1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Afiyet olsun tatlim
Miladcim diyete baslayali benimde basagrilarim azaldi cok sukur amam aman masallah diyim nazar degmesin

Milad cim cok doğru söylüyorsun biliyorum ama benim cocuklar öğlenci ve akşam 7de eve geliyorlar ancak 7.30da yemeğe oturabiliyoruz spor oldugu gunler erken yedim bu seferde eşim kızıyor bizimle yemiyorsun diye otursam gene yiyorum ama dediğin gibi ara öğün yapmayabilirim

İlkaycim benim oglumda oglenci ama ben beklemeden yiyorum esim ve cocuklara hazirladigimdada yesil cay iciyorum onlar yerken seninde agzin bos durmasin canim yoksa yersin

Benim eşimde aaynı beraber yemek yiyemiyorum diyor. Ama akşam işe gittiği zaman saat 8 de geliyor. Yemek yiyene kadar 8.30 u buluyor. Bende o günler erken yiyorum.evde olunca beraber yiyoruz

Su mutfak tartisi isini iyice düşünmeye basladim sayende.:) bende yemekleri az yagli yapmaya Basladim benim esimde oldukca kilolu onada iyi geliyor çocukların Kilo pproblemi yok ama olmasın diye iyi oluyor biz cektik Onlar cekmesin su kilo illetini
Wetucum bence kilo olayını Aklina takma bence dediğin gibi regl döneminden dolayıdir sonrasında daha hizli gidecek

Afiyet olsun tatlim
Miladcim diyete baslayali benimde basagrilarim azaldi cok sukur amam aman masallah diyim nazar degmesin

Evet ya vücudumuza neler etmisiz burdan anlamak mümkün hele kurban Bayramı'nda ne kotu olmustum catlayacak gibiydi .. tabi et tatlı çikolata derken hakettim

Öğle

Bir tabak kurutulmus sebze yemeği
4 kasik sehriyeli pilav
2tavuk but
2kasik yogurt

Wetu Cum
inan ben dün sabah ve bugün sabah tartı da ki farkı görünce şok oldum yani arada tam 2200 fark vardı fazla çıktım yani. Turşu sağlam falan derken sisitim herhalde. Ama bugün bol su ve yeşil çay ile bayagi ödem attım. Takma yani kafana sen diyetine devam et gider kilolar...

Kizlar yarin saat 11 e kadar kilo bildirimini yapalım tarti bildirimini soyle olsun lutfen:

Gecen hafta kilo:?
Şuanki kilo:?
Fark:?
Hedef :?

Bunları zikretmek verdiginiz onemle eşdeğer. . Fikrimiz neyse zikrimiz o olsun:)

Daha once kv tartisini kullaniyodun bence senden degil tartidan kaynaklaniyor olabilir fark

Yok yok benim tartının ayağı kırılmış onu kaldırdım. Hemen komsu dan aldım tartı onunla gorumcemin ki aynı. Yaaa.... yarın bakem je olacak

milad2t: 37483680 .!.:
Kizlar yarin saatTartiimini yapalım tarti bildirimini soyle olsun lutfen:

Gecen hafta kilo:?
Şuanki kilo:?
Fark:?
Hedef :?

Bunları zikretmek verdiginiz onemle eşdeğer. . Fikrimiz neyse zikrimiz o olsun:)
Canim sonuclari birinci mesajada yazsanda gorsek ne ka guzel olur..

Kızlar aranızdan birini kendime bu hafta rakip almak istiyorum
rekabetimiz de hiç kaçamak yapmadan dayana bilmek olacak... ve birbirimize söz vereceğiz

Kizlar bende iki tarti var biri elekronik biri mekanik iki tarti esimi ve cocuklari ayni tartiyo bana gelince mekanik 4 kilo eksik tartiyo saka gibi ya

sorun su ki ben liste yapamıyorum ama dilerseniz ilk hafta ile guncel kilo farkı her hafta yenilenebilir herkes fikrini söylesin. guzel olur sanki aradaki farki görmek iyi gelecektir

milad201arad3850 .!.:
sorun su ki ben liste yapamıyorum ama dilerseniz ilk hafta ile guncel kilo farkı her hafta yenilenebilir herkes fikrini söylesin. guzel olur sanki aradaki farki görmek iyi gelecektir
Bana uyar canim

Kızlar aranızdan birini kendime bu hafta rakip almak istiyorum
rekabetimiz de hiç kaçamak yapmadan dayana bilmek olacak... ve birbirimize söz vereceğiz

Guzel olurda ben soz veremiyorum insanız o an karşı koyamadigimiz birsey olursa nolcek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…