1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Degil degil ic gitsin

Yaptım valla canım da istiyordu ne yapayım

Masallah canim yaa 55 gunde 10kilo süper diyetisyenlemi verdin bir ben uyamiyorum herhalde diyet listelerine

Evet canım diyetisyenle verdim.
Ben de tam tersi liste olmazsa ne yiyeceğimi şaşırıyorum, bir de her hafta hesap verme bilinciyle daha dikkat ediyorum. Tabii 55 günün 1 haftası (geçen hafta) diyete uyamadım, bu hafta toparlamaya çalışıyorum işte

ayy yorulldumm yahuu ne yaptın sen leslıe abla boyle yahuu :)

canim birden cok yuklenme benim kiz kardesim bi hafta yaptiktan sonra sol diz kapaginda yirtik oldu tam bir ay topalladi onun icin biraz isinma haraketi yaptiktan sonra basla yavas yavas artir

2 Eylül' de başladım, 55 gün olmuş :)
aa aynı zamanda başlamışız ya nehircim .bende 8,5 kilo verdim maşallah ama sen benden daha iradelisin ..aman isterse ayda 2 kilo gitsin. yeterki gitsin de geri gelmesin değil mi
ayy yorulldumm yahuu ne yaptın sen leslıe abla boyle yahuu :)
basit gibi görünüyo ama yorucu degilmi ben çok seviyorum lesli ablayı eski ama şu videosu favorim :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler.. bu günkü menümü yazayım kahvaltıyı geç yaptım
75 gr ekmek
30 gr peynir
1 haşlama yumurta
1 domates
1 fincan çay

arada 1 bardak ayran

akşam
1 adet fırında tavuk but
100gr fırında yağsız elma dilim patates
1 kase çorba

şimdide küçük bir fincan sütlü nescafe içicem ...20 dakika tranbolinle sporumuda yaptım

canim birden cok yuklenme benim kiz kardesim bi hafta yaptiktan sonra sol diz kapaginda yirtik oldu tam bir ay topalladi onun icin biraz isinma haraketi yaptiktan sonra basla yavas yavas artir

canım benım aslında spor altyapım var fakat dengesız beslenmekten aldım hep kılo,cıkolatalar,kurabıyeler..
bundan 5-6 ay oncesıne kadar 66 kıloydum ona da 87 den ınmıstım.fakat streslı bır zamanıma denk geldı ve saldırdım yıne cıkolatalara.aslında saglıklı vermıstım 20 kılomu.

Bende menumu yazayim
Kahvalti9.30 5zeytin bir kk peynir
Domates aalatalik iki dilim ekmek
Ara nescafe
Öğlen 12 yarim tabak ispanak yemegi yoğurtlu ekmekSiz
ARa yesilcay
Aksam 7.30 (eve gec geldim)
4kasik yogurtlu makarna salata

Kızlar bugun salondakilo kas yağ boy olcen aletten vardi dedim tartilayim her ay aradaki farki goreyim
Kilom evdekinden az çıktı( yemek yememe rağmen)90.2
Boyumda 1.72 çıktı kisaldimmi ne:) ama aci gercek yag oranim % 43.9
Birde vücut su oranim az çıktı cok su icmeliymisim bakalim bir ay sonra sonuclarda nasil degisiklik olucak

sen bilinclisin spor konusunda o zaman sorun yok. ah gecen sene bende 15 kilo vermistim ama bogazimi tutamadim iste simdi sil bastan tekrar ayni seyler

Canlarim cok tsk bebeğimiz doğdu aldik geldik eve. Cok yorgunum ama burada bizim dukkan bakmasak olmuyor abi:)
Bugun yediklerimi yazayım hemen

Sabah
Iki dilim ekmek
1yumurta
4 zeytin
1dilim peynir domates biber

Oglen bi kepce bulgur
Haşlanmış et
Tursu salata

Aksam

Bir kase bulgur
Tursu yogurt

Aksam olmadı biliyorum ama o yogunluktan yemek hazırlamak icin vakit yoktu ne varsa onu yedim
Aksam5 te yemek bitti saat 00.:44 sadece hastanede bir sekerleme yedim cayla
Bugun pek su icemedim Yeşilçay mate falan birsey yok
Ne cok yazmissiniz maşallah hepinize yazardım ama suan cok yorgunum sabah 6 kalkmistim
Ama uykum yok nedense yaaa
Eskiden hemen uyumak isterdim sabah kalkamazdim simdi az uyku yetiyor

Haydin bakalim iyi geceler

Bu arada eltim sancı çekerken bile zayiflamissin dedi kendisi diyet yaptigimi bilmiyor:) cok mutlu oldum aynanin onunden geçerken bakiyorumda kollar omuzlar falan kuculmus biraz

Allah hayırlı etsin Bebeğinizi canım. Bizde dünhem oruç tuttuk. Sonra küçük beyi hastaneye kontrole götürdük. Daha akşam sofrası Yerde iken misafir haberi geldi. Hemen hazırlık falan derken 12 de yatağa zor girdim. Acaba bir tek ben mi bu kadar yoğunum diyorum kendi kendime. 7 den gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum. Spora gerek kalmadan sikilaşıyorum....
zayıflamanın fark edilmesi güzel bir duygu

Allah kolaylik versin canim bende senin gibi cok yogunum esim kiziyor bu yogunlukta bilgisayarda elinden dusmuyor diyor bakmasam da aklim burda kaliyor napiim benim yerimde baskasi olsa bu harekete gore kesin ayda 6-7 kilo verirdi ..ama itiraf ediyorum kizim bu sene sabahci olmasydi bende bu kadar hareketli olmazdim spor falan zor gelirdi

Allah anali babali buyutsun bebisinizi canim neyiniz oldu adini ne koydunuz merak ettim zayifladigini farkeden birilerinin olmasi super ya bende her sabah aynaya bakiyorum gobegim baya kuculdu sanki cok mutlu oljyorum

[QUOTE="destinaaaa, post: 37508177, member: 35]Allah kolaylik versin canim bende senin gibi cok yogunum esim kiziyor bu yogunlukta bilgisayarda elinden dusmuyor diyor bakmasam da aklim burda kaliyor napiim benim yerimde baskasi olsa bu harekete gore kesin ayda 6-7 kilo verirdi ..ama itiraf ediyorum kizim bu sene sabahci olmasydi bende bu kadar hareketli olmazdim spor falan zor gelirdi[/QUOTE]
Gunaydinn o yogunluk bendede var ayni seyleri bende soyliyorum kendime malesef bizim vucut alisti artik bu tempoya etki etmiyor bize yoruldugumuzla kaliyoruz daha fazlasini yapmamiz lazimama onada halimiz kalmiyor napicaz bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…