- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
bende 24 aralığa kadar toplam 10 kilo vermiş olmak istiyorum kızımın doğum günü
İnşallah boyunu düşününce baya fıstık gibi olursun diye düşünüyorumKatılıyorum.
Ben de 1 Ocak' ta 85' i ucundan kıyısından da olsa görmek istiyorum.
Çok güzel bir uygulama. Hem de birbirimizi motive etmiş oluruz. Benim 1 Ocak hedefim 85 kilo inş.Yok canım öyle demek istemedim. 1 ocağı kadar küçük bir hedef koy kendince onu yakalamak için dahada gayretli ol. Tabiki yılbaşına kadar o kadar kıloyu vermeyiz. Mesela ben suan 89 isem 1 ocakta 79 u görmek isterim. Öyle demek istedim. Küçük hedefler yani
kızlarr benım de aysun ve tatlıtambakla kılom yakın,kızlar ben su anda tam anlamıyla yarısa gıremem durumumu bılıyosunuz kendıme guvenemıyorum ama bana ara ara soyle yasaklar koyun lutfen atıyorum nadya 2 hafta hıc kacamak yapmak yok, ya da 80 kıloya kadar kacamak yapmak yok falan.size söz verirsem uyabılırım ama dıger turlu kendımı frenleyemıyorum stresten.
haftaya hıc kacamak yapmayacagıma soz vermıstım .hatta yarından ıtıbaren soz verıyorum ekımın 10 nuna kadar kacamak yapmak yok kızlar(zaten o tarıhten sonra regl olacagım :))
canım streslı oldugum ıcın kendımı frenleyemıyorum zaten canım da ıstemıyo sınırımden yıyorum.ben gunde 1 tane bıle yesem saldıracak olduktan sonra saldırıyorum gozum donuyo sınırlennce :)onun ıcın arada sıze soz verıyım.en azından su streslı zamanlar gecene kadar
Benim kızım da 14 Nisan doğumlu, 1. yaş gününde hedefime ulaşır mıyım acaba? 5.5 ay var daha bakalım
Şanslısin en azından tatlidan yirtiyorsun ben ikisini de cok seviyorum.
Amin canım insallah
canım streslı oldugum ıcın kendımı frenleyemıyorum zaten canım da ıstemıyo sınırımden yıyorum.ben gunde 1 tane bıle yesem saldıracak olduktan sonra saldırıyorum gozum donuyo sınırlennce :)onun ıcın arada sıze soz verıyım.en azından su streslı zamanlar gecene kadar
Herkese merhaba bugunku menum
sabah 1 patates1 yumurta 5 zeytin 5 ceri domates ve roka
arada 1 elma cok seviyorum ama coook aciktiriyor beni sut gibi
oglen 1 tabak kiymali ispanak yaninda cacik ve 1 dilim ekmek
arada 2 salatalik
aksam tavuk sote yaninda portakal suyu
bugun cok giremedim yarin sunumum var ders calisiyorum kizlar
Allah iyiliğini versin emi tatlım serbetli tatlıyı hiç sevmediğim halde canımı çektirdin o ne biçim bi anlatımdır yahu nım nım nımm m ağzımın suyu aktı ..gerçekten kilolarımız çok farklıymış garip bi yarış olmuş bu hafta böyle olsun bakalım haftaya ben wetu ile eşleşeyim olmassa en yakın kiloma oBir 88 i göremedim yaaa sinir oldum haaa
bu hafta inatlaşıyoruz ama ben kazanacam 87.6 olacam tam 2 kilo gidecek benden hadi ama.....
400 gram verdim bile kaldı 1600 daha
bu arada hep misafir ama bende fenayim ikramları tam yetecek kadar yapıyorum. Ya 1 er tane artıyor yada hiç. Ama ben yemiyorum tadını haricinde....
canım öyle bir Şerbetli tatlı istiyor ki anlatamam. O şerbet böyle damlaya damlaya yiyecem yani o kadar....
bide elde açma olacak kiymali tepsi böreği....
yemiş gibi oldum yavvv. ....
79.9 u gördüm mu ödül olarak yiyecem bunları. ...
saol nehircim bende deneyeceğimYazmayı unutmuşum, yatmadan tarçınlı sütümü içerim :) Kesinlikle tatlı krizine girmiyor olma sebebim olarak görüyorum tarçınlı sütü herkese tavsiye ederim.
benim listemdede kahvaltıda meyve var ve okadar iyi geliyor ki anlatamam bence cok mantıklıSabah
Yumurta
Bur catal peynir
4 zeytin
2dilim ekmek (kepekli)
Domates biber maydanoz
Ara
1.5 kasik kadar sut misir
Öğle
Bir kepce kiymali yumurta
5-6 kasik patlican salatasi
Avuçiçi kadar lavas ekmek
Ara
Bir lokum bol cay
Aksam
2parca haslanmis et
1tabak yagsiz salata
1dilim ekmek
Canim hala birseyler yemek istediği için:küçük bir salkım uzum
Atv de ismini bilmedigim bir diyetisyen mi onu da bilmiyorum:) cikmis meyve ve kuruyemişi yemeklerle yani ana ogunlerle birlikte yiyin diyordu. Bende hem daha donra tatli birseyler yemeyeyim hem de bugünün meyvr ihtiyacini karsilasin diye dusundum..
hadi bakalım ortağım haftaya seninle yarışalım mıbende 24 aralığa kadar toplam 10 kilo vermiş olmak istiyorum kızımın doğum günü
itiraf ediyorum bende hergün sabah ara öğünümde sade türk kahvemle 1 kkare bitter yiyorum tokluk hissi veriyo sankiTatlıtambağa katılıyorum benim her gün 1 adet çikolata yiyerek 45 kg veren bir arkadaşım var. En düşük kalorili çikolataları bulup onları yiyordu
maşallah sende bu hırs varken zayıflarsında hediyeleride alırsın şimdiden gülegüle kullan canımAyyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
hayatta hayır diyemezdim iyiki pirinç almıyorum vede yapmıyorum ama 99 u gördüğümde ilk işim özsüte gidip yemek olacakEki Görüntüle 1286570
Bu da benim yaptigim ama maalesef yemedıgım fırın sütlaç çok severim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?