- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bugünkü menum
Sabah neskafe icerek baslamistim kahvaltiya kayinvalideleri çağırdık onlarda simit getirmişler peynir zeytin domates salatalik çay ve bir simit yedim biliyorum kalorisi cok pismanim
Ara saat 2de bir mandalina bir elma yedim
Oglen yemedim
Saat 4 te bir saat tempolu yürüyüş birazda ic bacak hareketleri yaptim
aksam saat 6.40 bir kase corba kiymali ispanak yemegi bir dilim ekmek ve yoğurt yedim artik dukkani kapattım sanirim bu menuyle yarin fazla çıkarım
Aksam yemegim
Saat 18 de bitti
8 yk kiymali patlican yemegi
2 kasik yogurtla kirmizi biberli cacik ( miladdan kopye cektim )
2 dilim ekmek
1 kepce sehriye corbasi
Ben kilo vermem gibi geliyor amma bakilim.... aslında dün vermiştim deeee bugün şiştik.... Eğer hedefe ulaşamazsam. Hedefi dahada aşağı cekecegim
merhaba kızlar,
bılıyorsunuz sıze soz verdıgımden dolayı kacamak yapmadım bu hafta,
fakat bugun bır tanıdıkkla dısarı cıktık,
dıyette oldugumu ve arkadaslarıma da soz verdıgımı soylememe ragmen zorla tatlı yedırdı,sevmem yemıycem dedım dırettım ama zorla yedırdı,yarım porsıyon kunefe yedım kızlarr,hepınızden ozur dılıyorum.
fakat bunun karsılıgında aksam yemegı yemedım,meyveyle gecıstırdım,sanırım kalorılerı de yaklasık aynı(250 kcal,yarım porsıyon oldugu ıcın).onun ıcın aslında dıyetımın dısına cıkmadım.
ama yıne de sıze soylemek ıstedım sonucta soz vermıstım yemeyecegıme,aslında canım da ıstememıstı ama artık ayıp oldu cok ısrar ettıbaya unlu bır kunefecıye gıtmıstık yemeden gıtmek olmaz dedı ,yapabılecegım bısey yoktu
bakalım yarınkı tartıda ne gorecegım,bugun spor da yapamadım bılgınıze..
Miladcım dikkatimi çekti de sen sporunu sanki parça parça yapıyor gibisin. Vücut yağ yakmaya 45 dk sonra başlıyor. Bence engel olan yoksa küçük çocuk falan 1 saate kesintisiz
Tamamla... daha iyi sonuç alırsın.
Bende bu ramazan gebelikten dolayi oruç tutamadım. 30 günüm var. Ve ben kış boyunca pazartesi perşembe günü oruçlu olacağım inşallah.
Hepinize iyi geceler çok aşırı yorgunum. Yarın güzel uyanır inşallah
Allah kabul etsin canim bende oyle karar almistim pazartesi persembe tutayim diye amayarin bi musterim gelecek hemde yakin arkadasim o yuzden kararsizim tutsam mi tutmasammi diye bide yarin carsida isim var oruc oruc nadil olcek bilemedim du bakalim sabah ola hayrolaMiladcım dikkatimi çekti de sen sporunu sanki parça parça yapıyor gibisin. Vücut yağ yakmaya 45 dk sonra başlıyor. Bence engel olan yoksa küçük çocuk falan 1 saate kesintisiz
Tamamla... daha iyi sonuç alırsın.
Bende bu ramazan gebelikten dolayi oruç tutamadım. 30 günüm var. Ve ben kış boyunca pazartesi perşembe günü oruçlu olacağım inşallah.
Hepinize iyi geceler çok aşırı yorgunum. Yarın güzel uyanır inşallah
hepimiz yaşadık o bilinçsizlikleri. hataları yapa yapa öğrendik doğruları tabiki :)hep destek tam destek canim
canim ayda 2 kilo gitsin kalici gitsin demi yoksa ayda 10 kiloda veririz ama bir ay sonra aliriz ,ay 10 kilo dedimde aklima geldiben 18 yasindayken 1 ayda 10 kilo vermistim gunde 2 saat step yapiyodum birde cok az yiyordum 1 ay sonra 10 kiloyu geri almistim ne kadar bilincsizmisim yahu
Canim masallah super vermissincanlarım canım sıkkın biraz bir iki gündür bişey yiyemedim. yarın işe başlıyorum o yüzden sabah giremem yine problem çıkmasın benim yüzümden diye şimdiden kilo bildirimi yapmak istedim canlarım
geçen hafta 113.3
bu hafta 112.1
fark 1.2 kilo
Canimm cok guzelll tebrik ederimmm sanki kendim vermis gibi sevindim her sey şu bogazda bitiyor azalttigimizda tikir tikir gidecek insallahEki Görüntüle 1283491 Gunaydin hanimlar
Gecen hafta:. İ07,8
Bu hafta ;106,1
Fark:1,7 kg cok sukur coookne kadar mutluyum bilemessiniz iki haftadir yerimde sayiyordum bu hafta aksamlari etsiz sebze yemegi yemek vede cok hareketli olmanin sonucu bu
Allah kabul etsin canım çok geçmiş olsun. Diyette bünye zayıflıyor ve çok çabuk hasta oluyoruz. sana önerim bol bol yeşil çay ve zencefil alman. tabi önce doktorBen de birazdan yaparım bildirimi
ama ben çok hastayım yaaaa..... 1 hafta oldu geçmedi hala. Bugün Dr gidecem.bugun daha da kötü oldum. Veee bugün de orucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?