1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

anneme diyetisyeni 1 ogun yerine 1 kase asure yiyebilecegini soylemisti tabi hergun degil :) ogle ogunuolarak yiyebilirsin bence cunku asure son derece saglikli bir tatli
bugün aşureyle sınanıyorum zaten. Allah'ım çok zor dayanmak 1 kase daha geldi yarın ucundan yerim artık

eve gitmeden akşam menümü de yazayım
saat 7
5 adet çiğ köfte müşterim getirmiş onu da yedim ne zaman diyete başlasam yemek yağıyo resmen. evde yemek yok o yüzden biraz yürüme bandına binerim günü kapatırım öyle. iyi akşamlar olsun hepinize..

Sağol canım. Seninde kabul olsun inşallah.
Menüm nasıl sence

Oruclu olduğun için bence fena degil ama bence ya hurma hemen ustune gelmemeliydi yada meyveyi cikarmaliydin cok ust uste gelmiş gibi onun disinda gayet guzel:)

canım titreşim kemeri işe yarıyormu bendede var ama pek kullandığım söylenemez açıkcası paketinde duruyor
Wetucum acikcasi tek basina pek bir ise yaramaz ama tempolu sporun ardindan guzel bir sonuc elde edebilirsin dedi Bir arkadasim.. bende bu ay denemek istedim. Sikilasmami sagladi sanki ama yürüyüş mu titreşim mi bilemedim:) aciklayici olmadi dimi aklin karistiysa soyle söyleyeyim masaj olarak bile guzel dinleniyorsun:)

Miladcım ben tatlıpek ssevmedim ama eşim sayesinde Şerbetli tatlilara alıştım. Onun için tatlı yemekten sonra hemen olsun istiyor vücut
meyveyi de eşim sayesinde yemekten once yeriz hep....
Kilo vermeyi artık kafaya takmıyorum
yavaş yavaş gitsin haftada 500-1 kg arası olsun

Selam kızlar,
Birkaç gündür başım dönüyordu. Bugün işteyken gözüm karardı tökezledim, yanımda arkadaş vardı zor tuttu. İzin alabileceğim bir dönem de değil. Hala daha baş dönmem devam ediyor. Ben birkaç gün ara vereceğim sanırım diyete.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yogunluktan vertigo geçiriyor olmayasin :110:

Miladcım ben tatlıpek ssevmedim ama eşim sayesinde Şerbetli tatlilara alıştım. Onun için tatlı yemekten sonra hemen olsun istiyor vücut
meyveyi de eşim sayesinde yemekten once yeriz hep....
Kilo vermeyi artık kafaya takmıyorum
yavaş yavaş gitsin haftada 500-1 kg arası olsun

Bende yemekten yarım saat sonra 2 parca kare nestle damak yedim
Spordan sonrada eltim aşure getirmisti ondan da küçük seker tabaklari var bilirsin ondan yedim
Pisman mıyım hayir:)
Ama tek sorun canim acaip cikolata istiyor devamini bitirmemek icin kendimi zor tutuyorum:(

Öğle 1/2dilim ekmek
6k sulu köfte
Salata
Ara 1 dilim tam bugdayli kek 3k asure
Akşam 1 dilim ekmek
6k fırında türlü
Salata küçük kase yoğurt
Acikirsam 1 bardak tarcinli sut içmeyi planlıyorum

Selam kızlar,
Birkaç gündür başım dönüyordu. Bugün işteyken gözüm karardı tökezledim, yanımda arkadaş vardı zor tuttu. İzin alabileceğim bir dönem de değil. Hala daha baş dönmem devam ediyor. Ben birkaç gün ara vereceğim sanırım diyete.
gecmis olsusun canim bugun benimde basim dondu dusuyodum neredeyse oructum ve iftara 1 saat falan vardi herhalde ondandir diyorum

İftar menumu yazayim cikayim cocuklarim hasta oldular .oksuruyolar ve atesleri var ilgi bekliyorlar
4 yk tavuk sote
Salata
Yarim simit krem peynirli
3 kasik asure
1 isirik halka tatli

Iyi geceler,bugunku menumun tamamini yazayim
sabah;1 domates,5 adet zeytin,1 parca peynir,1dilim tam bugday ekmegi
Ara;7 badem
oglen;1 kase asure
Aksam;3 yemek kasigi firinda etli patlican oturtma,kivircik salata,2 yemek kasigi pilav

sunu farkettim etimek yedigim haftaya gore tam bugday ekmegi yedigim haftada daha iyi kilo verdim.etimege 1 haftaligina ara verdim donusumlu olarak devam edicem bundan sonra

