- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Destinacım bu hafta kkaçamak yok ama devam ediyoruz hala.....
herkes hedefine ulaşıp ulaşmadığını belirlediği tarihte paylaşsin o zaman unutmayın tamam mı kizlarrrr
sanırım bana yazmışsın güya öyle ama bayadır gitmedim kontrole son gidişimde kaçamak listesi verdi hergün günlük gibi kaçamak spor ve suyumu yazacaktım bende düzenli yazamadım çünkü üst üstte çok yatılı misafirim geldi nerdeyse her gün kaçamak vardı kızar diye bi bıraktım bırakış o bırakış ama çok güler yüzlü biri eminim gidince aynen devam ederiz olmassa haftaya gideyim bariCanım sen Diyetisyen kontrolünde mi kilo veriyorsun
tamam canım ozaman benimde ilk hedefim yılbaşında yani doğum günümde en az 99 u görmek yani bi 7 kilocuk daha veririm herhalde daha iki ay var bayada varDestinacım bu hafta kkaçamak yok ama devam ediyoruz hala.....
herkes hedefine ulaşıp ulaşmadığını belirlediği tarihte paylaşsin o zaman unutmayın tamam mı kizlarrrr
sanırım bana yazmışsın güya öyle ama bayadır gitmedim kontrole son gidişimde kaçamak listesi verdi hergün günlük gibi kaçamak spor ve suyumu yazacaktım bende düzenli yazamadım çünkü üst üstte çok yatılı misafirim geldi nerdeyse her gün kaçamak vardı kızar diye bi bıraktım bırakış o bırakış ama çok güler yüzlü biri eminim gidince aynen devam ederiz olmassa haftaya gideyim bari
tamam canım ozaman benimde ilk hedefim yılbaşında yani doğum günümde en az 99 u görmek yani bi 7 kilocuk daha veririm herhalde daha iki ay var bayada var
iyi fikir aslında olmassa öyle yapayım duraklama döneminde gideyim ..zaten degiştirmiyo hiç 3 ayda 6 kere gittim tartıyo boyumu ölcüyo sevdiğim şeyleri nasıl pişirmem gerektiğini falan soruyodum saolsun cevaplıyordu .mesela ben sebze yemeklerini akşamları 8 kasık yiyordum ama suyuyla beraber 8 kaşık ölçüyordum , meğer susuz haliyle 8 kaşık olacakmış eger suyundanda 1 kepçe kadar koyarsam ekmeği 1 dilim eksiltmem falan gerekirmiş vs.vs.Bence ihmal etme canım devam et. Ama kilo vermeye devam ediyorsan ve az çok usulü öğrendi isen bence biliyorsun.
Kilo vermen durakladigi zaman da gidebilirsin
master ogrencisiyimAfiyet olsun, gayet güzel :)
Öğrenci misin, öğretmen mi?
Ben de sunum hazırlıyorum çocuklara ama bir yandan internette geziyorum :)
master ogrencisiyim
Benim esimin dogum gunu subatta bizde iddeaya girdik 78e dusersem bilezik alacak evlendikten sonra hic gormedim 70 leri insallah bu kex sizlerinde destegiyle olacak ben inaniyorum:)Ayyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
ne tevafuk benimde doğum günüm aralığın 24 übende 24 aralığa kadar toplam 10 kilo vermiş olmak istiyorum kızımın doğum günü
Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızbu arada bende ocak bir de insallah 12 kilo vermeyi umit ediyorum yani 75 kilo olmak istiyorum ve bunun icin ugrasicam hic olmadigim kadar motiveyim su an, iyi ki varsiniz sizleri okudukca gucleniyorum rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah
Gunaydinn bizimde kilolarimiz yakinmis ne dersin bizde yarisalimmiGÜNAYYYDINN..
sabah 6 buçuk 1 b üyük bardak ılık su
saat 7 1 fincan yeşilçay
birazdan kahvaltı yapıcam
boğazımı tutamamaktan hala tartı direniyo eksiye düşmeye bugün ekmek yok ceza verdim kendime
yarışalım tabiki çok sevinirim arkadaşımGunaydinn bizimde kilolarimiz yakinmis ne dersin bizde yarisalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?