1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Haydi kızlar spora:) pazar mazar yok yarın bildirim gunu haydinnn baka

Destinacım tamamdır anlaştık seninle ama sadece 1 haftalık yarın başlıyoruz seninle

Şimdi karışık meyve yedim 1
1 cay bardağı süt
1 tane büyük kurabiye
1 kaşık ta çikolata yedim
hesapta olmayan eklemeler oldu ama çok güzeldi. Bunu kaçamak olarak saymıyorum akşam hafif geçer artık. Salata ve bir parça tavuk yerim o kadar. Öğlen yemeğini erken yerine acıktım. Ama açlığım ve aç gözlü halim de gitti.

Destinacım ben haftaya bu tarz yemem söz verdik ya birbirimize

Kızlar bu arada bugün kizimla çok guzel vakit geçirdik. Erkenden beraber kahvaltı yaptık sonra kalipli kurabiye ler. . Oyun oynamaya bu haline çokggüzel yansıdı olumlu davranışlar sergiledi hep. Allah bana güç versin de bende kizimla iyi olayım. Çok yoruluyorum

kızlar merhabe sonunda gelebildim 3 gündür yoğun bir düğün koşturmacasından sonra tabiki diyet namına bişey kalmadı. kilo alacak kadar yemedim ama vercek kadar az da yemedim. biraz da fazla alkol kullanınca benim diyet yalan oldu. ama yarından itibaren aynı tempoda diyete devam. yarın çok parlak haberler veremicem oysaki hırs yapmıştım birinci olucam diye. haftaya artık. bu arada sizleri takip ettim az önce iyi gidiyorsunuz kızlar umarım hepiniz bolca kilo vermişsinizdir.

Canim ara ogunun biraz ana öğün gibi olmuş ama Allahtan aksam telafi ediyorsun afiyetler olsun

Buna sevindim Amin canim Allah cumlemize guclu anne ve guclu kullar olmayi nasip etsin. .amin.

Tamam canim bende boylelikle kendimi sinamis olacagim

Bir kac hafta geçsin diyet konusunda biraz daha saglam bir durusum olsun bende yapıcam insallah.. basarilar arkadaslar:)

Amacim asla yargılamak yada elestirmek amacli degil sadece ilgi duydum bu duruma ve paylaşmak istedim. Istersen cevap vermeyebilirsin de.. inancli bir insan oldugunu düşünüyorum oylr bir izlenim aldim en azından alkol kullanmak neden?? Ama bu sorum ters gelirse lütfen kusura bakma ve hic okumamış gibi gec

Boool karbonhidratlı bir pazar gününden merhaba Karı koca haftanın en az 6 günü çalışıyoruz, eve iş getiriyoruz, bir de bebek derken beraber geçirebildiğimiz her anı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün baktık ki ikimiz de evdeyiz, kızı annemlere bırakıp dışarıya attık kendimizi :)

Sabah=
1 dl çavdar ekmeği
2 kk light beyaz peynir
Salatalık
Domates
1 adet köy biberi
Şekersiz çay

Gerisini öğün öğün yazamayacağım çok düzensiz çünkü

Yarım paket etiform mısır+pirinç patlağı+Ayran (Sinema için yeni alternatifim. Nachoslara içim gitti ama eşim yerken yemedim)
Yarım paketten de az Kellogs K Flakes Domates ve Naneli kraker
2 adet Saklıköy bisküvi

Sonraaa da Fırında sütlaç + 1 top sade dondurma yedim
Eşimin profiterolünden de 1 kaşık tırtıkladım

Daha da bir şey yemem, bitirdim bugünü :) :)

Canım beni de en çok zorlayanlardan bir tanesi alkol alamamak. Diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Kalorisinden ve yanında yiyeceğim atıştırmalıklardan korkuyorum çünkü Kilonu ne kadar etkilemiş yazabilir misin?

estafurullah canım niye ters gelsin. haftanın yedi günü çalışan insanım öyle gezip tozma veya bi arkadaş çevremle görüşmem çok nadir. bende evde 15 te bir oturur içerim stresimi sıkıntımı anca öyle atabiliyorum. herkesin bi rahatlama yolu vardır benimkide böyle. yoksa inançlı bir insanım şükürler olsun. öyle elinde şişe gezen bi tip değilim yani. yanlış anlama milatçım. teşekkür ederim duyarlılığın için

Nehir bence menu bir pazar kacamagi icin gayet makul bence iyi yapmışsın.

Ahuelazehram anlayisli cevabin için tsk ederim

Az once 1 sigara böreği yedim moralim bozuldu bütün gün bosa mi gitti acaba diye ama kalorisine baktim 65 kalori bir neskafe kadar yine iyi sayilirfim bugün beğendim:) ama eleştiri olursa kabul ederim cezami keser 20 dk yürüyüş e hazırım ben

Aynen canım, eşime kalsa neler neler yemiştim Ucuz atlattım.

1 sigara böreği için üzülmeye değmez bence, sık sık yemediğin sürece sorun olmaz :) Ben bir hafta birkaç defa kahvaltılarda börek poğaça falan kaçırmıştım, yine de 1.8 kg vermiştim :)

kılom 1 kılo farketmış yanı verememıs gorunuympm

Bugünkü menum
Sabah neskafe icerek baslamistim kahvaltiya kayinvalideleri çağırdık onlarda simit getirmişler peynir zeytin domates salatalik çay ve bir simit yedim biliyorum kalorisi cok pismanim
Ara saat 2de bir mandalina bir elma yedim
Oglen yemedim
Saat 4 te bir saat tempolu yürüyüş birazda ic bacak hareketleri yaptim
aksam saat 6.40 bir kase corba kiymali ispanak yemegi bir dilim ekmek ve yoğurt yedim artik dukkani kapattım sanirim bu menuyle yarin fazla çıkarım

Aksam yemegim
Saat 18 de bitti

8 yk kiymali patlican yemegi
2 kasik yogurtla kirmizi biberli cacik ( miladdan kopye cektim )
2 dilim ekmek
1 kepce sehriye corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…