- 13 Ekim 2014
- 503
- 1.023
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu hafta beni geçicen o zaman 2 günde 500gr gittiyse mşl...ara .
sade kahvem
1 kare bitter
10 badem
öğle
8 yk susuz taze fasulye
3 yk pulbiberli kimyonlu yoğurt
ara
2 si bi arada nescafe
3 yk nar
kızlar birde demeden edemeyeceğim dün ve önceki gün oruçluydum yaa iki günde 500 gr vermişim normalde oruçtuttugum dönemde kilo aldığım için çok sevindim sabahtan beri içim içime sığmıyor Allah kabul etsin allah rızası için tutuyorum ama üstüne kilo vermiş olmakta süper oldu
Canim hosgeldin, neden streslisin ki ne oldu?
Basdonmelerini babana soracaktın ne oldu? Keske bir doktora gorunup tahlil yapsaysaydin ne oldugunu bilirdin. yinede birseyler yemeye calissan hem acliktan da rahatsiz olabilirsin.hem metabolizma durmasin diyede ama en onemlisi sagligin icin.. Rabbim yardim etsin
Yok bebegim dune gore 200 gr gitmis tabi yok dedimde insallah gecerim seni yarismanin amaci bu degilmi zatensen bu hafta beni geçicen o zaman 2 günde 500gr gittiyse mşl...![]()
Iftar yaptım ama ne yediğimi söylemeyeyım
çok karışık çünkü ama çok açım hala
10 tane kadar üzüm
bol bol pulbiberli cacık yedim
4 yk bulgur pilavı
4 tane dilim sucuk la 1 yumurta yaptım yağsız ama onu yedim canım sabahtan beri istemişti.
Ekmek yemedim. Dikkat ettim de ben az yediğim zaman daha çok kilo alıyorum
6 ogun yapcam artik yaaaa
Orucken gun icerisinde sivi alamadigin icin odem tutmus olabilirsin.yarin bol su yesil cay ve yuruyusle tekrar inecegini tahmin ediyorum.Offf yaaa bakın şimdi
pazar 87.7
pazartesi 88.7
salı 89.6
idim inanin moralim çok bozuldu. 2 gün oruç tuttum.sahur da yaptım ondan mi bilmem ama ben dikkat ettikçe aldım. Ve anladım ki 6 ogun yemem lazım. Yarın dan itibaren 6 ogun yapmaya ve ne olursa olsun en az 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlıyorum. Kizlar PES ETMEK YÖK ULEN
zaten nasıl olsa veremiyorum diye bu saatte niyeti bozdum 1 kase aşure yi aldım elime ama yapamadım. Kıyamadım kendime.....
birden olmayacak yavaş yavaş diye
Orucken gun icerisinde sivi alamadigin icin odem tutmus olabilirsin.yarin bol su yesil cay ve yuruyusle tekrar inecegini tahmin ediyorum.
Bir de cok sık tartiliyorsun sanirim.orucken yada acken daha eksik cikacagini dusundugun icin cikiyorsun diye dusunuyorum.gun icinde bile degisimler olabiliyor.o yuzden daha aralikli tartilmalar yaparsan bu kadar uzulmezsin tatlitambakcim
Anladim canim.o zaman dedigim gibi kisa zamanda atarsin odemi.kilo oldugunu sanmiyorum cunku sahur olsun iftar olsun ozenliydinYok canım sadece sabahlari aç karnabahar tartılıyorum. Bide oruç ken ben kilo veremem zaten ama daha özenli olmam gerektiğine inanıyorum
denemek lazım sanki tuzsuz biberli kimyonlu nanelisi bişey yapmaz gibi zaten akşam ara öğününde 1 bardak süt oluyor genelde dur ben bugün bunu bi deneyeyim saol tomurcuğumBende bugunku menumu yazayim
sabah:1 domates,1 salatalik,1 parca peynir,5 zeytin,1 dilim tam bugday ekmegi,yarim ceviz
ara:7 badem
oglen:yine asure yedim bugun sondu artik ziyan olmasin dedim.tosttan da sikildigim icin iyi geldi valla yalan yok
aksam:yarim kepce mercimek corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,2 yemek kasigi bulgur pilavi,1 yemek kasigi kavurma,kivircik salata
birazdan pul biberli yogurt yemeyi dusunuyorum.birazda nane katarim dip sos gibi :) bugun bununla ilgili yazilar okudum yag yakimina cok faydasi varmis hatta limon da sıkın diyorlar ama emin olamadim
Bir de ozellikle yatmadan once yenmesi gerektigini okudum ama ona da emin olamadim dogru saat mi sizce yoksa belli bir saatten sonra birsey yenmemeli mi![]()
Offf yaaa bakın şimdi
pazar 87.7
pazartesi 88.7
salı 89.6
idim inanin moralim çok bozuldu. 2 gün oruç tuttum.sahur da yaptım ondan mi bilmem ama ben dikkat ettikçe aldım. Ve anladım ki 6 ogun yemem lazım. Yarın dan itibaren 6 ogun yapmaya ve ne olursa olsun en az 20-30 dk yürüyüş yapmaya başlıyorum. Kizlar PES ETMEK YÖK ULEN
zaten nasıl olsa veremiyorum diye bu saatte niyeti bozdum 1 kase aşure yi aldım elime ama yapamadım. Kıyamadım kendime.....
birden olmayacak yavaş yavaş diye
yatmadan 1 saat kadar once yersen birsey olmaz aksine cok faydali yag yakimini hizlandiriyor kolestrolu varsa onu bile iyi yonde etkiler , ancak az yagli tercih etki daha cok kalsiyum alabil :) bir artisida aksamla sabah arasinda yemedigin sure azalacagi icin ertesi gununude etkilerBende bugunku menumu yazayim
sabah:1 domates,1 salatalik,1 parca peynir,5 zeytin,1 dilim tam bugday ekmegi,yarim ceviz
ara:7 badem
oglen:yine asure yedim bugun sondu artik ziyan olmasin dedim.tosttan da sikildigim icin iyi geldi valla yalan yok
aksam:yarim kepce mercimek corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,2 yemek kasigi bulgur pilavi,1 yemek kasigi kavurma,kivircik salata
birazdan pul biberli yogurt yemeyi dusunuyorum.birazda nane katarim dip sos gibi :) bugun bununla ilgili yazilar okudum yag yakimina cok faydasi varmis hatta limon da sıkın diyorlar ama emin olamadim
Bir de ozellikle yatmadan once yenmesi gerektigini okudum ama ona da emin olamadim dogru saat mi sizce yoksa belli bir saatten sonra birsey yenmemeli mi![]()