1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Şanslısin en azından tatlidan yirtiyorsun ben ikisini de cok seviyorum.

Amin canım insallah

Çok güzel bir uygulama. Hem de birbirimizi motive etmiş oluruz. Benim 1 Ocak hedefim 85 kilo inş.

Bugünkü menüm:))
Tatil olduğu için biraz kaçırma olabilir:))
Sabah
Patatesli yumurta ( az yedim valla:))
2 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık
Ara
Yeşil çay
Öğle
4 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Ezo gelin çorba
Etli taze fasülye
Yağsız salata
1 kase yoğurt

Canım bu kaçamakları için kendine sınırlama koyma bence tamamen uymaya çalış çünkü 1 hafta uyup diğer hafta kendini salsan daha kötü olur.oldugun yerde sayarsın canım. Eğer dayanamıyor san kendine göre bir düzen oluştur. Günde 1 tane hakkın olsun mesela çikolata ama o çikolataya yediğin zaman akşam yemeğinde ekmek yeme mesela...
En iyi sen kendini tanimalisin bence

canım streslı oldugum ıcın kendımı frenleyemıyorum zaten canım da ıstemıyo sınırımden yıyorum.ben gunde 1 tane bıle yesem saldıracak olduktan sonra saldırıyorum gozum donuyo sınırlennce :)onun ıcın arada sıze soz verıyım.en azından su streslı zamanlar gecene kadar

Tatlıtambağa katılıyorum benim her gün 1 adet çikolata yiyerek 45 kg veren bir arkadaşım var. En düşük kalorili çikolataları bulup onları yiyordu

canım soyle dıyım atıyorum saklıkoy var bılıyomusun ıkram gıbı buskıvı,yıyınce ondan 3 paket uzerıne de 5 tane gofret yıyen bır ınsanım ben yemekle aram yok aslında yıyınce cok yıyorum cıkolatayı.ye hep ya hıc gıbı bısey bende.sızı anladım ama ben ıstedıgım kıloya ulasınca sızın dedıgınızı yapacagım buyuk ıhtımal yoksa bu seklde kılo veremeyecegımı bılıyorum.5-6 aydır ondan yerımde sayıyorum

ama 10 kasımdan sonra sızın dedıgınızı yapmayı denıyecegım kızlar,barı soz verdım tutuyım 3 gundur kılo almısımmm onu vermem gerekıyor en azından 100 gr bıle olsaa eskı kılomdan

Benim kızım da 14 Nisan doğumlu, 1. yaş gününde hedefime ulaşır mıyım acaba? 5.5 ay var daha bakalım

Ayyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be

O zaman stresli olduğunda alışkanlığını değiştirmelisin.
Yürüyüş yapmak
şu içmek
CÇikolata yerine salatalık havuç falan olabilir

Herkese merhaba bugunku menum
sabah 1 patates 1 yumurta 5 zeytin 5 ceri domates ve roka
arada 1 elma cok seviyorum ama coook aciktiriyor beni sut gibi
oglen 1 tabak kiymali ispanak yaninda cacik ve 1 dilim ekmek
arada 2 salatalik
aksam tavuk sote yaninda portakal suyu
bugun cok giremedim yarin sunumum var ders calisiyorum kizlar

Afiyet olsun, gayet güzel :)

Öğrenci misin, öğretmen mi?

Ben de sunum hazırlıyorum çocuklara ama bir yandan internette geziyorum :)

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin emi tatlım serbetli tatlıyı hiç sevmediğim halde canımı çektirdin o ne biçim bi anlatımdır yahu nım nım nımm m ağzımın suyu aktı ..gerçekten kilolarımız çok farklıymış garip bi yarış olmuş bu hafta böyle olsun bakalım haftaya ben wetu ile eşleşeyim olmassa en yakın kiloma o

Yazmayı unutmuşum, yatmadan tarçınlı sütümü içerim :) Kesinlikle tatlı krizine girmiyor olma sebebim olarak görüyorum tarçınlı sütü herkese tavsiye ederim.
saol nehircim bende deneyeceğim

benim listemdede kahvaltıda meyve var ve okadar iyi geliyor ki anlatamam bence cok mantıklı

bende 24 aralığa kadar toplam 10 kilo vermiş olmak istiyorum kızımın doğum günü
hadi bakalım ortağım haftaya seninle yarışalım mı

Tatlıtambağa katılıyorum benim her gün 1 adet çikolata yiyerek 45 kg veren bir arkadaşım var. En düşük kalorili çikolataları bulup onları yiyordu
itiraf ediyorum bende hergün sabah ara öğünümde sade türk kahvemle 1 kkare bitter yiyorum tokluk hissi veriyo sanki

maşallah sende bu hırs varken zayıflarsında hediyeleride alırsın şimdiden gülegüle kullan canım
Eki Görüntüle 1286570
Bu da benim yaptigim ama maalesef yemedıgım fırın sütlaç çok severim yaaaa
hayatta hayır diyemezdim iyiki pirinç almıyorum vede yapmıyorum ama 99 u gördüğümde ilk işim özsüte gidip yemek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…