1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

leslie sansone evde yürüyüş videoları var internetten bulabilirsin hava yağmurlu soğuk olduğunda evde spor yapmak için leslie ideal...

Ben giyiyorum seviyorum ne yapayım

143 kilodan 93 kiloyu okuyunca gözlerim açık kaldı. İnanamadım gerçekten çok tebrik ederim, şu an beslendiğin gibi mi beslenmiştin o dönemde de?

o dönemde çok daha katıydım bir elmayla yada 1 bardak sütle kahvaltı ettiğimi biliyorum sağlıklı mıydı bu durum tabi tartışılır ve sürekli haraket halindeydim müzik açar saatlerce dans ederdim o zamanki irade şuanda yok malesef

Anlıyorum, ben 105.5 kg ile başladım şu an 95.7' yim, 70' e düşmek istiyorum. Benim de beslenmem çok düzensizdi o yüzden en başından beri diyetisyene gidiyorum, koruma dönemi dahil tamamlamak istiyorum bakalım..

Uff cok iyi vermissin maşallah.

bugunku menum
sabah: bir kase nesfit malesef ben sabahlari baska bisey yiyemiyorum
ogle:yarim tabak firinda kofte ve patates yemegi ve yogurt
aksam:yarim tabak taze fasulye ve yogurt
yanliz kizlar ben su icemiyorum fazla gunde bir litre ancak iciyorumdur ne yapmam lazim bilmiyorum daha fazla icmek icin
cocuklari yatirdiktan sonra da 30dakika bisiklet surucem insallah

çok güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin hedefin ne bu arada?

70 olsam yeter , 38 beden olurum muhtemelen. 80 kg iken 40 beden giyiyorum çünkü. Kilodan da daha önemlisi 38 bedene girebilmek benim için

Canım sabah kalkınca 2 bardak, her yemekten önce ve sonra 2' şer bardak içmek için kendini zorlasan başlangıç için yeter bence :)
Ben yanımda su kabı taşıyorum her daim hamileyken içmeye başladım başlarda hiç içemiyordum sonra içtikçe içesi geliyor zaten insanın.

Bugunku menum
sabah : 1 patates 3 kasik lor peyniri , 5 ceri domates 5 zeytn
Bugun gec kalktigimdan kahvaltiyi 12 de yaptim. Ondan ogle yemegi gibi oldu.
Acikinca 1 tabak limonlu mercimek corbasi , 2dilim ekmek yedim
az sonrada 1 tabak corba daha icip gunu tamamlamayi dusunuyorum. Cunku yarin yemege gitcem bugun az yiyim diyorum ne dersiniz kizlar

kızlar nılufer bızım destınayla dıger gruptan arkadasımızdı,onun cenazesı vardı gecen hafta oraya yazmıstı.onun ıcın paylasımda bulunamadı,yenı lısteyı goremıyorum nerde:)
adı varmı nıluferın?

cok haklisin ama ben sizinle iyi anlasicagimdan eminim cunki bir haftadir sizleri okuyorum ve sizin sayenizde yeniden diyete baslamaya karar verdim bu yuzden yeterince aktif olmaya calisicam canim
Hosgeldin arkadasim kolay gelsin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim

Nasil becerdiysem mesaj icinde msj gonderdim baliniz yukaridaki mesajimdaki nehirin mesajina

Nasil becerdiysem mesaj icinde msj gonderdim baliniz yukaridaki mesajimdaki nehirin mesajina

Fatmacım ya kalbin temizmiş sütlü türk kahvesi yapsam mı dedim şimdi eşime, listemde olmadığı için kararsız kalmıştım, kalorisi çok değildir dimi dimiii? :) (Vicdan rahatlatmaya çalışıyorum )

Anlıyorum, ben 105.5 kg ile başladım şu an 95.7' yim, 70' e düşmek istiyorum. Benim de beslenmem çok düzensizdi o yüzden en başından beri diyetisyene gidiyorum, koruma dönemi dahil tamamlamak istiyorum bakalım..
Masallah canim yaa 55 gunde 10kilo süper diyetisyenlemi verdin bir ben uyamiyorum herhalde diyet listelerine

Allah hayirli ömürlü olmasini nasi etsin anneyide kazasiz kurtarsin saglikla kucagina alsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…