Biz zayiflayalim da en guzel hediye o bizim icin.benim esimde 99 kilodan 91'e dustu benimle beraber.Valla benim esimde tik yok bu konuda eskiden brn söylerdim ne alırsın zayiflarsam diye oda oyle vaatte bulunurdu ben olgunlastim galiba hic öyle bir talebim olmuyor oda bıktı galiba benim zayıflama maceralarimdan sadece kilo vermissin iyi görünüyorsun diye motive ediyor sagolsunbuda bana yetiyor valla hem oda nasiplendi diyet yapıyo sayemde iyi kilo verdi
Ay ne guzel keske benide umreye goturen biri olsa cok sanslisin ne yap ne et git canim
kiz havuc pisince kilo yapar icindeki seker aciga cikar diye biliyorum benim salatalarim genelde havuc ve turptan
Tamam şekerim@tomurcuk 6 gunden birsey olmaz tatlım gelince yapariz bildirimleri ayarlariz birsekilde
tamam o vakit kaç kilosun canım listeyi bulamadım çok geride kalmış
Insallah isteyen herkese gitmek nasip olur.benim abim spor salonunda egitmendi.o soylemisti bana havuc yeme yumurta sarisi yeme gibi seyleri.yumurta beyazini istedigim kadar yememi soyledi ama kendisi sabahlari 10 taneden fazla yumurta yedigi icin biz yumurtadan soguduk
Havuc kalici kilo yapar hanımlar. Salatalariniza eklemeyin.bende cok severim havuc salatasini ama yemiyorum
evet canım pazartesiye kadar sıkalım pazartesi daha sıkı yarışırızzCanim pazar gunu 90.5 tum sende 92 sanırım
evet canım pazartesiye kadar sıkalım pazartesi daha sıkı yarışırızz
Kahvaltı
Domates 1 adet
Beyaz Peynir 2 parça
Zeytin 5 adet
Haşlanmış Yumurta 1 adet
Kepekli Ekmek 2 dilim
Ara Öğün
Badem 10 adet
Öğlen
Kepekli Tost 1 adet
Yeşil çay 1 fincan
Canım düşündüm çok düşündüm de benim iş yerimle evim arası 25km.Minibüste taşıması falan zor oluyor.Geri boşları götürmesi.Tuvalet lavabosundan başka lavabo yok.Burda mutfak gibi bir imkanım da yok.Mini bi buzdolabımız var.Buraya alışveriş yapıp salata türü şeyler de yedim ama o da devamlı olmadı.Anlayacağın ya dışarıda yemek yicem yada burda tostCanim sanki su kepekli tostu artık değiştirmek gerekiyor. Alternatif dusunmen gerekiyor aksamdan tavuk Göğsü haşlayıp sabah salata yada yeşillikler le saklama kabina koyup yanında goturebilirsin yanina da bir dilim ekmek oh miss:)
Yada ayni sekilde sandviç
Birgün patates salatası bol yesillikli
Yufkasiz Sebze boregi
Ne bileyim bir suru alternatif var ben bunu düşün derim
Canım düşündüm çok düşündüm de benim iş yerimle evim arası 25km.Minibüste taşıması falan zor oluyor.Geri boşları götürmesi.Tuvalet lavabosundan başka lavabo yok.Burda mutfak gibi bir imkanım da yok.Mini bi buzdolabımız var.Buraya alışveriş yapıp salata türü şeyler de yedim ama o da devamlı olmadı.Anlayacağın ya dışarıda yemek yicem yada burda tost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?