- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Aysun,canım,listeleri ben hazırlıyorum ama günlük sahibimiz Milad.beni de kabul edin ne olur motivasyona cok ihtiyacim var
teşekkür ederim ama seninde boyun güzel bence fazla uzun olmak bazen dezavantaja dönebiliyor :)
Aysun,canım,listeleri ben hazırlıyorum ama günlük sahibimiz Milad.
Şartlarımız düzenli takip ve paylaşımda bulunmak,menülerini yazmak kısacası aktif olmak sayfada
Bu durumda listeye girebiliyorsun.Yoksa sadece pazartesi bildirim için girilmiyor.Kimsenin ne kadar kilo verdiğini listelemek değil de beraberce motivasyonu yüksek tutarak zayıflamak asıl amacımız.
Bu hafta düzenli paylaşımlarda bulunursan eğer listemizde yerini alabilirsin Milad da onaylarsa seni.
Zaten ben en fazla 15 kişi olsun kanısındayım.Kalabalıkta takip ve tanımak zor oluyor
Hoşbulduk,kabul ettiğiniz için teşekkür ederim umarım hepimiz hedeflerimize hayırlısıyla ulaşırız ...Bugün bildirim gunumuzdu iyi de bir gune denk geldi tomurcuk listeye ekliyor seni bende ilk sayfaya.. burda sartimiz devamlilik bildirimler ve yediklerimizi de paylasmak tabi..zaten haftaya bildirim yapmayan yada sadece kilo bildirimi icin gelenler listeden çıkıyor. Hosgeldin:)
evet o yüzden topuklu giyemiyorum bendeAynen katılıyorum. Benim de 1.78 boyum. Topuklu giymeyi de cok severim. Dışarıda insanlar topuklu giyince uzaydan gelmişim gibi bakıyor
içli köfteye nasıl hayır diyebildin canım yaa nasıl bir buçukta kalabildin? şu an önümde olsa hayatta affetmem 5 tane yerimKızlar ben bugun oruç idim misafirin gelecek yazıp kaçar ben
4 kaşık mantı kızım 1 tabak dolu dolu yedi
1.5 tane içli köfte
1 kase çorba
salata
Kızlar herkesin mesajini tek tek alintiladim ve uzun cevaplar yazdım ama elim bir tuşa degince hepsi silindi cok üzüldüm ama neyse sağlık olsun.
Birinci sayfayi fatmacigima soz verdiğim gibi guncelleyecektim ama zamanim olmadi eltim dogum yapıyor simdide onunla hastaneye gitmem gerekiyor anlayacaginiz uzun bir gece beni bekliyor:) arada bakarım belki opuldunyuz
bu arada kızlar bu leslie nedir yaa. bana gülüceksiniz ama ben hayvanlarla çok muhattap olduğum için lessie cins köpekler olur ya köpeğiniz var onu gezdirirken yürüyosunuz sanıyordum. yeni yeni köpek olmadığını anladım
evet o yüzden topuklu giyemiyorum bende
ilk olarak diyet geçmişimden bahsetmek istiyorum ben 6 sene evlel 1 sene içersinde uzman yardımı olmadan 143 kilodan 93 kiloya düştüm ....vücudumda sarkmalar olur diye korkumdan diyeti bıraktım sadece kilo almamak için dikkat etmeye devam ettim.ve malesef son iki sene içersinde 2 kilo 3 kilo derken bir baktım tam 18 kilo almışım bu gün dolan bardak taştı ve diyet başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?