1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

1.gun 90.5
( dun yediklerimden sonra ayni olmasi iyi)

Kahvaltim
1.4 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kup tulum.peynir
1 d. Ekmek
Roka maydanoz salatalık domates biber

Günaydınnn nasılsınız kızlar ben bombs gibi uyandım çok uyudum ama çok iyi geldi birazdan kahvaltı yapıcam öncesinde 7 otlu çay:)

Gunaydin herkese canlarr ben bugun cok yorgun kalktim bebis gece agladi durduuguzel bi kahvaltiyla kendime geldim
Sabah..2 bardak ilik su
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta
7 zeytin 1 dilim kasar 1 kk tulum 1 catal beyaz peynir 1dilim ekmek
3 çeri domates

Günaydın kızlar metra kahvaltıdan sonra iyi olmana sevindim geçecek bu günler. Şimdi inanmayacaksin ama hızla geçecek üstelik Vildan80 güzel uyanmissin cok iyi bu enerjiniz devam etsin tartiya da yansisin inşallah:)

selam fıstıklar
bu hafta sonları hep çok yorucu oluyor bende pazar sendromu oldu artık çamaşır ütü anam anammmm:)))
kahvaltı da bu gün ekmek yedim özlemişim ekmeği :)
çeyrek kadar ekmek
1 haşlanmış yumurta
yeşil soğan maydanoz dere otu
2 dilim peynir
çay la kahvaltımı yaptım
şimdi 10 lu bitki çayımı da içip harbe başlıycam nevresim havlu süpür sil cebelleşicem (gözüm korkuyor kalkasım yok yaaaf)

ekim2009 canim aynen beni bekleyen bir sürü is var ve ben baslayamadim bile daha :) benim de gözümde büyüyor birazdan da çarşı yapıcam.. turk kahvesini de ihmal etmeyelim kızlar metabolizmayi canli tutuyor

Canlar bende geldim kahveye kokusu burnuma geldi ohhh missss:)

Ankara yi cok seviyorum. Bizim aile Türkiye nin cesitli yerlerine dağılmış durumda yurt dışında yaşayan bile var. Ama ankara da yasama hayalim vardir hep umarim bi gun hayırlısı ile gerceklesir

Bugün canliyim ama iş yapasım yok benimde akşamda misafir var gerçi ikramlar hazır sadece ev işi var yavaştan alıyorum nedense :)

Ankara yi cok seviyorum. Bizim aile Türkiye nin cesitli yerlerine dağılmış durumda yurt dışında yaşayan bile var. Ama ankara da yasama hayalim vardir hep umarim bi gun hayırlısı ile gerceklesir

Büyük şehirde yaşamak hep korkutmuştur beni ulaşım zor herşey pahalı...
Bizşm burası küçük bir yer heryer yürüme mesafesinde kolay yaşanabilecek bir şehir:)

Bizşm burası küçük bir yer heryer yürüme mesafesinde kolay yaşanabilecek bir şehir:)

Canim bizim istanbul da yaşayan da çok kişi var ama istanbulda oturmak korkutur beni de. Ankara daha sakin ve nezih gelir bana hep başka hiçbir şehri orası kadar sevemedim

Agri da o bakımdan cok iyi simdi inicem 10 dk sonra hersey elimin altinda yarim saat içinde bir kac işimi halledip evde olabiliyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…