leslie sansone evde yürüyüş videoları var internetten bulabilirsin hava yağmurlu soğuk olduğunda evde spor yapmak için leslie ideal...bu arada kızlar bu leslie nedir yaa. bana gülüceksiniz ama ben hayvanlarla çok muhattap olduğum için lessie cins köpekler olur ya köpeğiniz var onu gezdirirken yürüyosunuz sanıyordum. yeni yeni köpek olmadığını anladım
Ben giyiyorum seviyorum ne yapayım
143 kilodan 93 kiloyu okuyunca gözlerim açık kaldı. İnanamadım gerçekten çok tebrik ederim, şu an beslendiğin gibi mi beslenmiştin o dönemde de?
o dönemde çok daha katıydım bir elmayla yada 1 bardak sütle kahvaltı ettiğimi biliyorum sağlıklı mıydı bu durum tabi tartışılır ve sürekli haraket halindeydim müzik açar saatlerce dans ederdim o zamanki irade şuanda yok malesef
Ne güzel ne kadar sürede verdin bu on kiloyu ?Anlıyorum, ben 105.5 kg ile başladım şu an 95.7' yim, 70' e düşmek istiyorum. Benim de beslenmem çok düzensizdi o yüzden en başından beri diyetisyene gidiyorum, koruma dönemi dahil tamamlamak istiyorum bakalım..
Ne güzel ne kadar sürede verdin bu on kiloyu ?
Uff cok iyi vermissin maşallah.ilk olarak diyet geçmişimden bahsetmek istiyorum ben 6 sene evlel 1 sene içersinde uzman yardımı olmadan 143 kilodan 93 kiloya düştüm ....vücudumda sarkmalar olur diye korkumdan diyeti bıraktım sadece kilo almamak için dikkat etmeye devam ettim.ve malesef son iki sene içersinde 2 kilo 3 kilo derken bir baktım tam 18 kilo almışım bu gün dolan bardak taştı ve diyet başladı
çok güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin hedefin ne bu arada?2 Eylül' de başladım, 55 gün olmuş :)
tşkederimUff cok iyi vermissin maşallah.
Kızlar ben bugun oruç idim misafirin gelecek yazıp kaçar ben
4 kaşık mantı kızım 1 tabak dolu dolu yedi
1.5 tane içli köfte
1 kase çorba
salata
çok güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin hedefin ne bu arada?
bugunku menum
sabah: bir kase nesfit malesef ben sabahlari baska bisey yiyemiyorum
ogle:yarim tabak firinda kofte ve patates yemegi ve yogurt
aksam:yarim tabak taze fasulye ve yogurt
yanliz kizlar ben su icemiyorum fazla gunde bir litre ancak iciyorumdur ne yapmam lazim bilmiyorum daha fazla icmek icin
cocuklari yatirdiktan sonra da 30dakika bisiklet surucem insallah
Hosgeldin arkadasim kolay gelsincok haklisin ama ben sizinle iyi anlasicagimdan eminim cunki bir haftadir sizleri okuyorum ve sizin sayenizde yeniden diyete baslamaya karar verdim bu yuzden yeterince aktif olmaya calisicam canim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canimKızlar herkesin mesajini tek tek alintiladim ve uzun cevaplar yazdım ama elim bir tuşa degince hepsi silindi cok üzüldüm ama neyse sağlık olsun.
Birinci sayfayi fatmacigima soz verdiğim gibi guncelleyecektim ama zamanim olmadi eltim dogum yapıyor simdide onunla hastaneye gitmem gerekiyor anlayacaginiz uzun bir gece beni bekliyor:) arada bakarım belki opuldunyuz
Ben neler yemişim bakalım ama niyeyse bugün çok açım hiç doymadım hiiiç
Sabah=
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalık
1 adet köy biberi
1 dl çavdar ekmeği
Ara=
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
2 adet gün kurusu
Öğle=
Beyaz peynirli salata
200 gr yoğurt
Ara=
Yarım paket altınbaşak bisküvi
300 ml ayran
Akşam=
6 yk patlıcan yemeği
3 yk light yoğurt
Yarım paket altınbaşak bisküvi
Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
6 adet çiğ fındık düşünüyorum[/QUOTEsirkeli yada limonlu su ic nehircim tokluk hissi veriyor birde sutlu turk kahvesi
sanirim bi uzman yardimi almadan zayiflamissin degilmi ,,masallah yinede super vermissin sende hosgeldin arkadaimo dönemde çok daha katıydım bir elmayla yada 1 bardak sütle kahvaltı ettiğimi biliyorum sağlıklı mıydı bu durum tabi tartışılır ve sürekli haraket halindeydim müzik açar saatlerce dans ederdim o zamanki irade şuanda yok malesef
cok zevvkli bence sende seversinkızlarrr ben de sımdı yesıl cayımı ıcıp leslıe denıycem bakalım :)
Bencede 15 kisi ideal
Aysun,canım,listeleri ben hazırlıyorum ama günlük sahibimiz Milad.
Şartlarımız düzenli takip ve paylaşımda bulunmak,menülerini yazmak kısacası aktif olmak sayfada
Bu durumda listeye girebiliyorsun.Yoksa sadece pazartesi bildirim için girilmiyor.Kimsenin ne kadar kilo verdiğini listelemek değil de beraberce motivasyonu yüksek tutarak zayıflamak asıl amacımız.
Bu hafta düzenli paylaşımlarda bulunursan eğer listemizde yerini alabilirsin Milad da onaylarsa seni.
Zaten ben en fazla 15 kişi olsun kanısındayım.Kalabalıkta takip ve tanımak zor oluyor
Nasil becerdiysem mesaj icinde msj gonderdim baliniz yukaridaki mesajimdaki nehirin mesajina
Degil degil ic gitsinFatmacım ya kalbin temizmiş sütlü türk kahvesi yapsam mı dedim şimdi eşime, listemde olmadığı için kararsız kalmıştım, kalorisi çok değildir dimi dimiii? :) (Vicdan rahatlatmaya çalışıyorum)
Masallah canim yaa 55 gunde 10kilo süper diyetisyenlemi verdin bir ben uyamiyorum herhalde diyet listelerineAnlıyorum, ben 105.5 kg ile başladım şu an 95.7' yim, 70' e düşmek istiyorum. Benim de beslenmem çok düzensizdi o yüzden en başından beri diyetisyene gidiyorum, koruma dönemi dahil tamamlamak istiyorum bakalım..
Allah hayirli ömürlü olmasini nasi etsin anneyide kazasiz kurtarsin saglikla kucagina alsin insallahKızlar herkesin mesajini tek tek alintiladim ve uzun cevaplar yazdım ama elim bir tuşa degince hepsi silindi cok üzüldüm ama neyse sağlık olsun.
Birinci sayfayi fatmacigima soz verdiğim gibi guncelleyecektim ama zamanim olmadi eltim dogum yapıyor simdide onunla hastaneye gitmem gerekiyor anlayacaginiz uzun bir gece beni bekliyor:) arada bakarım belki opuldunyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?