1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

öğle yemeğimi az önce yedim
1 su bardağımdan bulgur pilavı yaptım yağsız bol pul biberli
bir tabak dolusu yeşillik
2 kaşık yoğurt
çok üşüdüğüm için arkadaşım B12 vitamini almış bana ondanda içtim bitane.

ara .
sade kahvem
1 kare bitter
10 badem

öğle
8 yk susuz taze fasulye
3 yk pulbiberli kimyonlu yoğurt

ara
2 si bi arada nescafe
3 yk nar

kızlar birde demeden edemeyeceğim dün ve önceki gün oruçluydum yaa iki günde 500 gr vermişim normalde oruçtuttugum dönemde kilo aldığım için çok sevindim sabahtan beri içim içime sığmıyor Allah kabul etsin allah rızası için tutuyorum ama üstüne kilo vermiş olmakta süper oldu
sen bu hafta beni geçicen o zaman 2 günde 500gr gittiyse mşl...:KK9:

Canim hosgeldin, neden streslisin ki ne oldu?
Basdonmelerini babana soracaktın ne oldu? Keske bir doktora gorunup tahlil yapsaysaydin ne oldugunu bilirdin. yinede birseyler yemeye calissan hem acliktan da rahatsiz olabilirsin.hem metabolizma durmasin diyede ama en onemlisi sagligin icin.. Rabbim yardim etsin

Canım işteki sıkıntılar.
Malum bizim işimiz dışarıdan çok güzel görünür ancak içten içe yer bitirir insanı. Hala bir şey yiyemedim ne yiyeceğimi de bilmiyorum açıkçası. Canım istemiyor hiç

2. ay kontrolü için bütün değerlerime bakacak canım diyetisyenim. Normal zamanda da ben kendimi bildim bileli 3 ayda 1 test, senede 1 de check up yaptırır babam bize. Bir şeyim olduğunu sanmam ama uykusuzluk ve stres bir arada geldi o yüzden sanırım.
Babamla görüşemedim daha, bu akşam gelecek bize, dün akşam çalışmaktan ben gidemedim.

Iftar yaptım ama ne yediğimi söylemeyeyım
çok karışık çünkü ama çok açım hala
10 tane kadar üzüm
bol bol pulbiberli cacık yedim
4 yk bulgur pilavı
4 tane dilim sucuk la 1 yumurta yaptım yağsız ama onu yedim canım sabahtan beri istemişti.
Ekmek yemedim. Dikkat ettim de ben az yediğim zaman daha çok kilo alıyorum:eek:
6 ogun yapcam artik yaaaa

Sabah
Salamli yumurta (1dilim salamla)
4 zeytin
Yarım k.k peynir
2kucuk salatalik

Ara
Yesil cay
Sutlu turk kahvesi

Oglen
1 t.k kadar zeytinyağı 2 yumurta ile pişmiş ispanak
3 kasik sarımsaklı yoğurt
3 kepce çorba

Ara
1bardak sut
4 gun kurusu 4 findik 1tutam kuru uzum

Aksam
5 kasik manti
1 bardak ayran
Ara yok

sen bu hafta beni geçicen o zaman 2 günde 500gr gittiyse mşl...:KK9:
Yok bebegim dune gore 200 gr gitmis tabi yok dedimde insallah gecerim seni yarismanin amaci bu degilmi zaten :KK19:
Tmbakcim gurkan kubilay . Yiye yiye alinan kilolar yiye yiye verilir diyor ye canim saglikli seyleri dengeli ye
Iftar yaptım ama ne yediğimi söylemeyeyım
çok karışık çünkü ama çok açım hala
10 tane kadar üzüm
bol bol pulbiberli cacık yedim
4 yk bulgur pilavı
4 tane dilim sucuk la 1 yumurta yaptım yağsız ama onu yedim canım sabahtan beri istemişti.
Ekmek yemedim. Dikkat ettim de ben az yediğim zaman daha çok kilo alıyorum:eek:
6 ogun yapcam artik yaaaa

Kizlar coooook mutluyum valla kendime sasiyorum aksam yemegimi yedim ve doydum nasil doydum diyehala sasiyorum :nazar::nazar:
Aksam yemegimde 5 dilim etli ekmek yedim (1 dilim ekmek buyuklugundelerdi) yaninda salata ve ayran oglenki ekmegimi yememistim dengeledim normalde en az 10 dilimle doyardim sanirim insulin direncim baya kirildi cok sukur

gürkan kubilayın yedikçe zayıflatan diyetine baktım da neredeyse haftanın 3 gününe kaçamak vermiş. sanırım o yüzden listesine hiç yemek yazmamış :eek:

Offf yaaa bakın şimdi
pazar 87.7
pazartesi 88.7
salı 89.6
idim inanin moralim çok bozuldu. 2 gün oruç tuttum.sahur da yaptım ondan mi bilmem ama ben dikkat ettikçe aldım. Ve anladım ki 6 ogun yemem lazım. Yarın dan itibaren 6 ogun yapmaya ve ne olursa olsun en az 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlıyorum. Kizlar PES ETMEK YÖK ULEN
zaten nasıl olsa veremiyorum diye bu saatte niyeti bozdum 1 kase aşure yi aldım elime ama yapamadım. Kıyamadım kendime.....
birden olmayacak yavaş yavaş diye

