1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bugünkü menüm=

Sabah=
1 dl çavdar ekmeği
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay

Ara=
Sütlü şekersiz Türk kahvesi+2 adet gün kurusu

Öğle=
6 yk Yumurtalı ıspanak
4 yk light yoğurt
1 dl çavdar ekmeği

Ara=
250 ml light ayran
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay

Akşam=
5 yk bulgurlu ıspanak salatası
3 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay+2 parça ceviziçi düşünüyorum

Bu arada kısa vadeli hedefler koyma fikri çok güzel yakın hedefler insanın motivasyonunu arttırır diye düşünüyorum...ocak a 2 ay var tam 2 aylık hedefler koyalım bence hepimiz

Katılıyorum.
Ben de 1 Ocak' ta 85' i ucundan kıyısından da olsa görmek istiyorum.

kızlarr ben bu ara fazla streslıyım malum ıs olayları,yıne ucunu kacırdım bu hafta ben,pzt sonuc ne olursa olsun sımdıden soz verıyorum haftaya hıc kacamak yapmayacagıma,yoksa benım dıyet ısı yalan olacak.
2 tane cıkolata yedım bugun.Bu arada evet ocaga kadar hedef koyalım(benım ıs olayları duzene gırse dıyete daha guzel devam edebılecegım,stresten yemege saldırır oldum)

R redvelvetcupcake tamam canim aksamdan aksama yazarım bundan sonra
Saheste canim hakkim yok da kizmaya keske icmesen be gülzelim bu sadece nacizane kimse bu kotulugu yapmasin kendine diye hassasiyetim yoksa asla seni yada kimseyi eleştirmek niyetinde degilim tercihinden dolayi..
Ustelik konu uzamasin diye eklemedim gecen gun ben cok ictigini dusundugumden degil hani azi da cogu da aynı diye düşündüğümden söylemiştim yanlis anlasilfiysam kusura bakma lütfen

T tatlitambak bakalim birde bakarsın guruplar arasi yarışma yaparız :)

kızlarr benım de aysun ve tatlıtambakla kılom yakın,kızlar ben su anda tam anlamıyla yarısa gıremem durumumu bılıyosunuz kendıme guvenemıyorum ama bana ara ara soyle yasaklar koyun lutfen atıyorum nadya 2 hafta hıc kacamak yapmak yok, ya da 80 kıloya kadar kacamak yapmak yok falan.size söz verirsem uyabılırım ama dıger turlu kendımı frenleyemıyorum stresten.
haftaya hıc kacamak yapmayacagıma soz vermıstım .hatta yarından ıtıbaren soz verıyorum ekımın 10 nuna kadar kacamak yapmak yok kızlar(zaten o tarıhten sonra regl olacagım :))

R redvelvetcupcake harika bir menu tebrik ederim bundan boyle daha dikkatli okuyup ornek almaya cçalışacağım

Kilolarımız aynı olduğu için herhangi bir rahatsızlığın yoksa menülerimi kendi damak tadına göre uyarlayabilirsin :)

Psikolojik açlığı saymıyorum bazı gunler bana tutuyor ama normal zamanda hiç aç kalmayacağına garanti verebilirim

Sabah bayram töreninden sonra Kahvaltiyi disarda yaptik haliyle isin ucu kacti ama ogle yemeğini ataladim derkeeeeen asure geldi kapıyı çaldı yilin ilk asuresi... ogle ve ara niyetine küçük bir kase asure yedim
Akşam 8k ıspanak 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek yedim bakalım yarın neler olacak

estafurullah mıladcım saygı duyuyorum sana saglıgımı dusundugun ıcınde cok cok tesekkur f ederhm

Sabah
Yumurta
Bur catal peynir
4 zeytin
2dilim ekmek (kepekli)
Domates biber maydanoz

Ara
1.5 kasik kadar sut misir

Öğle
Bir kepce kiymali yumurta
5-6 kasik patlican salatasi
Avuçiçi kadar lavas ekmek

Ara
Bir lokum bol cay

Aksam
2parca haslanmis et
1tabak yagsiz salata
1dilim ekmek
Canim hala birseyler yemek istediği için:küçük bir salkım uzum

Atv de ismini bilmedigim bir diyetisyen mi onu da bilmiyorum:) cikmis meyve ve kuruyemişi yemeklerle yani ana ogunlerle birlikte yiyin diyordu. Bende hem daha donra tatli birseyler yemeyeyim hem de bugünün meyvr ihtiyacini karsilasin diye dusundum..

Kasim on demek istedin dimi :) yoksa bir sene kacamak yapamayacaksin soz verdin ya:)
Canim aanlaştık o zaman 10 kasima kadar kacamak yok hatirlatirim sana arada

Insallah canim daha ilgiyle okuyacagimdan emin olabilirsin. Niyetim ornek almak da nefsime hakim olabilirim umarim cunku senin diyetin biraz kati
estafurullah mıladcım saygı duyuyorum sana saglıgımı dusundugun ıcınde cok cok tesekkur f ederhm
anlayisin icin sagol canim

slm kızlar bu gün öğleden sonra alışverişteydim kızımı babasına bıraktım çıktım çok yorulmuşum..günlük menümü yazayım
sabah 8 de 2 yumurta ile yapılmış 15 gr kaşarlı omlet

arada yarım armut

öğle 12de eşime kahvaltıya eşlik ettim öğle yemeğim kahvaltı oldu

80gr ekmek
30 gr peynir
1 fincan çay
1 domates

arada alışverişe giderken yanıma 30gr leblebi aldım dışarda güzel yemeklere saldırmayayım diye

akşam yemeğim
220 gr karnabahar
45gr ekmek
100gr yoğurt

Cok az yemissin gerçekten bu gidişle cok rahat verirsin 10 kiloyu ..

bende aksam bir kase mercimek corbasi ve salata yedim ama malesef ufak bi kacamak yaptim yani bir siraga boregi yedim. benim hic tatli krizim tutmaz cunki hic sevmiyorum cikolatayla hic isim olmaz ama hamur isine dayanamam malesef

bu arada bende ocak bir de insallah 12 kilo vermeyi umit ediyorum yani 75 kilo olmak istiyorum ve bunun icin ugrasicam hic olmadigim kadar motiveyim su an, iyi ki varsiniz sizleri okudukca gucleniyorum rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah

Menü güzel Miladcım, bir tek mısır aklımı karıştırdı ama zaten az yemişsin.
Akşamları yağsız salata yemek çok önemli, ben bir süredir üşeniyorum salata yapmaya ben de dikkat etmeye çalışayım artık. Bir de akşam öğünü için haftada 2-3 günden fazla et türevi şeyler tüketmemeye çalış, 3 akşam yiyorsan, 4 gün öğle yemeğinde ye. Çünkü öğlen yediğini daha rahat yakarsın, akşamları daha hafif yemek gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…