- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
İlkaycim benim oglumda oglenci ama ben beklemeden yiyorum esim ve cocuklara hazirladigimdada yesil cay iciyorum onlar yerken seninde agzin bos durmasin canim yoksa yersinMilad cim cok doğru söylüyorsun biliyorum ama benim cocuklar öğlenci ve akşam 7de eve geliyorlar ancak 7.30da yemeğe oturabiliyoruz spor oldugu gunler erken yedim bu seferde eşim kızıyor bizimle yemiyorsun diye otursam gene yiyorum ama dediğin gibi ara öğün yapmayabilirim
Insallah canim deniycembakalımİlkaycim benim oglumda oglenci ama ben beklemeden yiyorum esim ve cocuklara hazirladigimdada yesil cay iciyorum onlar yerken seninde agzin bos durmasin canim yoksa yersin
günaydın arkadaşlar aslında kalkalı çok olduda anca yazmaya vakit buldum.. akşamları erken yattığım için akşam menümü sabah yazıorum dün akşamki yemeğim
200gr kıymalı bezelye
130gr pilav
yarım kase çorba(1 kepçe)
1 bardak ayran.. dün oruçluydum..yemekleri az yağlı diyetime uygun yapıyorum her zamanki gibi içine ne koyarsam tartıp kalori hesabı yapıyorum
sabah kahvaltım
30gr peynir
75gr ekmek
1 tavada yumurta
1 fincan çay....birazdan ara olarak 2 mandelina yiyicem
bu hafta listede ben sonuncu olcam sanırım regl dönemim gelmişti akşam başladı bir kaç gündür kilom sabit oynamıyor regl döneminden kaynaklanıyor sanırım çünki diyetimi bozmadım ama biraz moralim bozuluyor sürekli tartıda aynı rakkamı görmekten
Afiyet olsun tatlim
Miladcim diyete baslayali benimde basagrilarim azaldi cok sukur amam aman masallah diyim nazar degmesin
Wetu Cum
inan ben dün sabah ve bugün sabah tartı da ki farkı görünce şok oldum yani arada tam 2200 fark vardı fazla çıktım yani. Turşu sağlam falan derken sisitim herhalde. Ama bugün bol su ve yeşil çay ile bayagi ödem attım. Takma yani kafana sen diyetine devam et gider kilolar...
Canim sonuclari birinci mesajada yazsanda gorsek ne ka guzel olur..milad2t: 37483680 .!.:Kizlar yarin saatTartiimini yapalım tarti bildirimini soyle olsun lutfen:
Gecen hafta kilo:?
Şuanki kilo:?
Fark:?
Hedef :?
Bunları zikretmek verdiginiz onemle eşdeğer. . Fikrimiz neyse zikrimiz o olsun:)
Ben varim dostumKızlar aranızdan birini kendime bu hafta rakip almak istiyorum
rekabetimiz de hiç kaçamak yapmadan dayana bilmek olacak... ve birbirimize söz vereceğiz
Bana uyar canimmilad201arad3850 .!.:sorun su ki ben liste yapamıyorum ama dilerseniz ilk hafta ile guncel kilo farkı her hafta yenilenebilir herkes fikrini söylesin. guzel olur sanki aradaki farki görmek iyi gelecektir
Kızlar aranızdan birini kendime bu hafta rakip almak istiyorum
rekabetimiz de hiç kaçamak yapmadan dayana bilmek olacak... ve birbirimize söz vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?