Nehir cok gecmis olsun.umarim ciddi birsey yoktur ve suan daha iyisindir
Destina seninde yavrularina gecmis olsun.kisa zamanda atlatirlar insallah

Kızlarrr geçmiş olsun noldunuz böyle korkutmayin hemen baktiriyorsunuz tansiyonunuzmu düştü yoksa dikkat edin canlar zayiflayalim derken sagligimizdan olmayalim

Bugün giremedim fazla ogleden sonra spora gittim ordan alışverişe aksama gorumcemdeydik ordada firsat bulup giremedim simdi eve geldik biraz geçmişi okudum şimdide menumu yazayım
Sabah şekersiz nescafe
KAhvaltı 8:00 bir kk peynir 4 zeytin yarim paket altinbasak (ilk defa yedim sevdim ben yarim pakette yetti)
Öğlen 11:30 (spor oldugu icin erken yedim)3kasik kofteli taze fasulye bir dilim ekmekbir bardak ayran
Aksam19:30 (cok acikmistim)
4kasik tavuk sote 4kasik pilav salata biraz turşu kucuk bir parca kabak tatlisi
Bugun 3litre su ictim
Iki gündür 3litreyi tamamliyorum program indirdim işe yaradi bende:))

Iyi geceler kızlar ben de şimdi yarın ki oruç için sahur yaptim.
1 dilim ekmek
domates salatalik
peynir
tereyağli yumurta
7 yeşil zeytin yedim
şimdi yatacagim. Yorucu bi gündü benim için

Fatmacım çocuklarına Allah şifa versin inşallah.... biz atlattık sayılır çok şükür....
Bu arada halka tatlıya bayılırım. Bugünneleri geri cçevirdim bir bilsen is kızlar...
çikolata soslu irmik helvası kekler işte canım da istemedi açıkçası.... tarçınlı süt sağolsun. Zaten tarçın in kokusuna bayılırım

Bu arada kendime bir tablo yapıp buzdolabı na asacagim. Nisan 17 ye yani doğum günüme kadar 22 hafta var. Hedefim 68 kilo olmak zaten. Suan 88.7 yim 89 desem ....veee
haftada 1 kilo olarak versem 22 kilo yapar ve ben 67 kilo olurum o zamana kadar..... Buna uymak icin elimden geleni yapacağım.....
Artık zayıf olmanın tadına varmak istiyorum. Çünkü hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum. 76 idi en zayıf halim.
Bu arada eşim yeni Tartımı alıp getirdi. Pazartesiye kadar tartılmayacağım a söz verdim.

Menumun geri kalaninida yaziyim oglen kiymali ispanak yemegi ve cacik yedim
arada 1 muz yedim
aksamda kalan ispanak yemegiyle yogurt yedim gene ayri menu hazirlayamadim
Iyi geceler,bugunku menumun tamamini yazayim
sabah;1 domates,5 adet zeytin,1 parca peynir,1dilim tam bugday ekmegi
Ara;7 badem
oglen;1 kase asure
Aksam;3 yemek kasigi firinda etli patlican oturtma,kivircik salata,2 yemek kasigi pilav

sunu farkettim etimek yedigim haftaya gore tam bugday ekmegi yedigim haftada daha iyi kilo verdim.etimege 1 haftaligina ara verdim donusumlu olarak devam edicem bundan sonra
cok normal canim cunku etimeklerde seker oluyor eser miktardada olsa yani ekmege gore :KK66:

Bu arada kendime bir tablo yapıp buzdolabı na asacagim. Nisan 17 ye yani doğum günüme kadar 22 hafta var. Hedefim 68 kilo olmak zaten. Suan 88.7 yim 89 desem ....veee
haftada 1 kilo olarak versem 22 kilo yapar ve ben 67 kilo olurum o zamana kadar..... Buna uymak icin elimden geleni yapacağım.....
Artık zayıf olmanın tadına varmak istiyorum. Çünkü hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum. 76 idi en zayıf halim.
Bu arada eşim yeni Tartımı alıp getirdi. Pazartesiye kadar tartılmayacağım a söz verdim.
guzel plan eminim hep beraber baybay diyecegiz bu yaglara :KK73: buarada tartin hayirli olsun ben olsam dayanamaz kacak kacak tartilirdim sonrada laf arasinda itiraf ederdim :KK22:

Nehir cok gecmis olsun.umarim ciddi birsey yoktur ve suan daha iyisindir
Destina seninde yavrularina gecmis olsun.kisa zamanda atlatirlar insallah

Kızlarrr geçmiş olsun noldunuz böyle korkutmayin hemen baktiriyorsunuz tansiyonunuzmu düştü yoksa dikkat edin canlar zayiflayalim derken sagligimizdan olmayalim

