Sporada basladim pazartesi gunu haftada 2 gun 4ay guducem bakalim 15subatta bitecek o gune kadar bir 15 kilo versemmmpost:76583 .!.:Canım menun guzel geldı bana,ama sporla desteklemelısın.
ben 1.68 boyunda 24 yasındayım.kılomu pzt ogrenecegım.En son 85.5 tım
Allah kolaylik versin canim bizdede durum tam tersi kucuk buyugu hic cekemiyo oglum 10 kizim 6 yasinda ..oglani gozumuzden dusurmek icin elinden geleni yapiyo , okulun rehber ogretmeniyle gorustum tartistiklarinda hakem olma birak birbirlerini yesinler dedi o gunden beri tartismiyorlar ben hakem oldukca daha cok zitlasiyorlardi ..Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe
Canim gecmis olsun bende tam atlatamadim daha bol bol ıhlamur icin cok faydasini gördüm ben.Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe
Afiyet alsun canim Bende sallama icemiyorum ve aktardan aliyorum bir bardaga 1 cay kaigi atiyorumO bardakta ki yeşil çay tabiki ama ben aktarda alipta içiyorum.sallamalari sevmiyorum.
Bu arada ayaklarimiz çıkmış kizimla kusura bakmayın
Bugünkü menum
Sabah büyük bardak limonlu su nescafe klasikkahvalti 2 dilim ekmek
Ara yarım elma bir mandalina bir bardak ayran kahvaltiyi gec yapinca oglen yemedim
Aksam kiymali taze fasulye 2 kasik yoğurt salata 2 dilim ekmek yedim birazdan kavun ve süt düşünüyorum
Yanlız şimdi yazarken farkettimki ben bugün sadece 4 bardak su ictim su hic icmiyorum
Canım 1.74 boyum 90 91 arasi oynuyorkilom.yazin 86 kiloya düşmüştüm sonra 92ye ciktim malesef... yaşım 34 iki çocuk annesiyim bende sizleri taniyabirmiyim
Sporada basladim pazartesi gunu haftada 2 gun 4ay guducem bakalim 15subatta bitecek o gune kadar bir 15 kilo versemmm
Ara .10 findik 1 kucuk greyfurt
T tatlitambak canim kahvaltıda yoğurt yemenin bir sebebi var mi yoksa sevdiğinden mi yiyorsun merak ettim pek yiyen olmaz sa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?