1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kizlar bugunku menumde soyle
sabah 1yumurta 2 kasik lor peyniri 5 ceri domates accik roka 1 dilimde ekmek
oglen 1 tabak tavuklu pilav 1 kase cacik
ara yapmadim acikmadigim icin simdide ocakta karnibahar yemegi var onu bekliyorum pissin 1 tabak salatayla birlikte yiyecegim

aysuncum sende benım gıbı ogle yemegını yemıyosun galıba gec kalktıgın ıcın,boyle bır sey okumustum sanırım karıstırmıyorumdur umarım :)2 ana 3 ara ogunmu yapıyorsun canım?

bugunki menum
sabah:bir bardak limonlu su yarim saat sonra bir kase nesfit
ogle: yumurtayi cok sevdigim icin dereotlu omlet bir dilim ekmek ve cay
ara:iki tane kuru incir
aksam: salata

aysuncum sende benım gıbı ogle yemegını yemıyosun galıba gec kalktıgın ıcın,boyle bır sey okumustum sanırım karıstırmıyorumdur umarım :)2 ana 3 ara ogunmu yapıyorsun canım?

canim heralde karistiriyosun cunku benim uc tane cocukla gec uyanmam imkansiz gibi ama ben sabah kahvalti yapamiyorum sadece nesfit veya tost yiyorum

bu arada arkadaşlara kabızlık için bilgi paylaşırken 3 gündür kabız oldugumu farkettim oysaki fazlaca su içiyorum

benim degisim listemdede 1/4 yufka = 1 dilim ekmek yaziyor ama gecen gun ayca kaya 1/8 yufka = 1dilim ekmek dedi kafam karisti yahu bi mutfak tartisi almak sart gibi

diyetisyenimin verdiği diyet değişim listesinde 1 dilim ekmek yerine 1/4 yufka yazıyordu. yani 30-40cal falandır bence

aksaraydayiz esim burali ben manisaliyim

canım kızım daha 10 aylık inş ilk yaş günümüz olucak...

canım ben 35 yaşında evlendim ve eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum eşimde 74
ALlah bagislasin evladini canim ,mutlugunda daim olsun

bende senin gibi buyuk konustum ve erkenden evlendim 21 de evlendim 23 te dogum yaptim ama cok memnunum iyiki erken yasta cocugum olmus birlikte cok guzel vakit geciriyoruz

Nehircim annen ayca kayayi mi dinledi ki gecen gun oda diyordu cok acikirsaniz yumurta haslayip yiyin diye,birde gune giderken haslanmis yumurta yiyin dedi az yersiniz dedi

Son düzenleme:
Sabah
2 i.d. kepek ekmegi
1 kk keci peyniri
5 yesil zeytin
1/4 muz
Domates ,
Yesillik
2 kupa yesil cay

Ara.10 badem ,yarim elma

Oglen
4 yk tantuni
2 i.d kepek ekmegi
1 sb ayran
Salata

İkindi.1 duble fincan sutlu turk kahvesi

Aksam
Karnibahar salatasi
2 yk yogurt
2kepce sehriye corbasi

bu arada arkadaşlara kabızlık için bilgi paylaşırken 3 gündür kabız oldugumu farkettim oysaki fazlaca su içiyorum
KABİZLİK
Canim kabizlik konusunda sogan suyunun ustune yok derim sabah ac karnina 1 sogani 4 e bol 1,5 sb su ile kayamaya basladiginda 5 dk kaynat az ilit ic yarim saat sonra kahvalti yap .iyi gelir umarim

Benimde aksam menum
Bir kepçe domates corbasi
6kasik etli türlü
Bir dilim ekmek 2catal revani
Simdide eşimle kahve keyfi
Bugun sporda cok yorulmuşum nasil uykum var eşimde beni uyutmamak icin elimden geleni yapiyor

Aynen canım biz de Alina ile çıktığımızda beni ablası sanıyorlar :) Büyüdükçe daha da keyifli olur.

Dinlemiş olabilir canım. Diyordu gündüz kuşağı programları izleyeceğim biraz bakalım nasılmış :) Annem Zeynep Alina doğana kadar nefes almadan çalıştı. Benim de kardeşimin de hiçbir ilkini göremedi. Alina dogunca bakmak çok istedi, bürosuna ortak aldı şu an sadece haftada 2 gün gidiyor ve müvekkil sayısını minimumda tutuyor. Güne de girdi hayatında ilk defa mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…