Tamam canim bende boylelikle kendimi sinamis olacagimDestinacım tamamdır anlaştık seninle ama sadece 1 haftalık yarın başlıyoruz seninle
Şimdi karışık meyve yedim 1
1 cay bardağı süt
1 tane büyük kurabiye
1 kaşık ta çikolata yedim
hesapta olmayan eklemeler oldu ama çok güzeldi. Bunu kaçamak olarak saymıyorum akşam hafif geçer artık. Salata ve bir parça tavuk yerim o kadar. Öğlen yemeğini erken yerine acıktım. Ama açlığım ve aç gözlü halim de gitti.
Kızlar bu arada bugün kizimla çok guzel vakit geçirdik. Erkenden beraber kahvaltı yaptık sonra kalipli kurabiye ler. . Oyun oynamaya bu haline çokggüzel yansıdı olumlu davranışlar sergiledi hep. Allah bana güç versin de bende kizimla iyi olayım. Çok yoruluyorum
Tamam canim bende boylelikle kendimi sinamis olacagim
kızlar merhabe sonunda gelebildim 3 gündür yoğun bir düğün koşturmacasından sonra tabiki diyet namına bişey kalmadı. kilo alacak kadar yemedim ama vercek kadar az da yemedim. biraz da fazla alkol kullanınca benim diyet yalan oldu. ama yarından itibaren aynı tempoda diyete devam. yarın çok parlak haberler veremicem oysaki hırs yapmıştım birinci olucam diye. haftaya artık. bu arada sizleri takip ettim az önce iyi gidiyorsunuz kızlar umarım hepiniz bolca kilo vermişsinizdir.
kızlar merhabe sonunda gelebildim 3 gündür yoğun bir düğün koşturmacasından sonra tabiki diyet namına bişey kalmadı. kilo alacak kadar yemedim ama vercek kadar az da yemedim. biraz da fazla alkol kullanınca benim diyet yalan oldu. ama yarından itibaren aynı tempoda diyete devam. yarın çok parlak haberler veremicem oysaki hırs yapmıştım birinci olucam diye. haftaya artık. bu arada sizleri takip ettim az önce iyi gidiyorsunuz kızlar umarım hepiniz bolca kilo vermişsinizdir.
estafurullah canım niye ters gelsin. haftanın yedi günü çalışan insanım öyle gezip tozma veya bi arkadaş çevremle görüşmem çok nadir. bende evde 15 te bir oturur içerim stresimi sıkıntımı anca öyle atabiliyorum. herkesin bi rahatlama yolu vardır benimkide böyle. yoksa inançlı bir insanım şükürler olsun. öyle elinde şişe gezen bi tip değilim yani. yanlış anlama milatçım. teşekkür ederim duyarlılığın içinCanim ara ogunun biraz ana öğün gibi olmuş ama Allahtan aksam telafi ediyorsun afiyetler olsun
Buna sevindim Amin canim Allah cumlemize guclu anne ve guclu kullar olmayi nasip etsin. .amin.
Bir kac hafta geçsin diyet konusunda biraz daha saglam bir durusum olsun bende yapıcam insallah.. basarilar arkadaslar:)
Amacim asla yargılamak yada elestirmek amacli degil sadece ilgi duydum bu duruma ve paylaşmak istedim. Istersen cevap vermeyebilirsin de.. inancli bir insan oldugunu düşünüyorum oylr bir izlenim aldim en azından alkol kullanmak neden?? Ama bu sorum ters gelirse lütfen kusura bakma ve hic okumamış gibi gec
Nehir bence menu bir pazar kacamagi icin gayet makul bence iyi yapmışsın.
Ahuelazehram anlayisli cevabin için tsk ederim
Az once 1 sigara böreği yedim moralim bozuldu bütün gün bosa mi gitti acaba diye ama kalorisine baktim 65 kalori bir neskafe kadar yine iyi sayilirfim bugün beğendim:) ama eleştiri olursa kabul ederim cezami keser 20 dk yürüyüş e hazırım ben
kılom 1 kılo farketmış yanı verememıs gorunuympmCanım beni de en çok zorlayanlardan bir tanesi alkol alamamak. Diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Kalorisinden ve yanında yiyeceğim atıştırmalıklardan korkuyorum çünküKilonu ne kadar etkilemiş yazabilir misin?
Aldin mi verdin mi?kılom 1 kılo farketmış yanı verememıs gorunuympm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?