Bende yesil cay iciyorummm1lt su tamamlandı
Bende yesil cay iciyorummm
beraber icelim
Canlar bende geldim kahveye kokusu burnuma geldi ohhh missss:)ekim2009 canim aynen beni bekleyen bir sürü is var ve ben baslayamadim bile daha :) benim de gözümde büyüyor birazdan da çarşı yapıcam.. turk kahvesini de ihmal etmeyelim kızlar metabolizmayi canli tutuyor
Canim sen ankarada hangi semtte oturuyosun merak ettimekim2009 canim aynen beni bekleyen bir sürü is var ve ben baslayamadim bile daha :) benim de gözümde büyüyor birazdan da çarşı yapıcam.. turk kahvesini de ihmal etmeyelim kızlar metabolizmayi canli tutuyor
Canim sen ankarada hangi semtte oturuyosun merak ettim
ekim2009 canim aynen beni bekleyen bir sürü is var ve ben baslayamadim bile daha :) benim de gözümde büyüyor birazdan da çarşı yapıcam.. turk kahvesininde ihmal etmeyelim kızlar metabolizmayi canli tutuyor
Ankara yi cok seviyorum. Bizim aile Türkiye nin cesitli yerlerine dağılmış durumda yurt dışında yaşayan bile var. Ama ankara da yasama hayalim vardir hep umarim bi gun hayırlısı ile gerceklesir
Büyük şehirde yaşamak hep korkutmuştur beni ulaşım zor herşey pahalı...
Bizşm burası küçük bir yer heryer yürüme mesafesinde kolay yaşanabilecek bir şehir:)
Büyük şehirde yaşamak hep korkutmuştur beni ulaşım zor herşey pahalı...
Bizşm burası küçük bir yer heryer yürüme mesafesinde kolay yaşanabilecek bir şehir:)
Pardon tatlim ya agri demek ankara gibi kalmis aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?