hoşgeldin aysun eminim hepberaber başarıcazgunaydin hanimlar bir haftadir sizi takip ediyorum ve bu sabah size katilmaya karar verdim tabi kabul ederseniz. ben 3 cocuk annesiyim boyum 1.60cm ve kilom malesef 89.3 gecen sene 15 kilo verdim ama hepsini geri aldim ama bu sefer artik cok kararliyim hedef 65 kilo insallah allahin izniyle basaricam
Nadyacım evinde yürüme bandı mekik aleti twistir dambıl ve plates lastiği olan biri olarak hiç spor yapmamak utanç verici. kilo verince derilerim sarkıcak diye çok korkuyorum. ama çok yoruluyorum inan halim kalmıyor.hanımlarr,
kıs geldı malum,havalar kotu,
ben dısarıda yuruyus yapıyordum,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?
Canım aynı sorun bende de var.Bende işten dönerken duraktan erken inip yarım saat en fazla kırkbeş dakika yürüyordum.Şimdi hem saatler geri alındı hava erken kararacak hemde soğudu dediğin gibi.hanımlarr,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?
mşl. canım çok güzel vermişsin çok sevindimEki Görüntüle 1283491 Gunaydin hanimlar
Gecen hafta:. İ07,8
Bu hafta ;106,1
Fark:1,7 kg cok sukur coookne kadar mutluyum bilemessiniz iki haftadir yerimde sayiyordum bu hafta aksamlari etsiz sebze yemegi yemek vede cok hareketli olmanin sonucu bu
Aynen oyle canim demekki yasanmasi gerekiyomus ki aklimiz basimiza ggelsinhepimiz yaşadık o bilinçsizlikleri. hataları yapa yapa öğrendik doğruları tabiki :)
Hadi bakalim haftaya en az 1 kg vermis olmamiz lazim tamam miGeçen hafta 89.9
Bu hafta 89.6
fark 300 gram
Hedef haftaya 87.5 olmak 2 kilo hedef koydum kendime ceza.... bide sözleştik ya destinaaaa ile o yüzden kaçamak ta yok.... 15 kasim 84 olmam lazım. Çok dikkat edicem bu hafta ve spor da
Maalesef kacirdik birinciligi castle birinci olsun ama bende emegimin kkarsiligini fazlasiyla aldim hedefim 1 kg diGaliba 1. Ci destinaaaa gibi duruyor maşallah
diğer haftanın 1. Si ben olacağım haberiniz olsun kızlar
İste budur supersin nadyamgunaydın canlarrrr :)
gecen hafta:85.5
bu hafta:84
fark :1.5 kg
aslında tartıda 83.7 yı gormustum ama dun mecbur bozdugum ıcın 300 gram gerı gelmıs gıttı 1. lık :)
lesli 3 mil yeter diyorumhanımlarr,
vavv tebrikler supersin neler yapiyosunHerke gunaydin ve kilo bildirimim
gecen hafta 111
bu hafta 108.9
aradaki fark 2.1
hedef 80
tesekkurler ortagim :)mşl. canım çok güzel vermişsin çok sevindim
Aynen canım,Allah bozmasınbiz ne kadar guzel bır grubuz 12 kişilik kocamannn bir aileyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?