- 11 Şubat 2009
- 184
- 100
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam sakin ekmek yeme nadyacim simit4 dilim ekmek yerine geciyor bide bali biraksan super olcek![]()
Akşam yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Bir tabsk kiymali ıspanak
Yogurt
Cok mu olmuş
Evet ac durdum sonrada patates kizartmasina saldirdim iki tabak hemde sonrada bi tane benimo ...kotu bir gun
4 dilim mii
aclıktan öluyorum su an aksam yemegımı daha yemedım.
o zaman gece sut yerıne aksam 1 dılım ekmek yesem olmazmı![]()
bu hafta cezalıyım ızın alıyorum sızden ne yapıyım yemek ıcın :)
ben de sonradan kacamak yapmıyım dıye dedım 1 dılım ekmegı ama denıycem ekmeksız once :)
Nadyacim olmuyo boyle 4 ogun ne yap ne et 6 ogune cikar derim sabah kal kahvaltini yap geri yat bebegim bak aciktin ..simit 4 dilim ekmek hemde glisemik indeksi cok yuksek yani sekerini tavan yaptirip 1 saat gecmeden dibe vufduruyo ve sen hemen acikiyosun yesen bile sabah ye ki gun icinde yakabilesin4 dilim mii
aclıktan öluyorum su an aksam yemegımı daha yemedım.
o zaman gece sut yerıne aksam 1 dılım ekmek yesem olmazmı![]()
Cok haklisin doktorda ayni seyi soylemisti benim listedede et oglen yeniyo ksamda sebze yogurt ekmek varBen etli yemekleri genelde öğlen yiyorum ki aksama daha kolay doymamı saglasin
Slkma canini oyle olsun bakalim ..relax ol sen yeterki stres yapma insallah tez zamanda hayirli bir is bulursun canim ..meslegin neydi bu aradaben de ıstıyorum 3 ana 3 ara ogun,
o zaman aksamkı sutumu de ıcıyım( ama bugun yok sımıtten dolayı)
2 ana 3 ara ogun olsun gırene kadar işe.
boyle ıdare edecm mecbur sımdılık
abur cuburu bırakıyım da bu da yeter smdılık bakalım![]()
Slkma canini oyle olsun bakalim ..relax ol sen yeterki stres yapma insallah tez zamanda hayirli bir is bulursun canim ..meslegin neydi bu arada
çok değil canım gayet normal yemişin...Akşam yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Bir tabsk kiymali ıspanak
Yogurt
Cok mu olmuş