1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Simdi 9lu cay icicem ileri saatlerde de yeşil cay icerim

Simdi 9lu cay icicem ileri saatlerde de yeşil cay icerim

Canım ben de bugün oruç olunca pek şu icmedim ya 1.5 lt anca oldu. Neyse yarın daha dikkatlidaha ggüzel bir gün bizi bekler. Ben de pazara kadar tartılmayacağım canlar. Süpriz olsun bana da alsam da versem de

Canim benimki de tefal. Biraz farkli tartiyor tefallerde sanirim sorun. Yada ben kendimi kandiriom:))))
Siinboda var mesela o 2 kg eksik cikartio.nasil seviniom bilseniz

Canım ben de bugün oruç olunca pek şu icmedim ya 1.5 lt anca oldu. Neyse yarın daha dikkatlidaha ggüzel bir gün bizi bekler. Ben de pazara kadar tartılmayacağım canlar. Süpriz olsun bana da alsam da versem de

Allah kabul etsin canim.

Canim benimki de tefal. Biraz farkli tartiyor tefallerde sanirim sorun. Yada ben kendimi kandiriom:))))
Siinboda var mesela o 2 kg eksik cikartio.nasil seviniom bilseniz
M

Yok benimkinin farki i kadar degil gr işi fark var. O geçici sevinc dimi ama insanın akli fazla tartanda kaliyor ister istemez:)))

Bana akil verin kızlar ya kafaya taktım ben hiccc kilo verememisim neden yaa yanlış olan ne anlamadım. Ben eskiden bu kadar yesem iğne iplige donmustum.

Bana akil verin kızlar ya kafaya taktım ben hiccc kilo verememisim neden yaa yanlış olan ne anlamadım. Ben eskiden bu kadar yesem iğne iplige donmustum.
bir şey sorucam tüm gün şunu mu yesem yemesem mi diye düşünüyormusun aklın genelde kilo verme de mi

şimdi birde 10 lu çay çıkmış miladım bende ona başladım iki gündür içinde
biberiye
mate
funda
yeşil çay
barut ağacı kabuğu
kekik
zeytin yaprağı
rezene
sinirli ot
ısırgan var

Aktardan mi aldin canim sen? Ben bugün marketteyken dogadan inkini aldim. Tadi fena degil ama paket ürün sonuçta ne kadar faydalidir bilmem

aktardan geçen sene aldım 60lira da para verdim bir süre denedim memnun kalmadım üstelik iştahımı da arttırmıştı sanki
bu defa liptonun 10 lu bitkisini gördüm aldım hazır poşet çay
bence doğadanın bitki çayları en iyisi keşke ondan bulsaydım alırdım hemen

bir şey sorucam tüm gün şunu mu yesem yemesem mi diye düşünüyormusun aklın genelde kilo verme de mi

Yokk canim inan hic düşünmüyorum o kadar rahatim ki aksine. Son zamanlarin en rahat gunlerini gecirdim ne stres ne aclik korkusu. Fazla yediğimi de düşünmüyorum. Suyumu da ictin yeşil cayimi da tarti aldim pisman oldum

Yokk canim inan hic düşünmüyorum o kadar rahatim ki aksine. Son zamanlarin en rahat gunlerini gecirdim ne stres ne aclik korkusu. Fazla yediğimi de düşünmüyorum. Suyumu da ictin yeşil cayimi da tarti aldim pisman oldum
psikoljikte değil demek ki o zaman yediklerinden biri sana dokunuyor vücudunda su tutmasına sebep oluyor
şöyle birşey deneyelim o zaman yemeklerin yanında az da turp ye tuzsuz sadece limonlayıp yada sade bakalım ödem mi tutyorsun

ben şişlik hissettiğim zaman turp yiyorum yada acılı şalgam içiyorum idrar söktürüp fazla ödemi attırıyor
yemende bişey yok belki vücudun kilo vermeye direniyordur kandırma zamanın geldi demektir

