1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sabah
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim kucuk salam
1kucuk dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik maydanoz
Ay ne cok yemisim:)

Ara yok

Öğle

5 kasik pilav (nehir duymasin)
1kepce etli bezelye ben yemesem cope gidecekti dolapta kalmis yazık:)
2kucuk parca tavuk
Yogurt

Ara 1/3 elma
Yarim bardak sut
Yesil cay
Bir tarçınlı sekerleme eltimle cay iciyorduk birsey almayinca niye birsey almiyorsun dedi bende sekerlemeyi aldim ucuz kurtardim:)

Aksam

Patlican salatasi bir tatli tabagi
1dilim ekmek

Ara
D
1sekerli bir turk kahvesi düşünüyorum

Sabah=
2 kk light beyaz peynir
Salatalık
Domates
Maydanoz
Yarım paket altınbaşak bisküvi (1 dl ekmek yerine, ekmeğim kalmamış)

Ara=
Sütlü şekersiz nescafe 1 bardak
2 adet gün kurusu

Öğle=
2 yk kısır ile yapılmış karışık salata tabağı (Pişmanımm ama kısıra da dayanamıyorum)
Ayran

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay
3 adet çiğ fındık

Akşam=
3 yk light yoğurtla semizotu salatası
1 adet haşlanmış yumurta (Çok açtım tok tutsun diye)

Ara=
Sütlü şekersiz Türk kahvesi

Canım bu öğlen ben de kısır yedim 2 yk o yüzden bir şey diyemiyorum sana
2 yk pilav = 1 dl ekmek yani sen 2,5 dl ekmek yemiş olmuşsun ama akşamı hafif atlatmışsın. Patlıcana bayılırım ben de en sevdiğim sebzedir :)

Ayy sevindim valla kacamagina :) soyle bur durum var ben doymam diye pilav yemiyorum aksine biliyorum karbonhidrat yemesem daha cok tok oluyorum ama yemek kulturumu degismek zor geliyir ve bu bir yerde patlak verir biliyorum.
Azaltmaya çalışacağım 5 kasik degl 3 kasik yerim artik:)

Menun sahane bence ogle yemegin cok hafif gecmis bosuna uzuluyorsun diyetisyen farklı bir şey uyguluyor olabilir ama genel olarak diger diyetisyenlerin tavsiye ettigi saglikli birsey bulgur .. bence cok iyi yapmışsın
Aksam yemeğinde ekmek yerine yumurta cok iyi fikir
Bu arada yesil cayi sallamami iciyorsun merak ettim

kızlarr ben de ıstanbuldanımm :)
bu arada es bakımından cok sanslısınız sımdıkıler fızıge takmıs durumdaa
ınsallah Allah bıze de sızın gıbı bızı bız oldugumuz ıcın seven bır es nasıp eder :)
bu arada kahvaltıdan sonra sutlu kahve ve cubuk yedım(10 tane)
sonnra 1.5saat spor yaptım
suu ann acımmmm aksam yemegımı yıyecegım bırazdann

Pirinç, bulgur gerçekten acıktırıyor. Özellikle pirinç, glisemik indeksi çok yüksek direkt insülini yükselten bir gıda.
Ben önceden pilavsız yemek yemezdim ama baktım ki sadece alışkanlıktan yiyormuşum, hiç aramıyorum şu an. Eşim esmer pirinç seviyor, ona geçmeyi düşünüyorum ben de ilerisi için.
1 yk pilav + 1 dl ekmek yersen hem gözün doyar hem karnın :)

İş yerinde sallama içiyorum, evde demliyorum canım :)

Benim diyetisyenim genel olarak liste dışına çıkmamdan hoşlanmıyor. Bana özel hazırlıyor listeyi dikkat ettiysen pek meyve yok listemde çünkü insülin direncim var, glisemik indeksi düşük meyveler yemem gerekiyor ve yediğim zaman da ya süt ya yoğurtla yemem gerekiyor. O yüzden mesela değişim listelerini pek uygulamıyorum, ekmek yiyorum bulgur/pirinç yerine çünkü pilav insülin direncim olduğu için beni olumsuz etkiliyor.
Şimdiye kadar gayet iyi kilo verdim listeleriyle o yüzden ben de pek dışına çıkmamaya çalışıyorum ama oldu artık bugün

Yumurta da annemin aklına geldi. Alina' yı almaya gittiğimde anne çok açım dedim, yumurta haşla ye tok tutar dedi :)

Canım böyle düşünme ya hiç belli olmaz.
Ben 75 kiloyla evlendim, boyuma göre kilolu durmuyordum ama çıtı pıtı da değildim, eşimle İngiltere' de bir sürü manken gibi kızların arasındayken tanıştım ki benim eşim Rus düşün bir de memleketindeki Rus kızları dururken beni beğendi
Ben Rusya' ya taşınamam dedim tüm hayatını değiştirip Türkiye' ye taşındı. Olacağı varsa oluyor, sen bile şaşırırsın nasıl oldu dersin :)

Bence de kızlar kabızlık için hemen bitkisel şeyler almayın birakin da düzenini yeniden olsun. Hiç alışkanlığını zi bizmayin

Ben dıyetımı herkese ilan ettim...
nehir merak ediyorum akşamları yemeğinin böyle olmasi Diyetisyen in isteği mi

Nadya
inşallah istediğin gibi biri olur hayatında ben de kilolu idim evlendiği de 75 az değil yani....
ama bir çok arkadaşım var zayiflar ama eşleri şikayet ediyorlar zayifla diye böylesi daha kötü inan ki canım. ....

redvelvetcupcake hangı ıldesın canım?
dıyetısyenınden memnun olan hatunlar,ıstanbulda yasıyorsanız dıyetısyen ısımlerınızı yazarmısınız(tabı memnunsanız:))

Özelden yazıyorum canım.

Nehir bence kendini küçümseme o manken gibi kizlardan asagi kalir yanın yok:) esin de sansli bence hem turk kızı almış daha ne olsun

Sağol canım :)
Ne yalan söyleyeyim ben kendimi çok beğenirim, aynalara bakmaya doyamayan tiplerdenim Ama eşimin ailesinin içine girince kendimi çirkin hissediyorum, hepsinin yüzü biblo gibi
Alina da halasına çok benziyor bebeklik fotoğraflarını ayırt etmek çok zor, çok istiyordum eşime benzesin, halasına benzedi o da olur

Ben dıyetımı herkese ilan ettim...
nehir merak ediyorum akşamları yemeğinin böyle olmasi Diyetisyen in isteği mi

Bugünkü yumurta hariç evet canım

Bu arada şimdi sen sorunca baktım, semizotu salatası 1 tabaktı, yoğurt 3 yk. Öyle 3 yk yemişim gibi yazmışım
Semizotu salatasını doyana kadar yemek serbest bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…