yumurta
7 zeytin
Peynir
marol Havuç
1 kase yoğurt
yine tatlı1 kase sutlac bitti ama
aksam 19 dan once
3 tane kuru dolma
1 kase yayla corbasi
4 yk yogurt
salata yapmaya üşendim onun yerine 3 dal marol ve 1havuc
yine dayanamadim yarim dilim ekmegin icine bol cikolata surdum yedim.
ah kizlar ne olacak benim bu tatli aşkim
Miladcigim zaten york testinin amaci vucudun intoleransi oldugu yiyecekleri bulmak , mesela benim mercimege var. Zayiflamayla alakasi yok yani :) sadece vucudunu taniyip ona gore beslenmeni sekillendiriyorsun cunku bazi saglikli yiyecekler bazi insanlara yarar degil zarar veriyor. Zaten onuda anliyor insan.Ayrica dediklerine katiliyorumMesajin reklam icerikli oldugu cok belli. Şişman olduğunu düşündüğünüz insanların duyguları ile oynamanin bedeli sizinde şişman kalmanız olabilir dikkat edin:)))
Bende tam bugun neye kizdin yazcaktim mesajini okudum. Canini sikacagina sevinmen lazim demekki ciddi bir fark varki seni cekemeyenler saldiriya baslamisBugün misafir oldugum evin sahibi bana zayiflamissin demek şöyle dursun. Artik zamani gelmis bir çocuk doğur hem kiloda verirsin dedi. Ben 100 kilonun uzerindeyken hic birsey söylemeyen kadin zayiflamaya basladigimdan beri iki defadir sismanladigimdan bahsediyor. Sinirimi bozdu valla birkaç kişi haric herkes zayiflamissin diyor oysa
Bi de bana diyor ki dikkat ediyorum sen cok yemiyorsun gelinlerini kastederek onlar kadar yesen simdi onlardan daha cok kiloluydun diyor
Offff kimse icin vermiyorum bu kiloyu sonucta ama bu kadin böyle deyincede sinirim bozuluyor
SAĞOL CANIM...
MENÜ GÜZELDE BASKÜLDE GÖRDÜĞÜM GÜZEL DEĞİL ONU NAPCAZ
UMARIM BİR KAÇ GÜNE DÜZELİR. REGL ZAMANI TARTILMAM DAHA...
Bende tam bugun neye kizdin yazcaktim mesajini okudum. Canini sikacagina sevinmen lazim demekki ciddi bir fark varki seni cekemeyenler saldiriya baslamisayrica ben dayanamaz derdim tavsiyenizi istesem gelir sorardim ama aklim var allahima sukur cocuk ne zaman canim isterse o zaman yaparim lutfen ozel hayatimdan uzak durun diye.hem ne alakaymis ben daha cok yerken daha zayiftim herkesin bunyesi farkli hemde sen suan diyettesin , kadin seni zaten cekemiyormus birde daha zayif gorunce -ki zayiflayinca guzelligin iyice ortaya cikmistir oda var tabi - direk saldirmis aman birak o kendini yiye yiye bitirir sen canini skpta vucudunu strese sokma
Cok tesekkurler canım. Senin menun de güzel sadece hem cikolata işte de sutlac aynı aşaelmeseymis keske. Emzirdigin icin tatliya düşkün olman normal canim. Nacizane aksam yemeklerinden yarım saat önce tarcinli yoğurt yemeni tavsiye ederim. Istahini da tatli uisteğini de kontrol altına alabilirsin böylece.
Bugün misafir oldugum evin sahibi bana zayiflamissin demek şöyle dursun. Artik zamani gelmis bir çocuk doğur hem kiloda verirsin dedi. Ben 100 kilonun uzerindeyken hic birsey söylemeyen kadin zayiflamaya basladigimdan beri iki defadir sismanladigimdan bahsediyor. Sinirimi bozdu valla birkaç kişi haric herkes zayiflamissin diyor oysa
Bi de bana diyor ki dikkat ediyorum sen cok yemiyorsun gelinlerini kastederek onlar kadar yesen simdi onlardan daha cok kiloluydun diyor
Offff kimse icin vermiyorum bu kiloyu sonucta ama bu kadin böyle deyincede sinirim bozuluyor
Canım aslında bu aralar tatliyi da iştahtan değil alışkanlıktan yiyorum kocam sağolsun azda olsa aağzım tatlanacak iste. Zamanla onu da asacam canim ayrica o soylenenleri takma bana laf atan oldugu zaman kocam beni boyle seviyor iyi bakiyor diyorum geciyorum.
cok sukur ki eslerimizin kilo takintisi yok etrafim da oyle olan cok. Yoksa isimiz daha zor olurdu
Haklisin canim. Benim eşim zayif olursam daha cok beğenir tabi:) zaten zayifladikca övgüler yagdiriyo motive ediyor. Ama çok şükür takıntılı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?