Merhaba hanımlar ben de size katılmak isterim mümkün mudur
ne güzel yapmışsınnız tatlıtambalak ben zaten hiç tv izlemem çok nadir akşamları haberlere bakarım oda canımı sıkar netten okuması daha iyi geliyor bana
çocuk için aslında neti bile kapatsak yeri de bu defada ben kafayı sıyırırım sıkıntıdan :)
rica ederim cnm uyarmak ne demek olurmu öyle şey sende bende bi aksilik görsen söyle
ama son olarak abur cuburdan ziyade şimdi gözüme bişey takıldı:tulum peynir vucudundaki ödemi o tutuyor bence cnm
onu yarım yağlı bir peynirle değiştirirsen bence sorun çözülcek gibi geliyor
ben dün tam sana mesajı yollaya bastım gümmm elektrik sayacım yandı daha yeni gelip taktılar cinnet geçirdim
o düzeldi dedim şimdide sim kartımı okumuyo telim nedir başımdaki kara bulutlar ya
cnm yeşil çay iç yanındada iki tane kuru kayısı ye tamamdır
Zaten o internet yok mu çocuklar için çok tehlikeli ebeveynler çok dikkatli olmalı. Takip ci olmalı. Bizim sadece telefonlar da net var sınırlı o da evde ekstra yok.... datanabildigimiz yere kadar böyle gideriz inşallah
harikasın gerçekten tebrik ederimZaten o internet yok mu çocuklar için çok tehlikeli ebeveynler çok dikkatli olmalı. Takip ci olmalı. Bizim sadece telefonlar da net var sınırlı o da evde ekstra yok.... datanabildigimiz yere kadar böyle gideriz inşallah
Ne güzel canim evinde televizyonun yokmuş. Bende basarabilseydim keşke. Ben tutarim ve cabuk alışirim belki ama esim asla kabul etmez. Eve gelir gelmez ilk iş tv yi acar
Ayyy milad yarın sonuclarimizi ben de merakla bekliyorum.
harikasın gerçekten tebrik ederim
benim oğlum 13 yaşında saatli hafta sonları izin veriyoruz nete oynadığı oyunları da biliyorum ama sürekli tepesinde dikilmekte olmuyor elinden akıllı telefonunu aldık geçen yaz vayfiden giriyordu ders çalışmak yerine oyuna bakıyordu odasında
harikasın gerçekten tebrik ederim
benim oğlum 13 yaşında saatli hafta sonları izin veriyoruz nete oynadığı oyunları da biliyorum ama sürekli tepesinde dikilmekte olmuyor elinden akıllı telefonunu aldık geçen yaz vayfiden giriyordu ders çalışmak yerine oyuna bakıyordu odasında
Canım benim eşim polis zaten çok yoğun çalışıyor. Bide eve geldiğinde televizyon Internete düşkün olsa hemen başına geçse... hepten sıkılırım vallahi
Kiz sen iyi gidiyorsun maşallah
Ama su doksanda takili kalmak kabusum oldu benimhayırlısı ile ibre kipirdasin asagi artik yaaa
Sabırla devam edersen gidecek canım senin kilolar da ben artık bozmayacam inşallah. Irmik helvası yaptım bugün yemekten sonra yemedim azcık sabret zamanı gelince yersin diye diye yemedim. Bu iş olacak inşallah 11 mayisa kadar 75 olmak istiyorum
tesekkur ederım cnm oyle oldu evetGecmis olsun. Aksilikler yaşamışsin. Yaa yarim yagli peynir yiyemem yani hem dogal oolmuyor diye düşünüyorum hemde kendime ozel ürünler almak istemiyorum. Ama tuzunu aldigim beyaz peynir yiyebilirim canim. Teme düzenimi değiştim ara öğün ve öğle yemeğini be ekledim bugün bakalim sonuc nolur yarin
Aman o internet basa bela. Benim bir çok arkadaşım eşini pc başından kaziyarak bile kaldiramiyor. Bizim cocuklarin pc yok tablet var ama internet yok evde sadece telefonlarda var. Uzunca sure düşünmüyorum inşallah
tesekkur ederım cnm oyle oldu evet
damak tadın birden değişmez zaten yavaş yavaş benki zehir tuzlu keçi peynirleri urfa paynirleri yiyen şahıstım :)
demek ki neymiş miladcım hemen moral bozmaya gerek yokmuş basküle her defasında güven olmaz senin adına bende çok sevindimBugun 89.6 fark -900 gr oldu cokkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?