1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Gerçekten çok mu yaaa 1 yufka nin kalorisi ne baktım farklı farklı yaziyordu. Sanki kalorisi düşüktü birde onun ceyregini düşün daha az yani... bilen versa yazsın kızlar 1 yufka nin kkalori sini. ...
Tatlı da eşimin ısrarı ile....

Bu arada keşke benim eşim de kilolu olsa idi 68 kilo kendisi o yüzden benim hedefim de onun kilosun a inebilmek

Aysuncum cidden kilomuzu aynı seninle. Bakalım haftaya seninle nasıl olacağız galiba hedeflerini de aynı 87 lerde olmakkkk

diyetisyenimin verdiği diyet değişim listesinde 1 dilim ekmek yerine 1/4 yufka yazıyordu. yani 30-40cal falandır bence

Tambakcim yufka değil de börek diye aramalisin ikisi farklı sonucda gul boregine sut yag yumurta üçlüsü girdiği icin üstelik ic harcida var yufkadan cok farkli

Ben
Mantarlarin sapini kopartip iclerine lor peynir dolduruyorum sonra uzerine kirmizi pul biber serpip firinda 15 dakika pisiriyorum.cok lezzetli oluyor

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Kendimi çok kötü hissediyorum

B

Butun esler mi Allahimbenim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni.bi 15 kilo daha vereydim gitmeden iyiydi

Eşler yolunu bulmuş iyiymiş bu bilezik altın işi hem kilo ver hem altın al bizdee yok koca . bende akşam annemlere diyorum racon buymuş kilo verince altın bekliyorum sizden diye

sabah iki dilim ekmekten tost
ara kahve + limonlu yeşil çay
öğle: peynirli salata 1 dilim ekmek
birazdan tekrar yeşil çay içmeyi düşünüyorum
ben de bir hedef koyayım dedim kendime benim ki öyle çok net değil ama yeni yıla 2li rakamlarda girmek istiyorum birde kızlar hangi illerde yaşıyorsunuz merak ediyorum eğer yakın yerlerdeysek yüz yüze görüşsek ne güzel olurdu diye hayal etmeden duramadım fazla duygusalım yaaa

çok güzel olurdu toplanıp görüşmek

Içinde sadece azcık ispanak ve lor vardı. Yani içindekiler ciddi bir kalori tutarım acep. Dur netten bakayım

Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?
ben sabahları aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum çok işe yaradı ben de. bir de akşamdan 1 çbardağı suya 1 gün kuru kayısı ıslatıp sabah aç karnına kayısıyı yiyip suyu içmekte iyi geliyor..

Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?

Evet bu sorun oluyor malesef ablam doğadan kayisili çayı tavsiye etti kahvaltıdan yarim saat once icersen cok iyi temizlenir bagirsagin dedi bu sabah konuştuk daha senin sorunda iyi tevafuk oldu

Bol su icmenin faydası var Ayça kkaya yemeklerle birlikte iki bardak su tuketmenin bagirsaklari iyi temizledigini soyluyot

Birde lifli gıdalar tuketmekte faydali

Pirasa bal kabagi portakal ve greyfurt gibi canim aklims gelenler bunlar

diyet gerçekten duygusal yapıyor insanı. yüzyüze görüşmek kısmet olurmu bilmem ama sosyal ağlardan görüşebiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…