1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Zaten o internet yok mu çocuklar için çok tehlikeli ebeveynler çok dikkatli olmalı. Takip ci olmalı. Bizim sadece telefonlar da net var sınırlı o da evde ekstra yok.... datanabildigimiz yere kadar böyle gideriz inşallah

Gecmis olsun. Aksilikler yaşamışsin. Yaa yarim yagli peynir yiyemem yani hem dogal oolmuyor diye düşünüyorum hemde kendime ozel ürünler almak istemiyorum. Ama tuzunu aldigim beyaz peynir yiyebilirim canim. Teme düzenimi değiştim ara öğün ve öğle yemeğini be ekledim bugün bakalim sonuc nolur yarin

Ne güzel canim evinde televizyonun yokmuş. Bende basarabilseydim keşke. Ben tutarim ve cabuk alışirim belki ama esim asla kabul etmez. Eve gelir gelmez ilk iş tv yi acar

harikasın gerçekten tebrik ederim
benim oğlum 13 yaşında saatli hafta sonları izin veriyoruz nete oynadığı oyunları da biliyorum ama sürekli tepesinde dikilmekte olmuyor elinden akıllı telefonunu aldık geçen yaz vayfiden giriyordu ders çalışmak yerine oyuna bakıyordu odasında

Ne güzel canim evinde televizyonun yokmuş. Bende basarabilseydim keşke. Ben tutarim ve cabuk alışirim belki ama esim asla kabul etmez. Eve gelir gelmez ilk iş tv yi acar

Canım benim eşim polis zaten çok yoğun çalışıyor. Bide eve geldiğinde televizyon Internete düşkün olsa hemen başına geçse... hepten sıkılırım vallahi

Tabi ki tepesinde dikilmek olmaz ama en azından bilgisayar salonda yani oturduğumuz oda da olmalı kontrol açısından. Saatli olmasi güzel canim

Tabi ki tepesinde dikilmek olmaz ama en azından bilgisayar salonda yani oturduğumuz oda da olmalı kontrol açısından. Saatli olmasi güzel canim

Canım benim eşim polis zaten çok yoğun çalışıyor. Bide eve geldiğinde televizyon Internete düşkün olsa hemen başına geçse... hepten sıkılırım vallahi

Aman o internet basa bela. Benim bir çok arkadaşım eşini pc başından kaziyarak bile kaldiramiyor. Bizim cocuklarin pc yok tablet var ama internet yok evde sadece telefonlarda var. Uzunca sure düşünmüyorum inşallah

Kiz sen iyi gidiyorsun maşallah
Ama su doksanda takili kalmak kabusum oldu benim hayırlısı ile ibre kipirdasin asagi artik yaaa

Sabırla devam edersen gidecek canım senin kilolar da ben artık bozmayacam inşallah. Irmik helvası yaptım bugün yemekten sonra yemedim azcık sabret zamanı gelince yersin diye diye yemedim. Bu iş olacak inşallah 11 mayisa kadar 75 olmak istiyorum

Bravo sana bende esime cay hazırladım pismaniyeler cikolatalar şekerlemeler vardi cay bile icmedim canim çeker diye. Form cayimi ictim

Sabah ev supurme ardından carsi ardindan yemek ardindan banyo wc mutfak temizliği bana mısın demedi. Hic yorumluyorum yaa uykum gelsin diye çalışıp duruyorum ama gelmedi yinede ben zorla uyumaya çalışacağım iyi geceler kizlar uyuyalim incelelim))

tesekkur ederım cnm oyle oldu evet
damak tadın birden değişmez zaten yavaş yavaş benki zehir tuzlu keçi peynirleri urfa paynirleri yiyen şahıstım :)

Aman o internet basa bela. Benim bir çok arkadaşım eşini pc başından kaziyarak bile kaldiramiyor. Bizim cocuklarin pc yok tablet var ama internet yok evde sadece telefonlarda var. Uzunca sure düşünmüyorum inşallah

Çok haklısınız kızlar ben okul zamanı hafta içi izin vermiyorum ama şimdi ders programı var artık onun için açılacsk mecbur öğretmrn oradan ödev verecek günde bir saatte televizyon kuralı koydum inşallah uyarız bakalım bu devirde uzak tutmak çok zor...

slm kızlar nasılsınız bir süredir giremedim geçmişte baya birikmiş okumaya vaktimde yok birazdan hastaneye gidicem annem ameliyat oldu dizinden kilolu oluncada anca toparlanıyor yarın çıkıcak inş.. tabi burdan uzak olunca diyet felanda kalmadı beni bu haftada izinli yazarsanız sevinirim haftaya inş kaldığım yerden devam edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…