Offf yaaa bakın şimdi
pazar 87.7
pazartesi 88.7
salı 89.6
idim inanin moralim çok bozuldu. 2 gün oruç tuttum.sahur da yaptım ondan mi bilmem ama ben dikkat ettikçe aldım. Ve anladım ki 6 ogun yemem lazım. Yarın dan itibaren 6 ogun yapmaya ve ne olursa olsun en az 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlıyorum. Kizlar PES ETMEK YÖK ULEN
zaten nasıl olsa veremiyorum diye bu saatte niyeti bozdum 1 kase aşure yi aldım elime ama yapamadım. Kıyamadım kendime.....
Orucken gun icerisinde sivi alamadigin icin odem tutmus olabilirsin.yarin bol su yesil cay ve yuruyusle tekrar inecegini tahmin ediyorum.
Bir de cok sık tartiliyorsun sanirim.orucken yada acken daha eksik cikacagini dusundugun icin cikiyorsun diye dusunuyorum.gun icinde bile degisimler olabiliyor.o yuzden daha aralikli tartilmalar yaparsan bu kadar uzulmezsin tatlitambakcim

Orucken gun icerisinde sivi alamadigin icin odem tutmus olabilirsin.yarin bol su yesil cay ve yuruyusle tekrar inecegini tahmin ediyorum.
Bir de cok sık tartiliyorsun sanirim.orucken yada acken daha eksik cikacagini dusundugun icin cikiyorsun diye dusunuyorum.gun icinde bile degisimler olabiliyor.o yuzden daha aralikli tartilmalar yaparsan bu kadar uzulmezsin tatlitambakcim

Yok canım sadece sabahlari aç karnabahar tartılıyorum. Bide oruç ken ben kilo veremem zaten ama daha özenli olmam gerektiğine inanıyorum

Bende bugunku menumu yazayim
sabah:1 domates,1 salatalik,1 parca peynir,5 zeytin,1 dilim tam bugday ekmegi,yarim ceviz

ara:7 badem

oglen:yine asure yedim bugun sondu artik ziyan olmasin dedim.tosttan da sikildigim icin iyi geldi valla yalan yok

aksam:yarim kepce mercimek corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,2 yemek kasigi bulgur pilavi,1 yemek kasigi kavurma,kivircik salata

birazdan pul biberli yogurt yemeyi dusunuyorum.birazda nane katarim dip sos gibi :) bugun bununla ilgili yazilar okudum yag yakimina cok faydasi varmis hatta limon da sıkın diyorlar ama emin olamadim
Bir de ozellikle yatmadan once yenmesi gerektigini okudum ama ona da emin olamadim dogru saat mi sizce yoksa belli bir saatten sonra birsey yenmemeli mio_O

Son düzenleme:
Yok canım sadece sabahlari aç karnabahar tartılıyorum. Bide oruç ken ben kilo veremem zaten ama daha özenli olmam gerektiğine inanıyorum
Anladim canim.o zaman dedigim gibi kisa zamanda atarsin odemi.kilo oldugunu sanmiyorum cunku sahur olsun iftar olsun ozenliydin

sabah:1 domates,1 salatalik,1 parca peynir,5 zeytin,1 dilim tam bugday ekmegi,yarim ceviz

oglen:yine asure yedim bugun sondu artik ziyan olmasin dedim.tosttan da sikildigim icin iyi geldi valla yalan yok

aksam:yarim kepce mercimek corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,2 yemek kasigi bulgur pilavi,1 yemek kasigi kavurma,kivircik salata

birazdan pul biberli yogurt yemeyi dusunuyorum.birazda nane katarim dip sos gibi :) bugun bununla ilgili yazilar okudum yag yakimina cok faydasi varmis hatta limon da sıkın diyorlar ama emin olamadim
Bir de ozellikle yatmadan once yenmesi gerektigini okudum ama ona da emin olamadim dogru saat mi sizce yoksa belli bir saatten sonra birsey yenmemeli mio_O
denemek lazım sanki tuzsuz biberli kimyonlu nanelisi bişey yapmaz gibi zaten akşam ara öğününde 1 bardak süt oluyor genelde dur ben bugün bunu bi deneyeyim saol tomurcuğum:KK36:

tambakcım aferim sana helal olsun şeytana uymamışsın ödemdir canım sıkma canını :KK19:

Offf yaaa bakın şimdi
pazar 87.7
pazartesi 88.7
salı 89.6
:KK9::nazar:Iradene saglik iyi etmissin . Canim bazi bunyeler uzun sure ac kalinca bulduklari ilk besini yaga donusturup depo ederler ki cogu bunye boyledir demekki seninkide oyle bozma moralini halledecegiz biz bu isi :KK19:

yatmadan 1 saat kadar once yersen birsey olmaz aksine cok faydali yag yakimini hizlandiriyor kolestrolu varsa onu bile iyi yonde etkiler , ancak az yagli tercih etki daha cok kalsiyum alabil :) bir artisida aksamla sabah arasinda yemedigin sure azalacagi icin ertesi gununude etkiler :KK66:a buarada bu yatmadan bir saat kadar once sakin 12 olmasin cunku vucut 10 11 den sonra otomatik olarak enerjide harcasanda yaga kolestrole donusturur herseyi.
kusura bakma ya bir dolu konustum :KK22:
bugun kalan menumude yazayim
oglen bir tabak 8 kasik yani kiymali karnibahar yemegi yaninda cacik
arada 2 salatalik
aksam yine 1 tabak karnibahar yaninda salata

Back
X