Iyi aksamlar kizlaaar
ekim2009 hosgeldin caniim ozlemisim seni valla canlandirdin topigi guzel guzel mesajlarinla
@milad2014 canim bence bozma moralini ekimin dedigi gibi vucudun direniyo olabilir bak tambak nasil zayiflamaya basladi sende oyle olursun bence bide yinede sabah ac karnina tartilmakta fayda var ayriyetten sıkılasmissin guzel haber yuruyuse devammm

Kizlar ne guzel ya bende sizin gibi bitki caylari icmek istiyorum emzirdigim icin kullanamiyorum yesil cayida sevmiyorum zorlayarak iciyorum yaa bide bugun mercimek corbasinin cok kalorili oldugunu okudum ee biz ne corbasi yapcaz yayla corbasi pirincli unda katiyoruz mercimek kalorili sehriye corbasi zaten olmaz ... kalorisi dusuk guzel corba tarifleriniz varsa yazin lutfenn

Menulerimi paylasiyim canlar
Sabah: 3 bardak ilik su

Kahvalti: 2 tane yumurta
5 tane zeytin 3 çeri domates 1 kk tulum peynir 3 dilim ekmek

Oglen: 1 kase patates salatasi
1 kucuk sutlu tatli

Aksam:1 kase yesil mercimek corbasi
1 kase yogurt

4 lt.ye tamamladim suyu.. 50 dk.yurudum

Canlarrr...
sabah uarim simit kk kadar tulum peyniri 5 yesil zeyyin yedim

oglen 1 kase eriste corbasi 1 dilim ekmek 1 tanede ceviz yedim yedim

Ara yarim elma 6 badem 1 ceviz yedim

Aksam 1 pors. tavuk sulu eriste corbasi, haslanmis tavuk, 1 bardak ayran ictim...

2 bardak yesilcay...

sağol gülüm bende özlemişim valla sizleri :))
kalorisi çok diye mercimekten vazgeçilir mi hiç dozunda yedikten sonra hiç bir şey yapmaz insan bedeni normalde tıka basa yemezsek kendi kendini ayarlayan terazi sistemi gibi çalışıyor gelen yakıt ve giden yani harcanan enerji şeklinde biz anasını ağlatıp dengesini bozuyoruz ondan kilo oluyor ya çok tıkıştırıyoruz yada çok yemesekte çeşitli yiyeceklerle yada doğal olmayan vücudun hiç tanımadığı maddelerle beslendiğimiz için garibim neye uğradığını şaşıtıryor mercimek doğal toprakta ağaçta yetişen herşeyi dozunda yememizmidenin 3 te 1 yemek 3te1 su 3 te bir boşluk olması lazım rabbim onları niye yaratmış faydası var yiyelim diye :))

aklıma bir zibillik geldi şimdi :))
hayvanlara bakın bir düşünün her tür olması gerektiği gibi aralarında hiç şişman aslan göbeği yere değen antilop gördünüz mü
aslan avlanmış yerken misal yaban domuzunu bu çok yağlı bana kilo yapar(ki en sevdiği avlardandır) ben gidip antilop yakalıyım da yiyim der mi :)))
doyunca bırakır acıkınca avlanır bizde acıkınca olabildiğince doğalını yiyip doyunca bırakıcaz hepsi bu çok kolay aslında ama inanamıyoruz zihin altı inanmıyor yok az ye şunu bunu yeme kalori hesapla spor yap yoksa olmaz diye işlenmiş beynimize bir kere

Ay canım ben senin kadar az yesem daha çok zayiflarim galiba... hele akşam 1 kase çorba ile duramam. Mesela bugün dozunda serbest bırakıyorum kendimi birazdan biskuvili puding yiyecem

Ay canım ben senin kadar az yesem daha çok zayiflarim galiba... hele akşam 1 kase çorba ile duramam. Mesela bugün dozunda serbest bırakıyorum kendimi birazdan biskuvili puding yiyecem
Benim metabolizma yavas canm ya okadar da spor yapiyorum bi soyle ikiser ikiser gitseler keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…