çook önceden gittiğim diyetisyenim kayısı kompostosu önermişti şekersiz kayısıları haşlıyosun her sabah ılık bir bardak posasıyla beraber içiyorsun. tabi o da bi yere kadar vücut alışınca fayda etmiyo. yaptığı gazda cabasıben sabahları aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum çok işe yaradı ben de. bir de akşamdan 1 çbardağı suya 1 gün kuru kayısı ıslatıp sabah aç karnına kayısıyı yiyip suyu içmekte iyi geliyor..
ben genel duygusalım ama bu aralar iyi yönde böyle bi sevgi kelebeği olup herkesi sarasım var :)diyet gerçekten duygusal yapıyor insanı. yüzyüze görüşmek kısmet olurmu bilmem ama sosyal ağlardan görüşebiliriz canım
yaaa ben de bayılıyorum kahveye napcaz bilmemevden ıspanak getirdim kendime 1 bağ 300 gram kadar onu kavurdum az önce 500 gramlık yoğurdun yarısını da kattım içine öğle menüm tamam. ama kahve için ara öğünü bekleyemicem orta türk kahvesi ve 2 kare bitter olmazsa olmaz diyetimde
Super fikirçok güzel olurdu toplanıp görüşmek
napim bende böyle motive edicem kendimi
kafein de almak gerek o da yağ yakımında etkili canımyaaa ben de bayılıyorum kahveye napcaz bilmem
demekki hemen zayıflamam gerek elimi çabuk tutmalıyım yaş 34 olcak nerdeyseCanım ben üniversite de iken 100 den fazla idim o çalışma ya başladığımda hala kilolu idim sonra zayifladim 75 e düştüm. Hemen de evlendim yani kısmet çıktı. Tabi 4 sene bitti amaaaaa 80 in altına dusemedim.
bende istanbulo zaman herkes hangi ilde olduğunu yazsın böyle görüşebilmek mümkün mü bakalım bence. ben düzcede oturuyorum mesela....
canım benim bildiğim 165 gr yufka 250 kalori... benim aldığım yufkalarında 1 tanesi genelde 150-170gr arası değişiyorGerçekten çok mu yaaa 1 yufka nin kalorisi ne baktım farklı farklı yaziyordu. Sanki kalorisi düşüktü birde onun ceyregini düşün daha az yani... bilen versa yazsın kızlar 1 yufka nin kkalori sini. ...
Tatlı da eşimin ısrarı ile....
Bu arada keşke benim eşim de kilolu olsa idi 68 kilo kendisi o yüzden benim hedefim de onun kilosun a inebilmek
canım kızım daha 10 aylık inş ilk yaş günümüz olucak...İnşallah canım kızın kaç yaşında?
canım ben 35 yaşında evlendim ve eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum eşimde 74demekki hemen zayıflamam gerek elimi çabuk tutmalıyım yaş 34 olcak nerdeyse
Allah bir yastıkta kocatsın canımm nasip deyip kısmetimi beklicem..canım ben 35 yaşında evlendim ve eşimle evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum eşimde 74
TŞK EDERİM CANIMben sabahları aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum çok işe yaradı ben de. bir de akşamdan 1 çbardağı suya 1 gün kuru kayısı ıslatıp sabah aç karnına kayısıyı yiyip suyu içmekte iyi geliyor..
EVET FORM ÇAYLARIN İŞE YARADIĞINI BENDE DUYDUM AMA BİR SÜRE SONRA BAĞIRSAK TENBELLİĞİNE YOL AÇIYOR DİYORLAR KURU KAYISIYI DENİYCEM HARALDE CANIM SAĞOLASIN İLGİLENDİĞİN İÇİNEvet bu sorun oluyor malesef ablam doğadan kayisili çayı tavsiye etti kahvaltıdan yarim saat once icersen cok iyi temizlenir bagirsagin dedi bu sabah konuştuk daha senin sorunda iyi tevafuk oldu
Bol su icmenin faydası var Ayça kkaya yemeklerle birlikte iki bardak su tuketmenin bagirsaklari iyi temizledigini soyluyot
Birde lifli gıdalar tuketmekte faydali
Pirasa bal kabagi portakal ve greyfurt gibi canim aklims gelenler bunlar
evet kızlar bız bekarlar ne yapacagız ya :)
BENDE BURSADAYIM RİZE BATMAN İSTANBUL BULUŞMAK BAYA ZOR ÖYLE GÖRÜNÜYORbende istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?