Bugün giremedim fazla ogleden sonra spora gittim ordan alışverişe aksama gorumcemdeydik ordada firsat bulup giremedim simdi eve geldik biraz geçmişi okudum şimdide menumu yazayım
Sabah şekersiz nescafe
KAhvaltı 8:00 bir kk peynir 4 zeytin yarim paket altinbasak (ilk defa yedim sevdim ben yarim pakette yetti)
Öğlen 11:30 (spor oldugu icin erken yedim)3kasik kofteli taze fasulye bir dilim ekmekbir bardak ayran
Aksam19:30 (cok acikmistim)
4kasik tavuk sote 4kasik pilav salata biraz turşu kucuk bir parca kabak tatlisi
Bugun 3litre su ictim
Iki gündür 3litreyi tamamliyorum program indirdim işe yaradi bende:))

Iyi geceler kızlar ben de şimdi yarın ki oruç için sahur yaptim.
1 dilim ekmek
domates salatalik
peynir
tereyağli yumurta
7 yeşil zeytin yedim
şimdi yatacagim. Yorucu bi gündü benim için

Fatmacım çocuklarına Allah şifa versin inşallah.... biz atlattık sayılır çok şükür....
Bu arada halka tatlıya bayılırım. Bugünneleri geri cçevirdim bir bilsen is kızlar...
çikolata soslu irmik helvası kekler işte canım da istemedi açıkçası.... tarçınlı süt sağolsun. Zaten tarçın in kokusuna bayılırım
Gunaydin baciskolar saolun
inşallah ben hasta olmam birkaç gündür halsizlik var ama regli olacağım içindir diye düşünüyorum inşallah gribe çevirmez ..
kahvaltımı yazayım oğlum kuru kuru öksürüyor ne yapabilirim ya ballı süt verdim karabiberli pekmez içirdim daha çok arttı ökrürügü sanırım çıkarmaya çalışıyo ..doktora götürmek istemiyorum hemen antibiyotik yazıyolar :(
kahvaltım
1 çb leblebi (ekmeğim bitmiş )
1 kk peynir
5 zeytin
yarım minik mandalina
yarım domates
yeşilçay

Hayırlı sabahlar hanimlar,
Ben dun niyetliydim bilindigi uzere.. sahur olarak az sey yedigimden mi yoksa önceki gunun yarattigi moral bozuklugundan mi bilmem dun gece size yazdiklarimdan sonra 1 bardak tarçınlı sut içtim,
Birkac gündür beni frenliyordu, hatta ona sa gerek duymuyordum ama iciyordum yinede.. dun gecebana misin demedi oturdum geri kalan damagi da bitirip kaloriyi yuklenince rahatlamis oldum bir guzel.. bBugün deoyle olur kkorkusundan niyetlenemedim malesef:(

günaydın kızlarr dün akşam evde yemek yemicem demiştim misafir vardı tatlı getirmiş herkes yerken bende yedim. Tam 5 tane baklava. niye böyle insanlıktan çıktım bilmiyorum. yürüyüşte yapamadım. yazıklar olsun bana. :KK64:
sabah kahvaltım
saat 6 buçuk 1 mandalina
saat 8
1 fincan sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
roka nane
aşırı üşüyorum diyetten midir soğuktanmıdır bilemedim.

Hayırlı sabahlar hanimlar,
Ben dun niyetliydim bilindigi uzere.. sahur olarak az sey yedigimden mi yoksa önceki gunun yarattigi moral bozuklugundan mi bilmem dun gece size yazdiklarimdan sonra 1 bardak tarçınlı sut içtim,
Birkac gündür beni frenliyordu, hatta ona sa gerek duymuyordum ama iciyordum yinede.. dun gecebana misin demedi oturdum geri kalan damagi da bitirip kaloriyi yuklenince rahatlamis oldum bir guzel.. bBugün deoyle olur kkorkusundan niyetlenemedim malesef:KK43:
bugün itiraf günümüz olacak sanırım. bugün nasıl telafi edicez dün akşamı miladçım ne yapmalı?

bugün itiraf günümüz olacak sanırım. bugün nasıl telafi edicez dün akşamı miladçım ne yapmalı?

Bende tam sana yaziyordum:) yazıklar olsun demenden ötürü kizacaktim:KK20:
Kendine değer vermeden hiçbir şeyi telafi edemezsin ki..
Bugun hic bir yemegimizden kismayalim oncelikle oglen menun nedir?? ona gore belirleyelim nasil bir yol izleyeceğini

Back
X