cnm 2 yumurta bir soğanla yapıyorum oğlumla birlikte yiyoruz yani bir yumurta.mantar soteyide bu tabakta yiyorum yani pasta tabağında yemek tabağında değil.ekmek yememeye gelince tam buğday ekmeği yemeye başladığımdan beri ekmek aramaz oldum çok sulu bişey varsa bi dilim belki yiyorum Eki Görüntüle 1403711
sen kaçtınki cnm takip et bnm menulerımı gel topiğime birlikte yapalım eşlik et bana
hergün tartılırsan olmazki cnm ben mesela ornek sabah 86 çıktım ya akşam 88 çıkabılırımBakıyorum topigine canim. 90.5 kiloyum Haftalardir bu civarlardayim. 15 gun boyunca hergün tartilacagim böylece ne yariyor ne yaramıyor anlarım umarım
hergün tartılırsan olmazki cnm ben mesela ornek sabah 86 çıktım ya akşam 88 çıkabılırım
vucudun su tutabılır tuz tutabılır tartıda eksıyı gormeyıncede psikolojın bozulur
haftada bir gün tartıl bende kontrol edeyım menulerını belkı gözüme bişey takılır
evet cnm çok yaptım ama hiç bu kadar istikrarlı değildim 3gün 1 hafta sonra hoop kaldığım yerden devam ediyordumdarned çol güzel gidiyırsun canım maşallah daha önce hiç diyet yapmışmıydın?
@milad2014 bende hergün bildirim yapsam olurmu gerçi bu ara missfirlerden çok düzenli yiyemem ama bildirim yapmsk kaçamak yapmamı engelleyebilir ne dersin?
ben bi hafta protein diyeti yapıcam bugün başladım bakalım işe yararsa bende sendede denerizCokk sevinirim kontrol edersen. bugün degistirdim yeme duzenimi sasirtmak istiyorum bünyemi. 10 gündür tartilmiyorum canım bude böylesini deneyeyim dedim
darned çol güzel gidiyırsun canım maşallah daha önce hiç diyet yapmışmıydın?
@milad2014 bende hergün bildirim yapsam olurmu gerçi bu ara missfirlerden çok düzenli yiyemem ama bildirim yapmsk kaçamak yapmamı engelleyebilir ne dersin?
ben bi hafta protein diyeti yapıcam bugün başladım bakalım işe yararsa bende sendede deneriz
Artik gunde 3 lt su rahat bitiyor canim. Simdiden iki lt oldu. Artik sürekli icesim geliyor.
Bilmiyorum ki canim 1 hafta falan kaldi regl tarihine. Ondan olabilir mi diye düşünüyorum da sanmıyorum ben öncesini boş ver bur haftadir iyi beslendiğimi biliyorum e insan 500 gr dami vermez anlamadim gitti neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artik:))
Ben haftaya en az 3 gün spor da yapıcam inşallah.Yürüyüş yapamam çünkü haftaya yağış geliyor yine ama evde leslie yapmayı planlıyorum gün aşırıCanim biliyorsun hergün tartiya çıkmaktan yana degilim sadece artik cikar yol ariyorumama bu hafta sende benimle dene istersen. Tomurcuk da deneyecekmis ucumuz bi deneyelim bakalım sonuc iyi olur inşallah
canım sen sabah ve akşam yiyordun öğle yapmıyordun.ufak da bi ara yaptın neden öğlen yemeği yedin ki ara yapınca açlık mı hissettin yoksaÖğle Yemeği:1 kepce pilav 1 çatal tavuk. Bir luppo marshmalow lunun 1/4 u
Canım senin tartının uzun zamandır yok değilmi belki daha da kilo almistin onu verdin.Bilemezsin ki ddeğil mi ama
Ben haftaya en az 3 gün spor da yapıcam inşallah.Yürüyüş yapamam çünkü haftaya yağış geliyor yine ama evde leslie yapmayı planlıyorum gün aşırı
canım sen sabah ve akşam yiyordun öğle yapmıyordun.ufak da bi ara yaptın neden öğlen yemeği yedin ki ara yapınca açlık mı hissettin yoksa
Ben de menümü yazayım
Sabah 4 kuru erik ve bol su
kahvalti 13 de
2 yumurtalı menemen
12 tane zeytin
Peynir
marol Havuç
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tam buğday
1 yk çikolata
ara yok
Aksam 1 tabak haşlanmış baharatlı karnabahar ve salata olacak
1 hafta kadar akşamları sebze haşlama yapacam 1 hafta sonra da protein ağırlıklı
Hmm sonucu merak ettim simdiden. Kilo verenleri takip kiskacina aldim haberiniz ola:))
Canım heralde kaçamak yapmak anlamında durduruyor dedi kilo verememek anlamında değil yanı en azından ben öyle anladımBurda takip etmek ve takip edilmek için bulunuyoruz ya o acidan takip ediyorum. Ben de aksine takip edilmediğim zaman motive olamıyorum mesela
Canım heralde kaçamak yapmak anlamında durduruyor dedi kilo verememek anlamında değil yanı en azından ben öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?