Simdi 9lu cay icicem ileri saatlerde de yeşil cay icerim
Tartim tamirden gelmemisti daha bende yenisini istedim aynisi yoktu ama tefalin tartisini fark odeyip aldim. Daha pahali olmasına rağmen gorseli hoşuma gitmedi ama daha kaliteli olur inşallah. Kayinvalidenin tartisindan 100-200 gr fazla çıkarıyor. Tartida yüzümün pek güldüğü söylenemez. Yemekten once 90.6 ciktim ama sabah kahvaltisi haric birsey yemedigim ve fazla suda icmedigimi goz önünde bulundurursak fazla fark olmamış gibibende protesto ediyor sali gunune kadar tartilmiyorum
Ama şöyle de bir durum var sabah 44 beden etegimin içine girdim tarti uzerinde farketmese bile kiyafetlerimde ciddi fark var. Buda iyi haber. Bugün yürüyüş yapmamaya karar verdim. Ara versem iyi olacak
Canım ben de bugün oruç olunca pek şu icmedim ya 1.5 lt anca oldu. Neyse yarın daha dikkatlidaha ggüzel bir gün bizi bekler. Ben de pazara kadar tartılmayacağım canlar. Süpriz olsun bana da alsam da versem de
MCanim benimki de tefal. Biraz farkli tartiyor tefallerde sanirim sorun. Yada ben kendimi kandiriom:))))
Siinboda var mesela o 2 kg eksik cikartio.nasil seviniom bilseniz
şimdi birde 10 lu çay çıkmış miladım bende ona başladım iki gündür içindeSimdi 9lu cay icicem ileri saatlerde de yeşil cay icerim
bir şey sorucam tüm gün şunu mu yesem yemesem mi diye düşünüyormusun aklın genelde kilo verme de miBana akil verin kızlar ya kafaya taktım ben hiccc kilo verememisim neden yaa yanlış olan ne anlamadım. Ben eskiden bu kadar yesem iğne iplige donmustum.
şimdi birde 10 lu çay çıkmış miladım bende ona başladım iki gündür içinde
biberiye
mate
funda
yeşil çay
barut ağacı kabuğu
kekik
zeytin yaprağı
rezene
sinirli ot
ısırgan var
bir şey sorucam tüm gün şunu mu yesem yemesem mi diye düşünüyormusun aklın genelde kilo verme de mi
psikoljikte değil demek ki o zaman yediklerinden biri sana dokunuyor vücudunda su tutmasına sebep oluyorYokk canim inan hic düşünmüyorum o kadar rahatim ki aksine. Son zamanlarin en rahat gunlerini gecirdim ne stres ne aclik korkusu. Fazla yediğimi de düşünmüyorum. Suyumu da ictin yeşil cayimi da tarti aldim pisman oldum
sağol gülüm bende özlemişim valla sizleri :))Iyi aksamlar kizlaaar
ekim2009 hosgeldin caniim ozlemisim seni valla canlandirdin topigi guzel guzel mesajlarinla
@milad2014 canim bence bozma moralini ekimin dedigi gibi vucudun direniyo olabilir bak tambak nasil zayiflamaya basladi sende oyle olursun bence bide yinede sabah ac karnina tartilmakta fayda var ayriyetten sıkılasmissin guzel haber yuruyuse devammm
Kizlar ne guzel ya bende sizin gibi bitki caylari icmek istiyorum emzirdigim icin kullanamiyorumyesil cayida sevmiyorum zorlayarak iciyorum yaa bide bugun mercimek corbasinin cok kalorili oldugunu okudum ee biz ne corbasi yapcaz yayla corbasi pirincli unda katiyoruz mercimek kalorili sehriye corbasi zaten olmaz ... kalorisi dusuk guzel corba tarifleriniz varsa yazin lutfenn
Menulerimi paylasiyim canlar
Sabah: 3 bardak ilik su
Kahvalti: 2 tane yumurta
5 tane zeytin 3 çeri domates 1 kk tulum peynir 3 dilim ekmek
Oglen: 1 kase patates salatasi
1 kucuk sutlu tatli
Aksam:1 kase yesil mercimek corbasi
1 kase yogurt
4 lt.ye tamamladim suyu.. 50 dk.yurudum
Benim metabolizma yavas canm ya okadar da spor yapiyorum bi soyle ikiser ikiser gitseler keskeAy canım ben senin kadar az yesem daha çok zayiflarim galiba... hele akşam 1 kase çorba ile duramam. Mesela bugün dozunda serbest bırakıyorum kendimi birazdan biskuvili puding yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?