1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

O zamaaannn sicacikk bir cumartesi gununden IZMIRIMDEN herkese selam olsun...
Ben izmirliyim burda yasiyorum ve baska bir sehri dusunemiyorum kizlar. Hele Ankara... aman aman aman...soguk kupkuru bir hava ve deniz yok en onemliside. Izmirliler denizsiz yasayamaz...

Herkes yasadigi sehiri seviyo ne guzell bende ankarayi cok seviyorum.. annemler esimin ailesi akrabalar herkes ankarada oldugundan beklide. Koyumuzde ankarada oldugundan bag bahce insan stres atiyoo oh miss

kizlaaar Hele bi bakin...

sabah
sahanda yumurta
30 gr ezine peyniri
4 zeytin
domates maydonoz ve 1 dilim ekmek yedim

Oglen
izgara tavuk yarim pors. makarna yedim...

Ara 2 ceviz 1 hurma 1 keciboynuzu yedim...

Cokmu olmus

sabah
sahanda yumurta
30 gr ezine peyniri
4 zeytin

Oglen

Cokmu olmus

Yok canım iyi bence akşam da sebze ye tamamdır. Bu gidişle beni yakalar geçersin sen maşallah

sabah
sahanda yumurta
30 gr ezine peyniri
4 zeytin

Oglen

Cokmu olmus
Yoo cok degil bence canm..afiyet olsunn kahvaltin bana az gibi geldi ben kahvaltida cikolatalar receller falan da yiyorum( tabi hergun degil)
yumurtayi bi tane mi yedin

Form caylari yesil cay ic canim iyi gelir.. yemeklerden de pirasa bamya bezelye kabak gibi posali sebze yemekleri yersen duzelir...

Yok canım iyi bence akşam da sebze ye tamamdır. Bu gidişle beni yakalar geçersin sen maşallah

Yoo cok degil bence canm..afiyet olsunn kahvaltin bana az gibi geldi ben kahvaltida cikolatalar receller falan da yiyorum( tabi hergun degil)
Form caylari yesil cay ic canim iyi gelir.. yemeklerden de pirasa bamya bezelye kabak gibi posali sebze yemekleri yersen duzelir...

tamam o zaman canlar...
evet canim 1 yumurta yedim.
yari ac kalkmaya calisiorum sofradan. Ama oglen guzel doydum. Acaba cokmu yedim diye dusundum

Kizlar yabanci dizi seyredermisiniz
ben the walking dead izliyorum... mukemmeldir. 4. Sezondaimsu anda. Sizin seyredip begendiginiz yabanci diziler varmi

Ve kızlar benim için önemli olan akşam menuleri
1.5 fırında alabalık
salata
1 dilim ekmek
diyet kola eşliğinde

sabah 30 dk bisiklet sürdum
şimdi de 35 dk açık hava da yürüyüş yaptım
3 lt su bitti 4 lt ye tamamlayacagim

Iyi aksamlar canlarimm
Sabah menumu yazmistim..
Kahvaltidan sonra yesil cay
Oglen:kepekli tost 1 bardak ayran yesillik
Ara: 1 tane elma
Aksam:1 kase corba salata ve yogurt
Biraz once 1 bardak sut ictim
Suyu 3 lt. Icebildim bugun birazdan yuruyus yapicam

rica ederim cnm uyarmak ne demek olurmu öyle şey sende bende bi aksilik görsen söyle
ama son olarak abur cuburdan ziyade şimdi gözüme bişey takıldı:tulum peynir vucudundaki ödemi o tutuyor bence cnm
onu yarım yağlı bir peynirle değiştirirsen bence sorun çözülcek gibi geliyor
Kizlar nerdesiniz??
ben dün tam sana mesajı yollaya bastım gümmm elektrik sayacım yandı daha yeni gelip taktılar cinnet geçirdim
o düzeldi dedim şimdide sim kartımı okumuyo telim nedir başımdaki kara bulutlar ya

Bu arada matrenin bebeginin sıkıntisi bendede basladi. Hafiften kabizim
cnm yeşil çay iç yanındada iki tane kuru kayısı ye tamamdır

Kizlar yabanci dizi seyredermisiniz
ben the walking dead izliyorum... mukemmeldir. 4. Sezondaimsu anda. Sizin seyredip begendiginiz yabanci diziler varmi
ben bir tane bile türk dizisi izlemem hep yabancı dizi ve animeleri izliyorum :))
kız ne edicen ölüleri yakaladıklarını yiyorlar zati ben 2 sezon izledim bıraktım onu

akşam herkes ayrı hava öttürüp başka şeyler yiyince bende haşlanmış eti güzelce kıydım yeşillekle çeyrek ekmeğe bastım yedim 1 kaşıkta zeytin yağlı pırasa :))
o değilde ben yine ayçekirdeğine dayanamadım oğlumla film izlerken yedim valla(
sihirli orman filmini izledim kadrosuna aldanıp tam bir zaman kaybı tavsiye etmiyorum ama müzikaldir severim derseniz siz bilirsiniz:))

ne güzel yapmışsınnız tatlıtambalak ben zaten hiç tv izlemem çok nadir akşamları haberlere bakarım oda canımı sıkar netten okuması daha iyi geliyor bana
çocuk için aslında neti bile kapatsak yeri de bu defada ben kafayı sıyırırım sıkıntıdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…