Bende suyu fazlalaştırdım canım bu ara.Ama tuhaf bi şişlik hissediyorum kendimde.Tartıya çıkmaya da korkuyorum bu yüzden,bende haftaya pazartesinden itibaren günlük tartılma stratejisi yapayım bakalım nasıl olacak...Şimdilik 1 lt su tamamlandı. Kahvaltıda bir fincan yesil cay da içmiştim yazmayi unutmuş olabilirim
Hoş geldin arkadaş...hepimizinkini inşallah enerjimiz bol neşemiz bol olsun ki hep beraber atalım fazlalıkları :))
Bende suyu fazlalaştırdım canım bu ara.Ama tuhaf bi şişlik hissediyorum kendimde.Tartıya çıkmaya da korkuyorum bu yüzden,bende haftaya pazartesinden itibaren günlük tartılma stratejisi yapayım bakalım nasıl olacak...
Bende suyu fazlalaştırdım canım bu ara.Ama tuhaf bi şişlik hissediyorum kendimde.Tartıya çıkmaya da korkuyorum bu yüzden,bende haftaya pazartesinden itibaren günlük tartılma stratejisi yapayım bakalım nasıl olacak...
Bencede bi yerde hata var.Çünkü takip ettiğim kadarıyla öyle afaki kaçamakların olmadı hiç.Yürüyüşlerini de yaptın iyi kötü.E su da yeşil çay da içiyorsun.Normalde vermiş olman gerekirdi.Ya regl zamanın yaklaşıyor yada yediklerin ödem tutturdu benceBen hafifledigimi düşünüyordum huc vermemisim. Sen de şişlik hissediyorsun belkide zayifladin:))
Bugün 90.5 ile başladım 15 gun de böyle devam etsin bakalım hatami bulabilecek miyim..
Birazdan birde ara öğün yapayim diyorum ama hiç içimden gelmiyor. Alistim iki öğün yemeye. Zorlayacagim kendimi. Ne hata yaptığımi bulmaliyim
Canım su dan korkmayın bol bol için şişlik olsa da çünkü en iyi ödem Atıcı bol su içmektir.
Bencede bi yerde hata var.Çünkü takip ettiğim kadarıyla öyle afaki kaçamakların olmadı hiç.Yürüyüşlerini de yaptın iyi kötü.E su da yeşil çay da içiyorsun.Normalde vermiş olman gerekirdi.Ya regl zamanın yaklaşıyor yada yediklerin ödem tutturdu bence
dünkü menü
soğanlı yumurta az peynir 4 zeytin çay ekmek yok
bol bol su akşam yemeğim
tavuklu mantar sote yoğurt
3 saat yürüyüş
meyve süt kapanış
yok cnm ondan değil aslında öğle yemeği saatlerinde dışardaydım
dışardada yemek istemedim açıkçası herşey sırf yağ çünkü
baya gezdik 3,5 saat kadar spor oldu evede geç gelince akşam yemeği yedim
yok cnm öğle yemeği yada ara öğünlerde olunca dengeleniyorHimm anladım canim ama çok çok az yiyorsun. En azından bana göre:)))
cnm 2 yumurta bir soğanla yapıyorum oğlumla birlikte yiyoruz yani bir yumurta.mantar soteyide bu tabakta yiyorum yani pasta tabağında yemek tabağında değil.ekmek yememeye gelince tam buğday ekmeği yemeye başladığımdan beri ekmek aramaz oldum çok sulu bişey varsa bi dilim belki yiyorumBir de soğanlı yumurta ile tavuk sotenin miktari ne tabak olarak mi baz alıyorsun? Ekmek yemedigine göre doyurucu olmali
sen kaçtınki cnm takip et bnm menulerımı gel topiğime birlikte yapalım eşlik et banaSupersin valla ayniydik sen cok güzel ilerliyorsun ben ayni yerimde sayıyorum maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?