Aysuncum cidden kilomuzu aynı seninle. Bakalım haftaya seninle nasıl olacağız galiba hedeflerini de aynı 87 lerde olmakkkk
aysuncum sende benım gıbı ogle yemegını yemıyosun galıba gec kalktıgın ıcın,boyle bır sey okumustum sanırım karıstırmıyorumdur umarım :)2 ana 3 ara ogunmu yapıyorsun canım?
oyy karıstı o zaman canımm:)
Kabizligin en iyi ilaci bol su lifli gidalar ve hareketBence de kızlar kabızlık için hemen bitkisel şeyler almayın birakin da düzenini yeniden olsun. Hiç alışkanlığını zi bizmayin
benim degisim listemdede 1/4 yufka = 1 dilim ekmek yaziyor ama gecen gun ayca kaya 1/8 yufka = 1dilim ekmek dedi kafam karisti yahu bi mutfak tartisi almak sart gibiGerçekten çok mu yaaa 1 yufka nin kalorisi ne baktım farklı farklı yaziyordu. Sanki kalorisi düşüktü birde onun ceyregini düşün daha az yani... bilen versa yazsın kızlar 1 yufka nin kkalori sini. ...
Tatlı da eşimin ısrarı ile....
Bu arada keşke benim eşim de kilolu olsa idi 68 kilo kendisi o yüzden benim hedefim de onun kilosun a inebilmek
diyetisyenimin verdiği diyet değişim listesinde 1 dilim ekmek yerine 1/4 yufka yazıyordu. yani 30-40cal falandır bence
aksaraydayiz esim burali ben manisaliyimsabah iki dilim ekmekten tost
ara kahve + limonlu yeşil çay
öğle: peynirli salata 1 dilim ekmek
birazdan tekrar yeşil çay içmeyi düşünüyorum
ben de bir hedef koyayım dedim kendime benim ki öyle çok net değil ama yeni yıla 2li rakamlarda girmek istiyorum birde kızlar hangi illerde yaşıyorsunuz merak ediyorum eğer yakın yerlerdeysek yüz yüze görüşsek ne güzel olurdu diye hayal etmeden duramadım fazla duygusalım yaaa
canım kızım daha 10 aylık inş ilk yaş günümüz olucak...
ALlah bagislasin evladini canim ,mutlugunda daim olsuncanım ben 35 yaşında evlendim ve eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum eşimde 74
bende senin gibi buyuk konustum ve erkenden evlendim 21 de evlendim 23 te dogum yaptim ama cok memnunum iyiki erken yasta cocugum olmus birlikte cok guzel vakit geciriyoruzSelam kızlar,
Çok açımmm. Yoğunluktan ara öğün şimdi yapabiliyorum. Yeşil çay koydum keser beni biraz. Öğle yemeğinde 2 yk kısır yedim pişmanlık yaşıyorum. Çabuk da acıktım zaten bulgur yüzünden.
Ne güzel herkesin eşi hediye vaat etmiş benimki diyetimi sabote etmesin yeter bana
Başlarda iyice köstek oluyordu artık ye diye ısrar etmiyor.
Bu arada ben de erken evlenenlerdenim ama akademik kariyer yapacağım asla evlenmem diyordum. 21 yaşında evlendim, 24 yaşındayım ve bebeğim var. Evet kariyer de yapıyorum ama gerçekten çok zor. Bizim çevrede evlilik konusu açıldığında hemen ben örnek verilirim çünkü uzun bir süre evlendiğime inanamadılar yakın çevrem, o kadar beklemiyordu kimse
İş yerinde sallama içiyorum, evde demliyorum canım :)
Benim diyetisyenim genel olarak liste dışına çıkmamdan hoşlanmıyor. Bana özel hazırlıyor listeyi dikkat ettiysen pek meyve yok listemde çünkü insülin direncim var, glisemik indeksi düşük meyveler yemem gerekiyor ve yediğim zaman da ya süt ya yoğurtla yemem gerekiyor. O yüzden mesela değişim listelerini pek uygulamıyorum, ekmek yiyorum bulgur/pirinç yerine çünkü pilav insülin direncim olduğu için beni olumsuz etkiliyor.
Şimdiye kadar gayet iyi kilo verdim listeleriyle o yüzden ben de pek dışına çıkmamaya çalışıyorum ama oldu artık bugün
Yumurta da annemin aklına geldi. Alina' yı almaya gittiğimde anne çok açım dedim, yumurta haşla ye tok tutar dedi :)
KABİZLİKbu arada arkadaşlara kabızlık için bilgi paylaşırken 3 gündür kabız oldugumu farkettim oysaki fazlaca su içiyorum
evet ayni kilomuz pazartesi bakalim kim daha az cikicak yarisiyoruz dimi
benim degisim listemdede 1/4 yufka = 1 dilim ekmek yaziyor ama gecen gun ayca kaya 1/8 yufka = 1dilim ekmek dedi kafam karisti yahu bi mutfak tartisi almak sart gibi
aksaraydayiz esim burali ben manisaliyim
ALlah bagislasin evladini canim ,mutlugunda daim olsun
bende senin gibi buyuk konustum ve erkenden evlendim 21 de evlendim 23 te dogum yaptim ama cok memnunum iyiki erken yasta cocugum olmus birlikte cok guzel vakit geciriyoruz
Nehircim annen ayca kayayi mi dinledi ki gecen gun oda diyordu cok acikirsaniz yumurta haslayip yiyin diye,birde gune giderken haslanmis yumurta yiyin dedi az yersiniz dedi
amin inş canım sağol.. sen bursadaydın sanırım hangi semttesin canım..wetu16 dedi: ↑
canım kızım daha 10 aylık inş ilk yaş günümüz olucak...
Allah HAyırlı uzun ömür versin bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?