1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

miladım günaydın gülüm
kahvaltını yapmışsın bile afiyet enerji olsun gözlerinde ışıltı dudaklarında tebessüm olsun canımmm
bu gün vıcık vıcık sevgi pıtırcığı olucam galiba:)) mutlu uyandım yine kaç gündür belimi kalçamı çekemiyorum fıtıktan hala ağrıyor ama bende bir mutluluk bir neşe geliyor içten içten havayı güneşli gördüm ondan mı bilmem
tey tey tey oynayasım var

Sagol canım benim aminn:) mutlu ol mutluluk saç ne güzel :)) Allah enerjini hic dusurmesin inşallah

hepimizinkini inşallah enerjimiz bol neşemiz bol olsun ki hep beraber atalım fazlalıkları :))

Şimdilik 1 lt su tamamlandı. Kahvaltıda bir fincan yesil cay da içmiştim yazmayi unutmuş olabilirim

Şimdilik 1 lt su tamamlandı. Kahvaltıda bir fincan yesil cay da içmiştim yazmayi unutmuş olabilirim
Bende suyu fazlalaştırdım canım bu ara.Ama tuhaf bi şişlik hissediyorum kendimde.Tartıya çıkmaya da korkuyorum bu yüzden,bende haftaya pazartesinden itibaren günlük tartılma stratejisi yapayım bakalım nasıl olacak...

Canım su dan korkmayın bol bol için şişlik olsa da çünkü en iyi ödem Atıcı bol su içmektir.

Ben hafifledigimi düşünüyordum huc vermemisim. Sen de şişlik hissediyorsun belkide zayifladin:))
Bugün 90.5 ile başladım 15 gun de böyle devam etsin bakalım hatami bulabilecek miyim..
Birazdan birde ara öğün yapayim diyorum ama hiç içimden gelmiyor. Alistim iki öğün yemeye. Zorlayacagim kendimi. Ne hata yaptığımi bulmaliyim

Bencede bi yerde hata var.Çünkü takip ettiğim kadarıyla öyle afaki kaçamakların olmadı hiç.Yürüyüşlerini de yaptın iyi kötü.E su da yeşil çay da içiyorsun.Normalde vermiş olman gerekirdi.Ya regl zamanın yaklaşıyor yada yediklerin ödem tutturdu bence

Canım su dan korkmayın bol bol için şişlik olsa da çünkü en iyi ödem Atıcı bol su içmektir.

Artik gunde 3 lt su rahat bitiyor canim. Simdiden iki lt oldu. Artik sürekli icesim geliyor.

Bilmiyorum ki canim 1 hafta falan kaldi regl tarihine. Ondan olabilir mi diye düşünüyorum da sanmıyorum ben öncesini boş ver bur haftadir iyi beslendiğimi biliyorum e insan 500 gr dami vermez anlamadim gitti neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artik:))

Ogle: 1 muz 1 bardak içine Türk Kahvesi eklenmiş süt
Metabolizmam hızlansin arti ara öğün yapmak beni aciktirmasin diye:))
Ama hafiften tuhaf olmadım degil midem bulandi

dünkü menü
soğanlı yumurta az peynir 4 zeytin çay ekmek yok
bol bol su akşam yemeğim
tavuklu mantar sote yoğurt
3 saat yürüyüş
meyve süt kapanış

yok cnm ondan değil aslında öğle yemeği saatlerinde dışardaydım
dışardada yemek istemedim açıkçası herşey sırf yağ çünkü
baya gezdik 3,5 saat kadar spor oldu evede geç gelince akşam yemeği yedim

Himm anladım canim ama çok çok az yiyorsun. En azından bana göre:)))

Himm anladım canim ama çok çok az yiyorsun. En azından bana göre:)))
yok cnm öğle yemeği yada ara öğünlerde olunca dengeleniyor
ben normaldede çok yiyen bi insan değildimde bakma yağlı kızartma filan çok sevdiğim için yerleşti bu kilolar
bu arada bu hafta 1,5 kilo vermişim geçen hafta 88 dim bu hafta 86600

Bir de soğanlı yumurta ile tavuk sotenin miktari ne tabak olarak mi baz alıyorsun? Ekmek yemedigine göre doyurucu olmali

Supersin valla ayniydik sen cok güzel ilerliyorsun ben ayni yerimde sayıyorum maşallah sana

Bir de soğanlı yumurta ile tavuk sotenin miktari ne tabak olarak mi baz alıyorsun? Ekmek yemedigine göre doyurucu olmali
cnm 2 yumurta bir soğanla yapıyorum oğlumla birlikte yiyoruz yani bir yumurta.mantar soteyide bu tabakta yiyorum yani pasta tabağında yemek tabağında değil.ekmek yememeye gelince tam buğday ekmeği yemeye başladığımdan beri ekmek aramaz oldum çok sulu bişey varsa bi dilim belki yiyorum
Supersin valla ayniydik sen cok güzel ilerliyorsun ben ayni yerimde sayıyorum maşallah sana
sen kaçtınki cnm takip et bnm menulerımı gel topiğime birlikte yapalım eşlik et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…