- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Bu arada kısa vadeli hedefler koyma fikri çok güzel yakın hedefler insanın motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum...ocak a 2 ay var tam 2 aylık hedefler koyalım bence hepimiz
Ben de deneyim o zamanYazmayı unutmuşum, yatmadan tarçınlı sütümü içerim :) Kesinlikle tatlı krizine girmiyor olma sebebim olarak görüyorum tarçınlı sütü herkese tavsiye ederim.
R redvelvetcupcake harika bir menu tebrik ederim bundan boyle daha dikkatli okuyup ornek almaya cçalışacağım
estafurullah mıladcım saygı duyuyorum sana saglıgımı dusundugun ıcınde cok cok tesekkur f ederhmR redvelvetcupcake tamam canim aksamdan aksama yazarım bundan sonra
Saheste canim hakkim yok da kizmaya keske icmesen be gülzelim bu sadece nacizane kimse bu kotulugu yapmasin kendine diye hassasiyetim yoksa asla seni yada kimseyi eleştirmek niyetinde degilim tercihinden dolayi..
Ustelik konu uzamasin diye eklemedim gecen gun ben cok ictigini dusundugumden degil hani azi da cogu da aynı diye düşündüğümden söylemiştim yanlis anlasilfiysam kusura bakma lütfen
T tatlitambak bakalim birde bakarsın guruplar arasi yarışma yaparız :)
kızlarr benım de aysun ve tatlıtambakla kılom yakın,kızlar ben su anda tam anlamıyla yarısa gıremem durumumu bılıyosunuz kendıme guvenemıyorum ama bana ara ara soyle yasaklar koyun lutfen atıyorum nadya 2 hafta hıc kacamak yapmak yok, ya da 80 kıloya kadar kacamak yapmak yok falan.size söz verirsem uyabılırım ama dıger turlu kendımı frenleyemıyorum stresten.
haftaya hıc kacamak yapmayacagıma soz vermıstım .hatta yarından ıtıbaren soz verıyorum ekımın 10 nuna kadar kacamak yapmak yok kızlar(zaten o tarıhten sonra regl olacagım :))
Kilolarımız aynı olduğu için herhangi bir rahatsızlığın yoksa menülerimi kendi damak tadına göre uyarlayabilirsin :)
Psikolojik açlığı saymıyorum bazı gunler bana tutuyor ama normal zamanda hiç aç kalmayacağına garanti verebilirim
anlayisin icin sagol canimestafurullah mıladcım saygı duyuyorum sana saglıgımı dusundugun ıcınde cok cok tesekkur f ederhm
slm kızlar bu gün öğleden sonra alışverişteydim kızımı babasına bıraktım çıktım çok yorulmuşum..günlük menümü yazayım
sabah 8 de 2 yumurta ile yapılmış 15 gr kaşarlı omlet
arada yarım armut
öğle 12de eşime kahvaltıya eşlik ettim öğle yemeğim kahvaltı oldu
80gr ekmek
30 gr peynir
1 fincan çay
1 domates
arada alışverişe giderken yanıma 30gr leblebi aldım dışarda güzel yemeklere saldırmayayım diye
akşam yemeğim
220 gr karnabahar
45gr ekmek
100gr yoğurt
Sabah
Yumurta
Bur catal peynir
4 zeytin
2dilim ekmek (kepekli)
Domates biber maydanoz
Ara
1.5 kasik kadar sut misir
Öğle
Bir kepce kiymali yumurta
5-6 kasik patlican salatasi
Avuçiçi kadar lavas ekmek
Ara
Bir lokum bol cay
Aksam
2parca haslanmis et
1tabak yagsiz salata
1dilim ekmek
Canim hala birseyler yemek istediği için:küçük bir salkım uzum
Atv de ismini bilmedigim bir diyetisyen mi onu da bilmiyorum:) cikmis meyve ve kuruyemişi yemeklerle yani ana ogunlerle birlikte yiyin diyordu. Bende hem daha donra tatli birseyler yemeyeyim hem de bugünün meyvr ihtiyacini karsilasin diye dusundum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?