Canım ilacını akşam mı atıyorsun
Miladcım okuyunca banada çok gibi geldi senden böyle bir kahvaltı hiç görmemşltim :)Tomurcuk geçmiş olsun bebeğine canim.
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek kete
Yarim poğaça
1 dilim tulum peyniri
1 t.k krem peynir
1 zeytin
2 s. Biber
1 t.k çikolata
Ayy böyle yazınca cok gibi görünüyor ama makul yedim bence hele bütün gece acligin üstüne azzz bilee:)
Sabah içiyorum ilaci canim. Gün içinde çok iyi geliyor ama gece uykuya cok zor geçiriyor dun geçit vermedi bile düşün gece yarısı temizlik yaptim deli gibi. Esim bir ara neye uğradığıni şaşırdı sabah oldugunu sandi kalktı garibim
bende kahvaltımı yazayım öncesi 1 bardak sıcak suya karanfil elma sirkesi ballı su içtim 2-3 tatlı kaşığıda baharatlı yoğurt yedim sonra kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı menemen
kk peynir
1 çeri domates
1 dilim rüşeymli ekmek
1 yeşil zeytin
Canım tavsiyen için teşekkür ederim ama benim oğlumun süt,süt ürünleri ve yumurtaya karşı alerjisi var.Bunları ve içinde bulunduğu hiçbir gıdayı tüketemiyorGecmis olsun canim ishal de cok kotu ediyo cocuklari hemen sararip soluveriyolar...eger bugunde devam ederse yogurda nisasta kat yedir tadi da kotu degil hemencik gecirir
Hoş geldin canım.Oğluna ve eşine geçmiş olsun.Kilo almadığına sevindim ve merak ettim kaç kilosu şuanselam topiğin fıstıkları:))
eşim evde raporlu baba oğul hasta olunca gelemiyorum kusuruma bakmayın canlar
kız isteme söz pasta tatlı çikolata bir kaç yüz gram aldım demiştim ama almamışım heheheheh sevindirik oldum düpedüz vücudum su tutmuş demek ki 2 gün önce tartıldığımda fazla fazla çıkmıştım şükür bu sabah normal çıktı hatta biraz daha az :))))
Miladcım okuyunca banada çok gibi geldi senden böyle bir kahvaltı hiç görmemşltim :)
Bende kahvalti menumu yaziyim
Sabah : 3 bardak ilik su
Yarim armut
Kahvalti: 2 yumurta
5 zeytin
3 chery domates
1 kk tulum peynir
3 dilim ekmek (ekmek fazla oldu diger ogunlerde yemicem)
@ milad2014 afiyet olsun canim diger ogunlerde dengelersin hem temizlikti spordu baya kalori harcamissin dun
Miladcım kahvaltı bence normal çok değil 2 öğün yiyorsun ve aksama kadar seni tok tutacak kadar yemen lazım tabiki kaldı ki bu bana göre çok değil
Benim sahur menüm bakın bide
4 bardak su
2 kuru biber dolması
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
1 küçük muz
2 .5 dilim ekmek hatta 1 dilim inin üstüne bolca çikolata sürüp yedim.
Yani bu yediklerim bana 12 saat yetmedi lazım ve yeter de zaten mesela akşam ekmek yemem
ama diğer yemekler den yerim
selam topiğin fıstıkları:))
eşim evde raporlu baba oğul hasta olunca gelemiyorum kusuruma bakmayın canlar
kız isteme söz pasta tatlı çikolata bir kaç yüz gram aldım demiştim ama almamışım heheheheh sevindirik oldum düpedüz vücudum su tutmuş demek ki 2 gün önce tartıldığımda fazla fazla çıkmıştım şükür bu sabah normal çıktı hatta biraz daha az :))))
Tomurcuk geçmiş olsun bebeğine canim.
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek kete
Yarim poğaça
1 dilim tulum peyniri
1 t.k krem peynir
1 zeytin
2 s. Biber
1 t.k çikolata
Ayy böyle yazınca cok gibi görünüyor ama makul yedim bence hele bütün gece acligin üstüne azzz bilee:)
Yok canım ya cok degildi su küçük pastane ketelerinden çeyrek düşün yarim poğaça ve bir dilim ekmek..normalde kete yada pogacayi tercih eder ekmek de yemezdim ama sabah zor kalktım masadan doyamadim bile çünkü ac ac sabahladim. Bir de @tatlitambagin söylediği gibi iki ogun yiyorum. aksama kadar sadece yoğurt yerim belki onu bile yemem dayanamazdim hem dışarı cikacagim şimdi. Ve şimdi ac degilim bu iyi haber:)
.
sağol gülümHoş geldin canım.Oğluna ve eşine geçmiş olsun.Kilo almadığına sevindim ve merak ettim kaç kilosu şuan
Canım benim ben çok olmuş derken senin böylr bir menü paylaştığını görmemiştim yanlış anlama sakın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?