- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Allah iyiligini versinherkesin eşi var kilo verdiğinde hediye alıcak. ne güzel bende zayıflayınca koca bulurum belki
diyetisyenimin verdiği diyet değişim listesinde 1 dilim ekmek yerine 1/4 yufka yazıyordu. yani 30-40cal falandır benceGerçekten çok mu yaaa 1 yufka nin kalorisi ne baktım farklı farklı yaziyordu. Sanki kalorisi düşüktü birde onun ceyregini düşün daha az yani... bilen versa yazsın kızlar 1 yufka nin kkalori sini. ...
Tatlı da eşimin ısrarı ile....
Bu arada keşke benim eşim de kilolu olsa idi 68 kilo kendisi o yüzden benim hedefim de onun kilosun a inebilmek
Gerçekten çok mu yaaa 1 yufka nin kalorisi ne baktım farklı farklı yaziyordu. Sanki kalorisi düşüktü birde onun ceyregini düşün daha az yani... bilen versa yazsın kızlar 1 yufka nin kkalori sini. ...
Tatlı da eşimin ısrarı ile....
Bu arada keşke benim eşim de kilolu olsa idi 68 kilo kendisi o yüzden benim hedefim de onun kilosun a inebilmek
Mantarlarin sapini kopartip iclerine lor peynir dolduruyorum sonra uzerine kirmizi pul biber serpip firinda 15 dakika pisiriyorum.cok lezzetli oluyorCanim sanki su kepekli tostu artık değiştirmek gerekiyor. Alternatif dusunmen gerekiyor aksamdan tavuk Göğsü haşlayıp sabah salata yada yeşillikler le saklama kabina koyup yanında goturebilirsin yanina da bir dilim ekmek oh miss:)
Yada ayni sekilde sandviç
Birgün patates salatası bol yesillikli
Yufkasiz Sebze boregi
Ne bileyim bir suru alternatif var ben bunu düşün derim
kızımla beraber kutlarız senin doğum gününü parti yaparız burda
yaaa ama ne kadar güzel görünüyor...Eki Görüntüle 1286570
Bu da benim yaptigim ama maalesef yemedıgım fırın sütlaç çok severim yaaaa
B
Butun esler mi Allahimbenim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni. bi 15 kilo daha vereydim gitmeden iyiydi
sabah iki dilim ekmekten tost
ara kahve + limonlu yeşil çay
öğle: peynirli salata 1 dilim ekmek
birazdan tekrar yeşil çay içmeyi düşünüyorum
ben de bir hedef koyayım dedim kendime benim ki öyle çok net değil ama yeni yıla 2li rakamlarda girmek istiyorum birde kızlar hangi illerde yaşıyorsunuz merak ediyorum eğer yakın yerlerdeysek yüz yüze görüşsek ne güzel olurdu diye hayal etmeden duramadım fazla duygusalım yaaa
napim bende böyle motive edicem kendimiAllah iyiligini versin
ben sabahları aç karnına 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum çok işe yaradı ben de. bir de akşamdan 1 çbardağı suya 1 gün kuru kayısı ıslatıp sabah aç karnına kayısıyı yiyip suyu içmekte iyi geliyor..Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?
Kızlar diyete başlayınca kabızlık sorunu oluşuyor bende önerilerinizi bekliyorum?
Eşler yolunu bulmuş iyiymiş bu bilezik altın işi hem kilo ver hem altın albizdee yok koca . bende akşam annemlere diyorum racon buymuş kilo verince altın bekliyorum sizden diye
diyet gerçekten duygusal yapıyor insanı. yüzyüze görüşmek kısmet olurmu bilmem ama sosyal ağlardan görüşebiliriz canımsabah iki dilim ekmekten tost
ara kahve + limonlu yeşil çay
öğle: peynirli salata 1 dilim ekmek
birazdan tekrar yeşil çay içmeyi düşünüyorum
ben de bir hedef koyayım dedim kendime benim ki öyle çok net değil ama yeni yıla 2li rakamlarda girmek istiyorum birde kızlar hangi illerde yaşıyorsunuz merak ediyorum eğer yakın yerlerdeysek yüz yüze görüşsek ne güzel olurdu diye hayal etmeden duramadım fazla duygusalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?