1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kizlar yiyip ictigimi yazayim belki bugun bi daha giremeye bilirim islerim yogun
Sabah
Klasik kahvaltim
Ara
1muz 10 findik 1 saat sonra 3 kare bitter ve sade turk kahvesi ama oglenki ekmekleri yemeyerek dengeledim
Oglen
6 yk kurufasulye
Salata 3 kasik yogurt
Sus biber tursusu
Ara 1 mandalina 3 yudum sut 1 cb leblebi
Aksam kabak borani 2 dilim ekmek yemeyi planliyorum

beni de kabul edin ne olur motivasyona cok ihtiyacim var
Aysun,canım,listeleri ben hazırlıyorum ama günlük sahibimiz Milad.
Şartlarımız düzenli takip ve paylaşımda bulunmak,menülerini yazmak kısacası aktif olmak sayfada
Bu durumda listeye girebiliyorsun.Yoksa sadece pazartesi bildirim için girilmiyor.Kimsenin ne kadar kilo verdiğini listelemek değil de beraberce motivasyonu yüksek tutarak zayıflamak asıl amacımız.
Bu hafta düzenli paylaşımlarda bulunursan eğer listemizde yerini alabilirsin Milad da onaylarsa seni.
Zaten ben en fazla 15 kişi olsun kanısındayım.Kalabalıkta takip ve tanımak zor oluyor

Selam herkese,
Okudum gün içinde ama malum işte pek aktif olamıyorum. Yine nefsimle başbaşa kaldığım bir gündü. Hocam sağolsun beni düşünmüş Bursalı kendisi haftasonu memlekete gitmiş bana da kestane şekeri getirmiş. Getirdi masama koydu. Ben de erken çıktım bugün işten anneme bıraktım :) Önceden olsa dibini görürdüm sanırım inanılmaz severim.

Nadyacım, benim bu haftasonuna 10-11 kg falan olacak muhtemelen verdiğim kilo ve sarkmaktan çok korkuyorum artık. Evimin tam karşısında fitness center var, haftada 2 ya da 3 akşam ayırabilirsem başlamak istiyorum 3-4 hafta sonra. Ama programımı düzenlemem gerekiyor, eşimin de mesailerini ayarlaması gerekiyor bebeğe bakmak için. Anneme söylesem bakar sağolsun ama akşamları dinlensin istiyorum. Onun dışında evde Leslie ile yürümeyi ve bölgesel egzersiz yapmayı tavsiye ederim canım.

cok haklisin ama ben sizinle iyi anlasicagimdan eminim cunki bir haftadir sizleri okuyorum ve sizin sayenizde yeniden diyete baslamaya karar verdim bu yuzden yeterince aktif olmaya calisicam canim

kızlarrr sıze sozum bıtınce yıne basladım ben ıpın ucunu kacırmayaaaa,
sabah klasık kahvaltı yaptım,
sonra kek yedım
sutlu kahve ıctım,
arada,1 adet elma ve 1 kucuk muz yedım,
demın de 1 bardak sutle 1 paket susamlı cubuk kraker yedım
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aksam yemegımı yıyecegım ve ondan sonra bısey yemıyecegım ınsallahhh

Hoşbulduk,kabul ettiğiniz için teşekkür ederim umarım hepimiz hedeflerimize hayırlısıyla ulaşırız ...

ilk olarak diyet geçmişimden bahsetmek istiyorum ben 6 sene evlel 1 sene içersinde uzman yardımı olmadan 143 kilodan 93 kiloya düştüm ....vücudumda sarkmalar olur diye korkumdan diyeti bıraktım sadece kilo almamak için dikkat etmeye devam ettim.ve malesef son iki sene içersinde 2 kilo 3 kilo derken bir baktım tam 18 kilo almışım bu gün dolan bardak taştı ve diyet başladı

bu günkü menüm
sabak kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
1yumurta
1 bardak tek şekerli çay

öğle
1 kase yağsız mercimek çorbası

Ara
bir dilim( top kek) büyüklüğünde kek
şekersiz çay

akşam yemeği
1 tabak kıymalı kabak yemeği
bir küçük kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Boylece artik kontenjanimizda doldu:) nadyacim haklı birbirimizi tanimak ve takip etmek icin bu kadar kisi kalmak daha iyi

Kızlar herkesin mesajini tek tek alintiladim ve uzun cevaplar yazdım ama elim bir tuşa degince hepsi silindi cok üzüldüm ama neyse sağlık olsun.

Birinci sayfayi fatmacigima soz verdiğim gibi guncelleyecektim ama zamanim olmadi eltim dogum yapıyor simdide onunla hastaneye gitmem gerekiyor anlayacaginiz uzun bir gece beni bekliyor:) arada bakarım belki opuldunyuz

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..
öğlen menüm: (elektrikler kesildi dükkanda yemek yapamadım)
1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
bu arada 1 ekmek 1 hafta gidiyo nerdeyse resmen küflenmeye başlamış ekmek ki ben bi oturuşta bir ekmeği yerdim.
1 kare bitter çkolata
bugün 2 fincan yeşil çay içtim ve bolca su

Kızlar ben bugun oruç idim misafirin gelecek yazıp kaçar ben
4 kaşık mantı kızım 1 tabak dolu dolu yedi
1.5 tane içli köfte
1 kase çorba
salata
içli köfteye nasıl hayır diyebildin canım yaa nasıl bir buçukta kalabildin? şu an önümde olsa hayatta affetmem 5 tane yerim

bu arada kızlar bu leslie nedir yaa. bana gülüceksiniz ama ben hayvanlarla çok muhattap olduğum için lessie cins köpekler olur ya köpeğiniz var onu gezdirirken yürüyosunuz sanıyordum. yeni yeni köpek olmadığını anladım

Ben neler yemişim bakalım ama niyeyse bugün çok açım hiç doymadım hiiiç

Sabah=
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalık
1 adet köy biberi
1 dl çavdar ekmeği

Ara=
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
2 adet gün kurusu

Öğle=
Beyaz peynirli salata
200 gr yoğurt

Ara=
Yarım paket altınbaşak bisküvi
300 ml ayran

Akşam=
6 yk patlıcan yemeği
3 yk light yoğurt
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
6 adet çiğ fındık düşünüyorum

Canım hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla doğsun :)

Leslie Sansone diye bir fitness eğitmeninin evde yürüyüş videoları var , bütün vücudu çalıştırıyor :)

evet o yüzden topuklu giyemiyorum bende

Ben giyiyorum seviyorum ne yapayım

143 kilodan 93 kiloyu okuyunca gözlerim açık kaldı. İnanamadım gerçekten çok tebrik ederim, şu an beslendiğin gibi mi beslenmiştin o dönemde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…